SKREVET: 15.11.2012 / KLOKKEN: 23:03


Eg ligge oppå dyna i mørket i senga. Motsatt vei enn det eg vanligvis ligge. Eg høre hjerteslagene mine under meg og mamma i det andre soverommet. Lyset fra dørsprekken treffe meg i ansiktet. Hadde mareritt i går så eg tør ikje lukke den heilt nå. Eg kjenne på meg sjøl eg e ikje heilt tilfreds med stemningen i kroppen min akkurat nå her eg ligge. Har akkurat sett ein film der to mennesker med en utrolig kjemi både utenfor og innenfor senga,  valgte å gå kver sin vei ette ett par år sammen, pga di ikke var på samme plass i livet. To problem punkter, det var stor aldersforskjell og hun ville ha barn. 
Han elsket hun så høyt at han ville gi henne barn, men hun elsket han mer til å si nei til denne gaven. Hun kunne aldri ha gjort det mot han med tanke på at han var så ung. Bare det at han var villig til å gjøre det for hun sa hvor mye han elsket henne.


Ett år går. Stedet var en restaurant. Hun kom akkurat med sine venner  og han skulle til å gå med sine venner. Blikkene møtes. Ingen ord blir utvekslet, bare blikk som sier
- det var det riktige å gjøre...
Deilig å se deg igjen...
Eg håbe du har det bra og ønske deg alt godt..

For meg e detta heilt forferdelig. TENK å møt drømmemannen for tidlig i livet ditt. Tenk å bli forelska i en person man vet man ikke har noe fremtid med. Fordi man er på ulike plasser og timingen ikje e der. 
Eg har hatt skrekken siden eg va 17år og va i mitt første forhold. På den tid kan eg huske at eg va så lei meg, for eg hadde funnet en bra fyr, men siden eg va så ung visste eg at det ikje ville vare livet ut. Eg har innerst inne etter disse årene med livserfaring aldri vært fan av forhold som skal vare livet ut når man begynner i det som 17åring. 
Men nå, 8år etter, kan det være eg står midt i det selv. Man elsker hverandre, men timingen suger. Timingen gjør at det blir vanskeligere å takle avstanden mellom kverandre. Og situasjonen vil ikje bli forandret før neste høst. Tilogmed då vet ikje noen av oss heilt sikkert ka som skjer. 
Man vil være sammen, men man er redd at avstanden skal bryte oss igjen. Skal man gå all inn og ta seg til takke med kan-telle-på-en-hånd hvor mange ganger man ser kverandre på ett år, eller gå ut av dette som singel.

Man har en fot i forholdet og en fot på singel siden. Det er ikje sunt det heller i lengden. Man må vel gå i en av "boksene". SINGEL......../FORHOLD.........
SINGEL- der tanken på at den andre finner seg noen andre er utholdelig eller FORHOLDET der avstanden er utholdelig. 
Eg kjenne nå at selv om eg e singel, e ikje tankene og hodet mitt det. Og fortsette man i denne mellom boksen kan det virkelig skade følelsene over lengre tid. Er man singel vett man ihvertfall ka slags retning man skal gå. Men eg kjenne mens eg skrive her at det e ikje ein retning eg vil gå.
Eg klare ikje å snu ryggen te drømme-mannen, selv om timingen ikje e her. Så in this moment vett eg ikje ka eg sga gjør. Ka VI sga gjør. Dagene går jo samme med ukene, plutselig e det sommer igjen. Kanskje det e det eg går å håpe på. At plutselig så har vi stått i denne mellom boksen i ett år. At det har gått så fort at vi ikje har merket det på følelsene våre. Eg vett ikje. 

