SKREVET: 10.06.2011 / KLOKKEN: 18:06


Love.it....
SKREVET: 24.05.2011 / KLOKKEN: 19:36sees i Norge pple.Skrive når eg har kommet meg hjem trygt og tidsnok.

WISH ME LUCK


love
SKREVET: 24.05.2011 / KLOKKEN: 16:18Når egentlig begge koffertene mine veier over 23 kilo har eg ennå alt kosmetikk, kremer, sminke og accessories igjen!! Så med tanke på at alle kremene og accessories veier over 10kilo (!) Måtte eg sende hjem ett lass på 13kilo(!) Det måtte bare gjøres.

Søpla våres etter vi har pakka og etter siste vors, hehe.

Fikk ikkje sove inatt pga har hostet skikkelig i heile natt, så håper det kommer seg idag. Vi blir hentet klokka 3, flyet vårt går klokka 8, og vi er hjemme *bank i bordet* halv 10 imårå tidlig.
Har lest og holdt meg oppdatert på askeskya i heile dag, å håper håper virkelig at vi ikkje får noge konsekvenser av tåka. At Gardemoen har ett lite smutt hull til at Continental kommer seg hjem når vi skal. Har så tight skjema at eg har ikje "råd" te forsinkelser. Så derfor ber vi idag at skya ikkje går udøve oss:)
Nå må eg pusle videre så neste gang vi blogges e eg hjemme med mitt nye familiemedlem-mopsen Oscar.

love. S*** eg sga hjem. Ufattelig.
SKREVET: 24.05.2011 / KLOKKEN: 06:21


Bare se bort ifra at leggen min kom ud på HEILT feil side her,lol!

Topp/LF, Underdel/Victoria secret og shorts/AA.Komme te å savne dåkkk! Men party i Oh-slow i sommer jenter!

love
SKREVET: 23.05.2011 / KLOKKEN: 18:32


Det var oss 4 jenter som tok turen ud og hadde ett heilt promo bord for oss selv, ganske digg!
ein verdig avsluttning på utelivet i New York. Brukte ikkje $1 for vi kunne gå hjem fra stedet som lå 2-3blocks fra Silver Towers! Perf!

Silver towers fra utsikten fra utestedet:DFor ein mnd siden fant eg ein våt sement flekk ett par blocks mot der vi var ute, så eg fant ein liten gren å skrev 2.4-2011-CR. Så nå e eg skrevet inn i gata! Wot wot. Hvis eg reise te new york igjen komme eg nok til å sjekke om det fortsatt står der:D

Dagen idag skal bestå av siste innkjøp, men ikkje noge panikk shopping her i gården som sikkert mange har idag, hehe, men begynte så smålig å pakke ned alt igår, å koffertENE mine er ALTFOR TUNGE! så første innkjøp, VEKT!
Å be for meg at direkte flyet ikkje må mellomlande pga vulkan utbruddet! Håbe flyet vårt ikje får nogen konsekvenser(!) Har jo så møye eg må gjør når eg komme hjem jo!

love
SKREVET: 23.05.2011 / KLOKKEN: 06:47


Det blei visst ud igår, hehe, det blir fort sånn når man tenker at oi, eg reise jo hjem om 3 dager (!)
Men siden beina mine e heilt skada å må lades opp til MIN BDAY feiring til helga, blei det Martens.

Kom litt seint igang, for eg fant ud 10 at eg måtte visst bli med jentene ud, hvis ikje så skulle di komme ned å hente meg sa di, lol. Men vi var på Hudsen Terrasse. Å ja-insane med Jersey folk der i åletrange kjoler falske negler å heile den pakkå, men så lenge me e ein herlige gjeng kan man ha det kjekt kor man vil! BRA musikk ihvertfall, dansa masse, og midt i opplegget åpnet di heile taket, så vi sto å danset på ett utested under åpen himmel! Elsk!Di andre festlige bildene legge eg ud imårå (mandag) For nå MÅ eg legga meg! Knall trøtt og altfor gira til å få veiet bagasjene mine imårå, så får se om vi FÅR sove;) Natta.

