SKREVET: 16.06.2012 / KLOKKEN: 11:45


En venninnes bestemor. Denne badedrakten inkl flere levi's klær hadde hun i sitt klesskap. Eg e heldig som får låna nesten alt mens hu e å farte i Usa i 3uker (!) Misunnelig!

Utrolig dumt at været ikje holdt idag med tanke på indianer temaet mitt, Men det blir skam gøy inne og! Kjøpte inn taco for 600 spenn igår og venninna mi reker for 800(!) Tror me har 5brød ijen haha, tror bare eg må sove på hytta ut i neste uke for nå e eg raka blakk!
Nå- planlegging, matlaging, sying og maling! Legge alltid ut bilder på INSTAGRAM, er avhengig. Navnet er der ANNARUSDAL.

Ha ein awsome regnfull laurdag!!
love.
SKREVET: 28.05.2012 / KLOKKEN: 11:23


Eg fekk di kuleste docs av 6 fantastiske venner når me feiret i helga!! Love them! Elske og cardiganen eg har på meg som e fra cubus, får endelig brukt den.

Ha ein flott sommerdag- nå sga te solas!!
Husk å følg med instagram, der komme ut flere godsaker fra hverdagene.

love.
SKREVET: 12.05.2012 / KLOKKEN: 21:22


Så lignende skjørt på en hjemmeside eg elske som eg aldri nevne (mohaha) Men eg viste dåkk inspo bildene igår å idag fekk eg hendene mine på dette gull paljett skjørtet fra Cubus. Elske det allerede!

Lørdag. Carlsberg og vin- den bli fin.
Love.
SKREVET: 12.05.2012 / KLOKKEN: 17:34


Furry coat/ HM, lin singlet, paljety skjørt og smykke fra herlige Cubus!

Suge ette ein kalde Carlsberg nærme seg...

Love.
SKREVET: 10.05.2012 / KLOKKEN: 22:16


Glede meg utrolig til sommeren. Bare ben og varme dager med venner og sjerleik rundt meg.

Jobben går så sinnsykt bra for tiden! Butikken va så fin når eg kom idag.Hadde hatt fri igår og jentene hadde stått virkelig på til idag!! Vi feiret og en bursdag idag med kake og lys. Me e faktisk 5(!) på jobb som har B-Day i Mai!! Det ER jo årets beste måned;)

Men minner på at vi fortsatt trenger positive og superglade medarbeidere som kan jobbe med sørlandets beste Cubusteam! PersonER vi søker må kunne jobbe dagtid og kveld.

Og ville bare si til dere søte jenter som har levert søknad om kveld, tusen takk for interesse, eg holde på søknadene, men akkurat nå har eg verdens beste x-hjelper:)

Ha ein fine helg fra imårå. Eg har full jobbe helg og dagen imårå starte med en kjøretime.

Love.
SKREVET: 06.05.2012 / KLOKKEN: 16:11


Oh heaven! Blessed to find fo'sho.
Har nevnt at eg måtte ett erstatter sko par for mine svart Jeffreys å det fant eg i Kr.sand. Glede meg til å innvie di ein vakker sommerdag med åpnet kald Carlsberg.

Har ett par til skatter til å vise som eg og glede meg til å innvie.
Tidlig Bursdags gaver til meg selv. I slutten av måneden fylle eg 25år... Føles bra:) Men eg kjente litt på ein følelse igår på min deilige edru lørdag. Eg skulle av å til ønske eg bodde i samme by som noen av mine bestevenner. Eg har noen her å di vett kem di e, Men eg misunne på mange måter mennesker som har hele venninne gjengen sin her, alle personene som virkelig betyr noe., så går alle di sammen for å feire/overraske den som har bursdag og skaper minner for livet.
Har feiret min bursdag her ett par år nå å skapt minner for livet, men iår blir det ikje det samme. To av mine beste flytter, to andre sga ut på tur, halvparten bor ikje i Norge, sjerleiken eller mor bor ikje her og far e eg usikker på kor e når tiden komme. Det går ikje opp i opp. Eg må feire bursdagen uten ett par av di og det e trist.

Eg får gjøre det beste utav sitasjonen! Evig glad og takknemmelig for at eg har di vennene, familie og sjerleik som eg har.

Love.
SKREVET: 19.12.2011 / KLOKKEN: 23:28


50kr på byen lokale bruktbutikk!!
Splitt bak og i velour stoff- kan tenka meg ann e fine med høge Jeffreys-svarte.
Har ikkje fått testa ann heilt ut enda, men ein dag:)
love.
SKREVET: 10.01.2011 / KLOKKEN: 22:16
kor fantastisk e ikkje detta? (!)

Men dessverre selges di kun i sverige. Salget begynner 3februar.

Se resten av kolleksjonen her

love.
SKREVET: 03.01.2011 / KLOKKEN: 17:04(Bildet er lånt fra Sthlm streetstyle.)

love it!!
SKREVET: 25.12.2010 / KLOKKEN: 11:36


HU E BARE ETT SÅ NYDELIG VESEN. (!)

ELLAR KA SYNS DU? HAR DU HØRT DEN NYE CDEN?

LOVE.
SKREVET: 19.11.2010 / KLOKKEN: 18:49
Den blir ikkje så grønn som tuben viser, men den demper røde lepper, hvis du kanskje har vert ude dagen før ellar hvis kulden e litt hard på morgenen, på meg ihvertfall:) Å den gir ein fine glans å shimmer. Ganske fornøyd!! 

Å akkurat nå e det 3 produkter fra MNY FOR 99,- PÅ CUBUS! Va ikkje det ett sammentreff?!

love.
SKREVET: 12.05.2010 / KLOKKEN: 21:13


Drid kule jakke som eg OG har i svart, og chill gjennomsiktig genser som e perfekt med ein blonde bh ellar tube topp under frå bikbok til rett over 200lappen! E kjempe fornøyd! Eg kan jo egentlig ikkje shoppa, men når ting e så utrolig billig å eg e så flink te å ikkje gå på hverdagsfylla, unne eg meg sjøl nogen små ting av å til:) gjør she du?topp frå Monki.

LOVE MY LEVI`S!

Sleng på ei skinnjakke så e du good to go!
Nyd fridagen imårå å Drikk med måde!


hits