Tiden e både min venn og fiende kjenne eg.  Usikker.Love.
SKREVET: 30.10.2012 / KLOKKEN: 20:38


Min Doc reise e ikje så lang. Fant mitt første par Dr.Martens på fretex grunerløkka. Når eg bodde i oslo og på grunerløkka va eg ofte innom vintage sjappene der ihvertfall fretex avdelingen der for eg syns den va best. Eg huske eg va skikkelig usikker på om eg kunne ta på meg disse semskede svarte slitte skoene og like di. Va det uttrykket for meg? Dette va sko eg ikje hadde tenkt noge særlig på å aldri egentlig gitt noge oppmerksomhet. Eg ringte te mor og spurte om råd, og siden di bare kosta ein hundrings blei di med meg hjem. Brukte di egentlig ikkje så mye som nå før eg kom hjem fra New York med både svarte og blå metalliske. Så fekk eg jo mitt 4par til 25 års dagen av fantastiske venner- fargen yellow. Har ikje brukt disse så mye nå, men definitivt vår sko!! Men dette e bilde dryss med antrekk eg har brukt mine blå metalliske awsomeness sko som e mine favoritt sko. Me va lagt for kverandre. E forresten på let etter nye blå. samme som eg har, så om nogen vil selge eller komme over noen så let me know!

Bilde nedenfor e fra April ifjor i new york når eg fikk di i posten når det hele begynte. Når vår kjærleik begynte. Kom rett fra skolen huske eg og fikk pakken i resepsjonen. Lykkelig! Blir nesten litt trist når eg ser kor fine og shiny di va for ett år siden. Har brukt mine så møye at di ikje e så blanke lenger og med veldig slitte partier på sidene. Men like det og-just sayin.Det nederste største bildet e mitt favoritt antrekk ifjor sommer. Shortsen fantes ikje på markedet som den gjør nå og antall Dr.Martens i denne byen kunne telles på ein hand.

Glede meg til å finne mitt femte par. Og sjette. Og syvende. og............

love.
SKREVET: 05.09.2012 / KLOKKEN: 22:10


TIL DINE HØYE BYGNINGER, DRØMMENDE ATMOSFÆRE, INSPIRERENDE MENNESKER OG DIN LEVENDE BY.
EN DAG NESTE ÅR.


LOVE.
SKREVET: 05.09.2012 / KLOKKEN: 01:01


PÅ BLOGGEN ER NY? Eg e verdens dårligste på html hmtl hmlt (!) koder og dritt, så det at eg klarte å skifte litt utseende på bloggen gir eg meg sjøl ein klapp på skuldra for! Selv om det ikkje va drømme settet, så va det det eg fant uten at eg mista interessen.

Har funnet ut at eg må ta opp blogginga igjen. Nå begynne det å bli mørkt ute, mye som skjer med jobb og meg. På Jobb, så kan det være det dukker opp 2 nye stillinger vi ikkje har utlyst før. En person som kan jobbe mandager og fredager DAG. og person 2 som vi søker evt om en måned er en ekstravakt som kan jobbe kvelder sammen med di beste jentene våre!:)
SÅ HAR DU,ELLER KJENNER DU NOEN SOM GÅR MED ETT BRENNENDE ØNSKE OM Å JOBBE I CUBUS?
Vi trenger ei himla blid,kul,gøy,kvikk,arbeidsvillig jente , med stor interesse for klær og mote! Kom innom med søknad! Har du levert til meg så har eg den og man vil få en ny vurdering, men anbefale å komme innom for å visa engasjemang og at man er ivvrig for å få stillingen om den ble aktuell

Hver uke så skjer det så å si noge nytt på Cubus. Butikkene rundt i landet lever virkelig. Alltid må det gjøres om for å få plass til varer som har kommet. Denne uka har eg brukt tid på å planlegge varetellingen som begynne neste uke. Ferdige datoen er 19/09 23.59 og det skal bli deilig! Glede meg nesten litt. Kanksje fordi alle andre gruer seg til døds, så eg må jo gå frem med ett godt eksempel? :) Alle tilbudene Cubus kjører finner du på Cubus.com. MEN kan fortelle at det er fortsatt hver 5 bukse gratis. Og kjøper du en awsome Coated bukse får du med matchende neglelakk gratis! I kosemetikken gir vi ut en knall deilig myk sminke kost hvis du kjøper solpudderet fra Loreal som er på 25% nå (gjelder ikke alle Cubus når det gjelder sminkekosten, men vi hadde igjen giveaways)Denne uka blir dame bygget opp på nytt og herre får en dag for å få ut mer varer, ellers full planlegging til varetellinga!