eller god morgen te dåkk faste som lese hjemme:)

love.
SKREVET: 22.05.2011 / KLOKKEN: 23:31
Levi`s, cropped top/Bikbok, Cardigan/TheseGloryDays(herre),
MBMJ tote and my own personal perfect Martens.

love
SKREVET: 22.05.2011 / KLOKKEN: 16:54
GØY KVELD PÅ THE THE BOOM BOOM ROOM!
OG NY PARTY SANG FRA KERI, ELSKE ANN!!

love
SKREVET: 22.05.2011 / KLOKKEN: 03:37


DAGEN IDAG har vært lang for mine slitne bein, men vi har gått fra midtown-nedover til chelsea og tatt banen opp mot upper east.
Mine 2 roomies har kjøpte seg vesker til 18.000 idag (!) tilsammen da! Men uansett!
Det blei en Louis Vuitton ALMA og Mulberry BAYSWATER. !! Mens eg gikk ved siden av med Victoria Secret posen, haha! Men eg kjøpte og noge digg idag, OG eg fikk pakke i posten!!! Glede meg til å vise imårå.Fin dag som endte med 18ruller med California roll på den lokale sushi take-away restauranten våres.

sliten. Beina mine har ikkje bestemt seg ennå om di orke å gå ud idag (lørdag)......

love
SKREVET: 22.05.2011 / KLOKKEN: 03:14


Ellar egentlig burde eg har gjort det, for den tråkkinga over va in.s.a.n.e vond! Hadde hentet $1 pizza og like før eg va trygt inni i taxien igjen med Katrine, tryna eg rett foran bilden med stor pizza eske i hånda, haha(!) Fy feite, må ha sett så latterlig dumt ud, men eg va faaktisk i PAIN! (!)

Men tidligere på kvelden hadde vi det koselig i leiligheten våres med gjester fra Downtown, så gikk vi videre til Skybar, rett ved oss. Fantastisk view, men veldig møye fransker og mingle tilstander-nei, det kan me ikje ha,
så di 3 musketerer gikk videre til kjendis plassen Avenue-lite folk og crappy musikk (tror eg) SÅ VIDERE til the Standard-boom boom room. De hadde pool der igår og, så veldig tung luft i selve baren, så den tak terassen med deilige puter og stoler overalt va til hjelp.

 
Detaljer fra outfit.

I taxien, råkul taxi man som spilte høy HØY musikk for ossSPOTTED- JEFFREY KOS @THE BOOM BOOM ROOM.

Men traff kjent folk, så endte kvelden for oss der- tråkket eg over, hehe, va kvelden over.

love.
SKREVET: 20.05.2011 / KLOKKEN: 22:06MÅTTE JO FEIRA at schools out FOREVER. ihvertfall for ett år;)

love
SKREVET: 20.05.2011 / KLOKKEN: 22:02


Finne utav ka slags neglelakk eg sga ha på ikveld.... Haha, se bort ifra den ekstremt dårlige påføringen!
Klær... det vett eg jo allerede!Sushi orderingssss, med MASSE GINGER!Vors begynne 7, så skal vi videre til Butter. Dårlig der, bærer det videre til 1OAK eller Avenue.Eg e klar nåå, alle sove ellar har besøk ellar slappe av før ikveld ELLAR har eksamen..
VÅKN OPP/BLI FERDIG MED EKSAMEN!
IM BORED.....
(hei corona)

love
SKREVET: 20.05.2011 / KLOKKEN: 12:54


Har aldri vert mer klar for den siste exmen. Søvnen e dårlig å eg tenke veldig møye, så glad for å bli ferdig om et par timer. Men etter examen blir det feiring på høy G. Kanksje litt sushi, IHVERTFALL nogen isklade corona!Blogges seinare, om 2-3timer, når eg komme hjem;) Å eksamen sga EGENTLIG vare i 5 timer, *kremt* Tvile eg sidde der SÅ lenge!