 Med meg så holde eg på å ta lappen (!) etter 7forsinka år! Må komma meg igang å ta teorien for det e glattkjøring next!
Eg har tannlege raid der eg bruker flere tusen i måneden på tennene, både vedlikehold og andre ting.
Eg går til massasje (ikke den gode typen!!) ett par ganger i måneden for å prøve å løse opp ryggen kroppen min for å di anspente stressa musklene.
Meldt meg inn på trimmeriet. Eg prøve atter ein gang med å trene på ett senter. Klarte det ikje i oslo på alle di årene, blei bare sittande å betale flere tusen kroner kvert år på noge eg ikje brukte. Sure penger. Men ny sjangse her.
Eg har begynt på sang timer(!) Ett stort skritt for meg å min stemme som har sceneskrekk (i edrutilstand!) Det har vært mye pengesløs disse månedene så nå e det skjerpings for å prøve å spare til London som eg skal til i oktober. Aberdeen shooping før jul- men tvile eg klare det. Og California i april på Coachella festivalen. Fudge eg kjenne eg blir litt stressa... Det e jo faen snart jul!

Hmm.. snart jul- snart 2013... Snart Vikarstilling over. Eg har jo prøvd nå i kanskje flere ÅR å finne ut om eg vil utdanne meg som noge. Ka vil eg. Kor... Men i det siste har eg tygd litt på Nordsjøen. Hadde eg vært heldig å kommet inn med pappa sin hjelp hadde eg jobbet 4måneder i året. Hatt fri 8(!) måneder- til å bo kor eg vil (london), reise kor eg vil (Usa) og likevel ha cash mellom hendene. Det hadde nesten vært litt forperfekt for meg. All den fritiden- gud det hadde vært kanon gøy! Men som sagt så tygge eg enda litt på det.

Detta va min komme-tilbake-oppdatering, håbe folk klarte å lesa seg igjennom det, har problemer med det sjøl;) Imårå blir siste jobbedag for meg denne uka- tar ferie i 4 dager (wohoo) for å reise hjem te mor og sjerleik sammen med bror. (Håbe mor vil sponsa meg litt med London, for eg e blakk(!) )


Finns forresten (som dere ikje vett det enda) på Twitter annaacaaaroline og Instagram ANNARUSDAL


God onsdag-

love
SKREVET: 26.07.2012 / KLOKKEN: 22:59


Fjellparken. Kroppen min e enda ikje reparert etter di 4 dagene eg sosialiserte. Var på massasje time igår for å prøve å bli kvitt stølheten min som eg fekk etter di bratte bakkene på festivalen og på vei opp til campen, men det gjekk ikje så bra!

Final sale e enda i full gang på Cubus. Mer travle dager har eg aldri sett før. Det eneste man rekker å gjøre er å påfylle påfylle påfylle for å kunne fylle opp butikken igjen med alle varene dåkk kjøbe.
I uke 32 begynne skolestart kampanjen, og den begynne me å rigge allerede i neste uke. Shit dte går så fort! Butikken e stappa med deilige høstnyheter.
Nogen tilbud vi har er dame: topper 29, kjoler 49, college 49, shorts 49, strikk 79 og i denne uka kom flere godsaker som ankom sent i sommer med på salget til 99. Hos oss, har di fått ett eget stativ- deilige varer!
Herre t-skjorter 29, skjorter 49, strikk 49, Basic college 99, bukser 99 og shorts 50%
Barne avdelingen er full av 29 varer

Spennende ting som skjer fremover på Cubus i høst. På cubus sin hjemmeside kan du se visningen av cubus klær på Elle sin sommerfest- rått!! Stolt av å ver med i teamet!

Fri helg i helga, enda litt usikker på ka eg vil- gladmaten eller ikje. Har brukt way much money di siste ukene! Sånn e det vel når feriepenger og skattepenger komme nesten samtidig, og det e fint vær med mye fri..

Mange tanker i hodet mitt for tiden, bruke mest instagram for å vise glimt i kverdagen min, men det så deilig og å ha bloggen når man vil skrive ting man har inni seg, både tanker og følelser.
Eg e ikje heilt klar for å sette ord på tankene mine nå, for e redd for di. Musikk på. Verden av.


TOGETHER RING i ekte sølv som eg fekk av sjerleiken  te jul. Bruke ann ikje så ofte for eg veldig redd for ann, men den e uber digg på bilder då, ikje sant?

Helg imårå!!
Ny dag nye muligheter.
Love.
SKREVET: 15.07.2012 / KLOKKEN: 20:22


-Hellas va fantastisk. Er enda mer Mamma Mia frelst. 
Ble brun, og enda mer fregner- perfekt siden været her hjemme suger.

-Dagene går så utrolig fort at eg enda ikje har rydda ut av baggen min, eller tatt oppvasken.

-Sjerleiken e hjemme for en liten stund, å priotering av forholdet står på toppen av alt.

-Cubus går som det suse, kolleksjonene er fantastiske, ihvertfall dame. Tror eg kunne hatt ALT.

-Vurderer tattovering enda mer etter eg tok på falske igår. (bildet er på instagram, sammen med alt det andre eg tar bilder av)

-Glede meg ekstremt til fjellpark uka som begynner allerede på Onsdag. 

- Har oppdaga zyrtek som hjelper 100% mot bakrus. Ulempe = trøtt før 12, men det får bare gå for den bakrusen eg hadde igår-vil eg aldri ha igjen!

-Beste jenta har kommet hjem fra Usa, men insanly møye digg som eg e knall misunnlig på!! Lånte både sko og jakke igår. Skoene gjorde at eg blei høyere enn  sjerleiken for første gang å det har aldri skjedd før. Eg fikk forbud mot å gå med di igjen.. Jakka va ei vintage militær jakke som eg..... Har fadar meg ikje ord.... irritert-misunnlig! Savne Oslo og byen vintage butikker.

-Tok ut pierceringen min i nesa her om dagen fordi eg skulle rense den etter at saltvannet i Hellas gjorde den skitten. Fekk ann aldri inn igjen. Faen... Eg vil ikje ta hull i hullet, me eg vil jo ha ringen der. Faen....

Igjen- dagene går så fort, at instagram e så perfekt. Man laster oppett bilde som viser ka man gjør der å då. Man får ikje tid til så møye mer når man har så møye på agendaen som meg, ihvertfall nå som det skjer ting kver helg. Venner og sjerleik som har kommet hjem og travle Cubus. Følg meg på Instagram ANNA RUSDAL, hvis du vil følge bedre med.

love.

 
SKREVET: 13.06.2012 / KLOKKEN: 22:16


Tiden går altfor fort. Way to fast! Mine frihelger komme å går (annenhver helg) Nå har eg vært her i ett år. Jobbet som butikksjef i over ett år. Ett år og 13dager. Å eg syns fortsatt det e kanon motiverande og ser ennå lyst på ting og personer positivt.

Vi hadde 30%igår på butikken. Vår flotte butikk, og vi solgte ut 1677 artikler igår!
På èn dag. Tenk deg kor MØYE det egentlig e!

Me hadde snitt på ca 450 kunder igår. 450 stk av dere der ute va innom igår og sørga for vår suksess! Takk!
Me e jo godt uti Juni nå, så nå starte vel sommersalget snart- eg kaan ikje sei noko;) MEN eg seie ifrå den dagen det starte! Og gud me har vært flinke, og me sga være skikkelig på hogget når det komme til prisene. Masse bra varer som skal og masse mer skal ut.

 

Om 3dager brake det løs igjen med bursdag. Min andre feiring, men denne gangen e det planlagt. Det e inidianer tema og eg sitte her å syr nå, men det e så himla vanskelig å beregna, kor sga knappene, hvordan blir snittet hvis eg syr det inn her? baaah. Kanskje eg bare sga bruga stiftemaskinen på lørdag (!) Det e jo SÅ klart meldt regn på lørdag............. Men e fortsatt optimistisk!
Glede meg heilt enormt til Fjellparkfestivalen- bra musikk og gode band som komme, har ikje vært på en festival eg går på pga musikken siden hove for ett par siden. Å DET E SÅ GØY!!!