love.
SKREVET: 20.05.2011 / KLOKKEN: 03:58


Pause i "lesingen" fører til litt shopping.Har lenge ønsket meg ein gull klokke på Nixon (?) Men fant ein billig variant fra Casio $50 idag. Ganske fornøyd, her vi sitter samlet å ser på Greys.
Eksamen imårå klokka 8-ØKONOMI=kan gå å henge seg (!) Holde dåkk oppdatert når eg komme hjem igjen.

love.
SKREVET: 18.05.2011 / KLOKKEN: 06:21


EENIE MEENIE ..... Hmmm...WHAT DO YOU THINK?

love.
SKREVET: 18.05.2011 / KLOKKEN: 01:02


Etter frokost gikk eg hjem for å skifte så for å ta banen ned til downtown, til sockerbit for å hamstre inn litt godis til examens lesing. Gikk forbi ein vegg med masse beskjeder til di som mistet livet 11/9. Kjente eg blei litt berørt der eg gikk aleine med musikken.

Letet lenge etter en butikk som room-mate Kristin sa eg bare MÅTTE innom! Prøvde alt di hadde av Jeffrey Campbells der, men endte opp med noge annt. Men sga deff tilbake der å hamstre inn litt;)

På veien hjemover kjente eg at beina begynte å bli litt rustne, tross alt, gikk jo i 5 timer på vei hjem:)

Nå har eg bestilt take-away sushi sammen med roomie Tanum.
chiiiiiiiill.

love
SKREVET: 17.05.2011 / KLOKKEN: 16:52


"GRALLA MED DAGEN"
eg e ein av di få, som mislike sterkt å sei gratulerer med dagen på 17mai, hehe, ikje spør meg koffor,
bare..... nei.....
Når eg MÅ sei det, seie eg det mot min vilje (!)

Halv 7 begynte dagen våres idag, duket for frokost på STARDUST rett ved Broadway. Med syngende håpfulle kelnere som sang å lagde liv, i håp om bli oppdaget.Vi måtte jo så klart synge nasjonal sangen,
selv om eg personlig syns det va litt tidlig å synge den FØR frokost!2etasjer med elever som måtte opp kleine og ikje kleineSosialkomiteèn og elevrådet fikk roserFlagg wohoEg sga ærlig innrømma, ikje innrømma ein gang, men SEI, at 17mai har falt... Kanskje eg kun føle det iår siden vi ikkje gikk i tog, ikkje har spist is, at det pøs regna sidelengs og ingen bunad, ellars så blir det bare sånn når man blir "voksen" Får venta å se til neste år :)ellers blei det ein kjole til $12 fra HM, enkelt å easy.

Håbe dåkk hjemme har hatt ein store å herlig feiring!!

love.
SKREVET: 16.05.2011 / KLOKKEN: 23:28


HADDE MOTE EKSAMEN idag, gjekk egentlig ekstremt bra *bank i bordet* Ganske så fornøyd, skam glede meg te resultatet e klart om 3uker!
MEN eg har 1 igjen........ ØKONOMI!!!! Dislike!!


Det komme til å gå ............


Men eg e positiv, og skal øve masse denne uka, så forhåpentligvis klare eg å bestå:D