GRALLA TIL SJERLEIKEN SOM HAR B-DAY IDAG! HEILE 23ÅR!!

love.
SKREVET: 09.06.2012 / KLOKKEN: 18:55


MY FACE.

I dont really care, I just want to dance- who`s that chick? Det e meg.love! peace out.
SKREVET: 09.06.2012 / KLOKKEN: 16:29SØSKENSJERLEIK.
Evig glad i deg.
Og evig glad i min andre bror og!


piratkjærlighet.

Ha ein fine lørdag vidare. Kanskje hvis alkoholen tillate det ikveld, så blir det karoke.

love.
SKREVET: 06.06.2012 / KLOKKEN: 22:52


Akkurat nå.....
e eg stapp mett, høre på Lana del Rey, som e rå!!
Håbe på sol resten av uka og til neste helg når eg sga feire litt. Ang kostymet mitt,
La ut bildet idag på instagram av hodepynten. Har ikje festa den enda, men blir noen lunde likt det. Har sydd detaljene på både toppen og underdelen idag.

Eg ser utrolig frem til fredags kos på brygga og ein vilter og awsome lørdag med jentene. Satse igjen på god været sånn at pilsen får spretta i sola.

Siden feriepengene/skattepengene e på vei inn på kontoen, vurdere eg å kjøpe ny YSL ring. Har en i sølv med rosa inni. Har lyst på en i gull med gull sten som Camilla har. Rålekker!!

Uansett. mye bllsht her, har mye å se frem til og mye å tenke på.
Kor vil eg.. Ka vil eg.. Det e så himla  vanskelig.... Til neste år må eg bare komma meg vekk. Eg seie det ofte, men tror grunnen til det e at eg må faktisk tro det, for eg e redd for å bare bli boende her, å gå glipp va alt det som finns der ute!love.
SKREVET: 05.06.2012 / KLOKKEN: 23:37


Det e noge me alle kan tenke på. Eg lige å tenka at me blir bedre å bedre. Men igjen kan det då ver at me blir verre å verre fordi me har fokuset vårt ein annen plass
Vanskelig.

Om 6dager komme sjerleiken hjem, OG då har eg sett den nyeste episoden av True Blood som komme på søndag #effingexited, så då blir det ekstra godt å se ann igjen.
På søndag blir det og Snow-white and the huntsman #effingexited

Fudge, nå kjente eg ett plutselig savn ette kjærlige blikk, hender og myke lepper. Arg. Sånn e det når man har på den klissete spillelista på spotify.....
Eg tror eg må legge meg sånn at eg våkne opp til ein ny dag og nye muligheter!


love.details.
SKREVET: 03.06.2012 / KLOKKEN: 22:46


For dåkk som verken har twitter eller instagram, her e albumet for Mai.
Måneden har bestått av savn av sjerleiken, late dager, shorts, docs, solkrem, soling, pils, årets første bad (!) verdens beste dag og bursdag!

love.
SKREVET: 29.05.2012 / KLOKKEN: 00:20


29.05.87 kom eg til verden.
11.47 for å være nøyaktig. Eg ble kalt Sandra Caroline, som senere blei til Anna Caroline, oppkalt etter mine oldemødre på begge sider.
Eg bodde i Rusdal til eg begynte i Moi barnehage. Elska barndommen min der! Alltid barbeint og dyr rundt meg.
Etter 2år på Moi, etter førsteklasse på Moi skole, flyttet meg, mor og bror til Arendal, der mamma skulle ta resten av utdannelsen sin. 3år skulle me bo her.

Etter 3år i Æendal, flytta me til Skien. Her fekk me oss hus og her bodde og mormor. Her vil eg påstå va den "rikeste" tiden vår. Stort hus, flere hager, stort tun, likte det huset knall godt, men det for dyrt og for stort for oss, så ett par år senere flyttet vi til en annen leilighet med sjermet bakhage som eg elsket like mye som huset egentlig:)

I skien gjekk eg 6,7,8,9 og 10ende klasse. Eg hadde uber weird dialekt så litt mobbing hørte så klart med.