Så idag e det max chill, kanskje noge chocalate, sga KUN kosa meg! Lader opp til tidlig morgen imårå, vi skal ha 17mai/avskjedsfrokost med gateway klokka 8 (!) Koselig:) Håbe dåkk og hadde ein fine start på mandagen som eg hadde:)

love.
SKREVET: 16.05.2011 / KLOKKEN: 06:53


Her er bildene fra igår.
Vi hadde vors nede i East Village først, før vi tok taxi til Meat-packing, The Standard Hotel.Gratis drikke i limited time, S*** kjør på!BDAY gutten med sløyfa på halv tolvBassenget.. Midt på dansgulvet-ufattelig at eg ikkje tryna opp det der i løpet av kvelden. Tror det va ingen av oss som gjor det. Men det blei ganske fuktig på stedet etterhvert, så me oppholdt oss mest på tak-terassen.DRUNKEN PPLE. love it.Prøvde å fange utsikten fra taket, men hehe, det gikk ikkje så bra. Men litt:)Va ein ekstrem god pute ting sak på taket som vi lå å velta oss i.
Photo session!
Men kanskje litt farlig om man blir litt for full, og tar seg ein power-nap, som blir til-stedet-kaster-deg-ut.nap.

Ekstreme kose tilstanderHadde det veldig gøy, å håbe på å gå der ein gang til før me reiser hjem. Bare musikken blir bedre;)

Lesing i heile dag (søndag) Dere hjemme våkne opp til Mandag, eg har heldigvis litt mer tid å øve til Mote examen imårå. Vekkerklokka stilles på 7 (!) prøven begynner tolv... Wish me luck, serr, plis......

lovelovelove
SKREVET: 15.05.2011 / KLOKKEN: 23:37


TIME GOES BY FAST WHEN YOU`RE HAVING FUN IN NEW YORK !

Neste søndag .... då blir det 2 dager til avreise... Eg sga innrømme at eg har kjøpt meg en til koffert her pga har så masse ekstra stæsj, å siden me allerede har innrømmt ting her, eg har pakket ferdig ein koffert (!) haha, men eg ville bare bort det unødvendige:)

igår skulle eg egentlig på 17Mai Brunch, men droppa brunchen, leste (!) FLINK! og gikk ut ein liten tur på kvelden. BDAY til ein som e her, feiret på the Standard hotell, med badebasseng inne (!) YES, sånn i enden av baren , der va det ett BASS-ENG, med folk som bada, klokka ett på ein lørdagskveld-jada, heilt normalt. Men gode stemning, men kunne godt vært bedre musikk, danse musikk, folk rulla jo rundt på ute tak-terrassen pga di var så fulle, haha, men gøy å ha opplevd ein god gjeng kule mennesker!

Idag skulle me egentlig til Brooklyn for å gå i 17mai tog, di feire alltid i ein helg, pga her e det ikkje helligdag, men me droppa det for å lese til examen imårå! S*** wish me luck !Flere bilder fra igår kommer seinere, må lese litt nå:)

love
SKREVET: 14.05.2011 / KLOKKEN: 06:06


Brunfargen komme seg, å været blir varmere-lige det!
Antrekk fra Hm og Zara. Min nye yndlings kjole og mitt største glis.

love.
SKREVET: 13.05.2011 / KLOKKEN: 22:40PIZZA. ein j***** liten pizza! Forstår ikkje hvordan folk legge på seg her, (udenom takeaway!)
alle porsjoner man får kjøpt på butikken e tiny (!) Altså, eg spise ein grandis, ein HEILE grandis for meg sjøl om eg må (!) Så når eg åpna denne å fikk se pizzaen... LER!

Men det metta for ein halvtime (!) Nå e det tid for Bridemaids på kino!
Glede meg sykt te å se den!
Men s***, eg mislike eksamen! gjør ikkje du?

love.
SKREVET: 13.05.2011 / KLOKKEN: 14:46


FÅR DET FØRSTE må eg bare sei at Hannli likte innlegget mitt om vårt møte på FB,
å eg e super lykkelig!! Wot wot!! MEN-->
Fredager er her. Om ein uke og fem dager reiser vi hjem, fra denne ubeskrivelige byen som eg egentlig har begynt å kalle hjem. Men ey, eg vil ikje sei hadet ennå. Har jo fortsatt litt tid igjen:)
Idag, nå er klokka halv 9 her, på morningenm e ikkje ofte eg står opp så tidlig frivillig, men lesing står på planen idag, pugg pugg pugging til Mote eksamen som e på mandag.