Etter ungdomsskolen flytta eg til far som hadde bodd i stvg i 10år og begynte på tegning form og farge. Det va i disse 5årene eg bodde her eg fant venner for livet ut, mitt forhold til pappa ble fullkomment og det va her eg følte eg fant litt av meg sjøl. Stor del av livet mitt disse 5årene.

Oslo va next. Her tilbrakte eg di neste 3-4årene. Elske Oslo. Flyttet over 4ganger noe eg hata men kollektiver passe ikje alle. Her traff eg og mennesker som komme til å være med meg for resten av livet.

Det va her då eg jobba på volt og Bikbok eg fekk for meg å studere i New York. Ei på bikbok hadde gjort det samme å eg va bitt. Eg måtte reise no matter what!
Var ett halvt år til turen var så eg flytta hjem til pappa som da bodde 20min fra flekkefjord for å spare cash til turen. Fekk meg ektravakt jobb på Cubus. Jobbet i 6måneder der til eg reiste i februar 2011til New York. Før eg reiste blei eg spurt om eg kunne tenkt meg å være vikar butikksjef i ett år, mens sjefen skulle ja permisjon
"Så klart!! ":D

Så sidde eg her, i min flotte nye leilighet med havutsikt å skrive min historie. Klar for sommer og travle dager på Cubus som eg har ansvaret for i ett heilt år til!
Med gode gode venner for livet her og sjerleik som snart komme hjem føle eg meg veldig heldig akkurat nå.

love.
SKREVET: 27.05.2012 / KLOKKEN: 23:20


Igår va dagen meg å 4 venninner skulle på hytta til hun ene etter jobb. Hadde gleda meg i flere uker til langhelg, venner, sol, pils og bare fridager. Pluss me skulle kle oss ut å det elske eg! Ble hentet etter jobb for å hente 2av di som var på abelsnes. Meg og di to andre jentene satt i bilen fullt påkledd som pirater og hadde piratflagg ut vinduet.

Me kom ut på abelsnes, fantastisk varmt og glede meg til å komma oss ut. Idet eg skulle til å finne tuttene som skulle sitte på ble eg stoppa av hun som kjørte. Eg fekk bind foran øynene. Eg e veldig klisje og ser for meg mange av mine hverdagslige situasjoner i sanne klisjeèr. Og dette va ett av di! Eg huske eg tenkte inni meg- "herregud så klisje. Så teit " på den beste måten eg kan tenka meg. Glise va bredt! Eg blei geleidet inn av begge. Huske eg lukta grill, og tenkte at kanskje me bare skulle grille litt her før selve hytte turen- fortsatt ingen aning om at detta va noge med min bursdag. Eg hørte litt musikk i bakgrunnen, tenkte ikje noge mer øve det.

Me stoppa, og bindet blei tatt av..... Huske at blikket mitt traff gresset først så vendte det oppover. Eg blei heilt satt ut!!!
DER .. på verandaen sto det over 25stk utkledde fantastiske venner som alle hadde komt for min skyld!

Eg grein så møye at eg klarte nesten ikje å smile eller holda meg oppreist. Alle fekk ein gode klem når eg gikk opp i sjokk! Den følelsen eg hadde der.. Kjenne eg får tårer i øynene bare eg tenke på kor lykkelig eg va der. I HEILE GÅR!

Langbord va dekket rett ved sjøkanten, grillen va på og eg va Dj, kunne ikje vært bedre! Eg hyl grein idet eg fikk ein stoore skattekiste med gaver oppi, og det beste av alt, nye.... gule.. doctor martens.... Då knakk eg sammen igjen....

Endelig fått satt meg ned, så såg eg flere kjente som kom, då hylgrein eg igern. Det at så mange spesielle kunne stille opp! Den beste av alle som drog i gang dette, hadde planlagt dette i nesten 2måneder, å det at eg ikje hadde ANING PÅ NOGENTING når SÅ mange visste om dette. Halve byen kanskje e heilt utrolig!!