Denne helga består av kino idag, BRIDEMAIDS, eg vett den e morsom, derfor eg vil se den, men den har faktisk fått kritikken : Best comedy movie this decade! DÅ må ann jo ver insane morsom!!
Glede meg, anbefales! (Å det FØR eg har sett ann!)

Imårå blir det 17-Mai Brunch med Troy å mesteparten av jentene, der han visstnok skal pynte lokalet med flagg og skikkelig slå til med 17-mai for oss, men eg sga ikkje ud på kvelden, fordi eg sga gry tidlig opp på søndag for å gå i 17-Mai tog i Brooklyn. 1000 mennesker pleie å møde opp, vanligvis mest gamle norske som har bodd her lenge, men di får nok litt av EIN DÆSJ ungdom inn i mengden nå! Glede meg og veldig til det å verme på stemninger der.Ellars vill eg bare sei håbe dåkk får ein fine kveld, det vett eg at eg får.

A lot of luv- Anna.
SKREVET: 13.05.2011 / KLOKKEN: 07:00


LOVE...
SKREVET: 13.05.2011 / KLOKKEN: 06:51


Måtte få litt bilder av Jeffrey buddien min Katrine som hadde med seg ett speilreflex og
tok litt bedre bilder enn meg kan du sei.Langbordet der Carrie hadde forlovelses festen sin på i Sex and Singelliv sin første film
Dette var vel det einaste decent bilde av meg på denne kvelden,
men Kenneth e jo litt med på å gjør bildet finare;)Fine fine fineeee bursdagsbarnet med verdens finaste hår (!)

Sosialiteter lige eg!

love.
SKREVET: 13.05.2011 / KLOKKEN: 00:56
love.
SKREVET: 12.05.2011 / KLOKKEN: 00:09


TRIED TO TAKE PICTURES
når vi var på BUDDAKAN å feiret ei awsome chick kalt Bettaaa, men det gikk ikkje.
"Spør pent: Kenneth, lær meg!"
Men Location var knall fin, men sga ærlig innrømme at selve menyen va litt misforstående og litt vanskelig å få med seg alt når kelneren prøve å forklare det. Men det gode som kom udav dette va godt selskap og damn gode drinker kalt FATE. Må prøve å få funnet igjen ka den var laget av, farlig god!Men eg klarte å få bildet av outfitet då, men det får vente, for nå sga eg gjør meg klar for fyll å fanteri-JA PAPPA, EG GJØR INGEN SKOLE Å BAAARE DRIKKER lol, det går ann å kombinere;)
Skole resten av uka, så vett du det.

Ha ein fab dag videre-lovelovelovelovelove Anna.
SKREVET: 11.05.2011 / KLOKKEN: 20:07


Eg hadde store forventninger. Hun oppnådde alle!Ida-motelæreren våres som klarte å få tak i Hanneli på så short notice, det satt eg virkelig pris på!!
Har håpet på å få møte Hanneli heile semesteret siden hun er en av mine topp 5 inspirasjons IT-girls for meg!

Hun var ein knall hyggelig person å mer ydmykhet skal du lete lenger etter. Ikke som andre kjente bloggere som hever seg over andre, og tror man er bedre med en attitude, hun var det absolute motsatte!

Og når eg gikk igjennom bildene her kan eg faktisk ikje tro kor bra hun var (!) Heile personligheten, positiviteten og utseende. Faktisk ikkje noge å sette fingeren på!Vi måtte og ha "eg må ha, eg må ha, solbrille på" bilde.


Eg huske eg va litt star-struck, og syns fortsatt bilde av meg nedenfor her ser heilt latterlig ud der eg lene meg opp etter Hanneli, haha (!)
Men eg va heldigvis så smart å lur at eg spurte Hannli etter hun va ferdig inne i salen, om eg kunne ta bilde med hun ute etterpå  pga dette var inni i ein sal, men dødens dårlig lys å serr.... 30elever sto bag meg å bare venta på å ta bilder. DET gadd eg kje. Så når alle hadde gått, kom Ida å Hanneli ut, å eg fekk mitt Hanneli bilde:)LYKKELIG.

love.
SKREVET: 10.05.2011 / KLOKKEN: 17:25
TIME TO GET TO SCHOOL AND MEET UP WITH HANNELI (!)

cANT WAIT! CYA!

love
SKREVET: 09.05.2011 / KLOKKEN: 21:51


Dagen igår va fantastisk, selv om eg blei insane brent og mobilen min blei og ødelagt (!) Men ein ting av mange eg savne me norge, det e ordentlig daquiri (skrives det sånn, lol) Her lages det kun med pulver og is, smaker bøgg!! Hjemme, nam, norske jordbær! Savne!

Men tror nok eg sga tilbake te Coney når det me har fri å det e fint vær, men me SOLKREM!!!

Denne uka for meg består av, lesing, lesing å lesing til moteexamen på mandag, og økonomi examne neste fredag, og btw,
neste fredag e det 4 dager til eg komme hjem! S**T!!!!!

ha ein fine uga dåkk og

love Anna.
SKREVET: 09.05.2011 / KLOKKEN: 02:25


CONEY ISLAND va heilt sinnsykt digg! Været va perfekt uden om nogen skyer som seilte rundt omkring. Men blei veldig solbrent, så nå må eg kvila litt, for eg e heilt gåen, blitt forkjøla og (!)
Resten av bildene komme seinere idag. Masse kjekt:)love.SUMMER.
SKREVET: 08.05.2011 / KLOKKEN: 15:20


OFF TO CONEY ISLAND IN SUNNY NEW YORK! HAVE AN AWSOME SUNDAY PPLE:)

love.
SKREVET: 08.05.2011 / KLOKKEN: 06:16


ADVARSEL! SKREVET UNDER EMOSJONELLE TILSTANDER (!)

Akkurat kommet hjem fra Kino, gatene er fylt med liv, lys og traffik, stand-up selgere, musikk. New York e fantastisk. Sidde å høre på den nye singelen te CB-She ain`t you, høyt!
Sidde å tenke på filmen. Shit, den ga meg ein følelse, om at, .... ikkje rart man får høye forventninger til ett forhold, kjemi, lyst, måten man vil bli kikket på, måten man vil tatt på, når det blir laget sånne filmer. E ikkje rettferdig å lage ett sånt inntrykk av hvordan ein mann, ein forelskelse, ett forhold kan være. Eg vett det seie seg sjøl, det e FILM. Men fortsatt. Man vil jo og ha det sånn.
Eg tror ikkje eg vett kor heldig eg e som har ein som elske meg for den emosjonelle, stae, tiltider overdreven personen eg e. Eg e... Verdens heldigste! Men likevel, han får fortsatt høre det til tider stakkar, at sånn har eg lyst å ha det, så må han gjør å nedover den veien. Eg velge å skylde det på filmer som denne. Denne filmen.....  Får meg til å lengte til min sjereste. Min mann som kler meg av med øynene. Den får deg virkelig til å le.... Får deg fylt av kjærlighet, og får deg til å tenke at.... (lang pause)  Nei, eg vett ikkje.
Eg vett bare eg sidde her fylt med savn, emosjonelle følelser og kanskje litt deppa, vett ikkje heilt koffor deppa, men nogen filmer får deg bare til å bli sånn at du får lyst å gå hjem å høre på sippe sanger i din egen verden. Ikje fordi filmen endte dårlig, den endte deilig, men kanskje fordi man og vil ha det sånn..... Nå..... 3uker til. Savne deg.Å, forresten, glemte å så klart å anbefale dåkk å se filmen, den passe til alle (!)

love.you.
SKREVET: 08.05.2011 / KLOKKEN: 00:39

Ett par dager forseint, men sånn går det med New Yorks Travle hverdag.

loveeeee.
SKREVET: 07.05.2011 / KLOKKEN: 08:10
Ha ein strålande lørdag dåkk som enda følge med <3
3Uker til avreise fra New York (!) Har gått så insane fort!!!!! April har ikkje vært her ein gang (!)
Men det e ihvertfall sommer her forløpig, varme syden kvelder, men greit å jakke kjente eg idag, blåse så utrolig i 42nd bby!

Bukse, Jakke/Bikbok(old), skjorte/HM(old), Gultubebikini/VictoriaSecret, Grønn veske/Zara (faen hvis halve flekkefjord ende opp med denna nå, då smelle det hahah) Og seff mine amazing venner JEFFREYS <3.

love Anna.
SKREVET: 07.05.2011 / KLOKKEN: 07:55


Ta på deg koss head-settet, å skru opp. -nei gjør det først!
Eg digge denna damå!
Å denna sangen (super bass) ga meg ett oppløftande humør nå som lange dager, examen og
tunge bøker prege hverdagen.SUPERBASS.
(ikkje bare hør ett vers, hør heile ;))

 
MOMENT 4 LIFE.
Har og alltid likt denna, ihvertfall teksten, men den e utrolig store her, ihvertfall hos di store sjokolade mennene som tror di e tøffe dørvakter! Lige det!

LOVE.
SKREVET: 07.05.2011 / KLOKKEN: 05:57
EXITED ANNA!!!!
ÅÅÅÅÅÅ, ein orgasme for ein sko elskar som meg ! Det va kjærlighet med første blikk det,
å kan lova dåkk, di e skam råe på!!!

lovelovelove.THEM!
SKREVET: 07.05.2011 / KLOKKEN: 01:03


Konserten va på Roseland ballroom som ligger east midttown, rett ved times square.
Vi var litt seint ute så vi fikk dessverre ikkje stå plass rett foran han, men bra plasser selv om! Fantastisk opplevelse, knall bra live!!! -Men litt liten i virkeligheten fant vi utav når vi møtte han på afterparty på 1OAK. Men fortsatt digg;)
Var Sara med h, Madeleine, mo`i og Katrine som va di heldige <3Antrekket mitt var levi`s, cropped topp fra Urban Outfitters, veske Zara, hatt Bikbok og div smykker.

Janelle Monae var en av to oppvarmings band. Du har heilt deff hørt Cold War?

WELL HELLO MARzzz <3AFTERPARTY
1OAK va ikkje så diskret, hehe.


Som eg sa tidligere, amazing konsert, etter konserten gikk på 1OAK å danset ved bordet hans, manna oss opp til å hilse, så ett øyeblikk danset meg å Katrine å hans gjeng i ein sirkel å bare digge musikken, Som Nicki Minaj sier, I wish that I could have this moment for life:)

love
SKREVET: 06.05.2011 / KLOKKEN: 14:06
Kjøpte første grønn, meeeen så fant eg ein hvit og i samme modell, sååå det blei begge! ;) Elske di! Mest pga fargene og modellen så klart men og fordi di har leng rem, då kan eg ha di skrått over brystet hvis dere fatte. Perfekt hvis man ikje vil legge veska fra seg i inncheck på utestedene!

Men nå må eg løpe, ØKONOMI står på timeplanen i heile dag, så sga meg å room-maten spisa på THE VIEW idag. Ein utsiktsresaturant som snurrer saaakte rundt så får man -det liggger i navnet, amazing VIEW!:)

love.
SKREVET: 04.05.2011 / KLOKKEN: 07:14
dagens er lang singlet/diesel, Genser/Levi`s, Vest/Bikbok, tote/MBMJ Og Martens.Room-maten min er knall populær hos den lokale smoothie makeren våres;)


Ha ein flotte dag, Idag sga eg på BRUNO MARS KONSERT, GLEDE MEG!

lovehits