Va virkelig den beste dagen i mitt liv så langt, og minnene e lagt ut på facebook (pleie ikje legge ut der) sånn at flest mulig kan se di. Tusen takk igjen for ein heilt fantastisk dag igår!!!!love. Stø!
SKREVET: 23.04.2012 / KLOKKEN: 22:30


Det e det eg har gleda meg te å sei siden fredag!! Rettelse, eg har hatt lyst å SKRIKE det siden Fredag.
EG TOK HULL I NESA!!!
Eg har ei venninne som har det som plutselig tok det for nogen mnd siden å eg syns det VA SÅ UBER FINT!! Å eg e knall fornøyd med min!! Det e typete, akkurat som eg e og vil være.
Eg ska ikje ha den dobben, har kjøpt søte små sølv ringer eg sga sette i, men må vente i 6 uker.

Det komme definitivt flere bilder av den awsome dobben!

Fine mandag- fantastisk deilig være hjemme igjen å gå på jobb igjen! Jobben og di gode jentene gir meg så møye glede!!

love.mondays.
SKREVET: 22.04.2012 / KLOKKEN: 23:01


Hjemme! Glede meg til å sovne å våkne opp til ny travel uke på Cubus. Blir nesten litt uvirkelig. Det e nå eg ser det at eg har ein bryter. Jobb bryteren blir skrudd på imårå, eg kjenne nå at den har vært skrudd av i en uke. Deilig. Men blir deilig å skru den på igjen.

Ha ein fine uke!:) Sjerleiken komme hjem onsdag allerede!
love.
SKREVET: 16.04.2012 / KLOKKEN: 13:37


Første offisielle ferie dagen, meg å sjerleiken e ute på tur til larvik me sga se på tattoveringer. Fantastisk å bare ver en del av hverdagen hans. Å bare gjør ting sammen med han e deilig! HAN e deilig!

rosafargen sitter ennå. Eg lige det veldig godt, nesten litt permanent godt....

love.roadtrips.
SKREVET: 15.04.2012 / KLOKKEN: 10:50


fredagen va vellykka med tanke på at eg va veldig dårlig. Eg kom te vorspielet der klokka halv 6. Meg å min 1,5l flaske inntok det store 90talls vorset:) Fikk i meg 3 bokser med Carlsberg men etter hver boks drakk eg halve vannflaska. Men nok om den store vannflaska! Me hadde all sanger på herrlige sanger som fikk oss alle tilbake til tiden som 13-14åring. Color bug ble brukt denne dagen og og den va kjempe populær alle ville ha men den e dessverre ikje SÅÅ møye oppi så man må ver litt sparsom. Grue meg te eg har brukt di opp for så å stresse å kjøpe nye.. Baah.

Hele 7000mennesker va på Sørmarkarena! Sykt! Alle kom vel bort fra alle men eg fekk sagt hei å hopp te alle. Særlig 2 av mine beste fra stvg. Men di forsvant fortere enn man mistet øl begere på gulvet. Eg va mest med Pappa og den flotte madamen hans denne kvelden det va like greit for eg va ikke i form for å hoppe å ta Heilt av ved rekkverket ved scenen.

alt ialt syns eg det va ein kjempe kveld!! For ein stemning!! Det morsomme e når man e litt mer edru enn alle såg eg virkelig kor harry scootar var haha. Buksene va litt low waist og med den korte stramme t-skjorta sånn at magen viste blei det ein knall FLOTT"" Kombo! hehe.

Det blei ikje noge nach liga greit, meg far å madamen gikk den 25minutters lange turen hjem i latter. For madamen hadde knukket helen (!) så når hun gikk på tå fløy helen fram tilbake bort frem hele turen hjem. Det va hysterisk morsomt!! xD

OUTFIT- Blomstershorts Bikbok Hvit topp med neon BH Cubus/Bikbok. Lånt Vintage vest (Sorry J, Eg måtte låne den får ann tilbke når eg komme hjem) Kombinerte det med Dr.Martens. Kjørte og på med lånte lightsticks og selvlysende maling i ansiktet!

Neste år e eg mer forberedt å stille sterkere på denne kule happeningen!!

love.
SKREVET: 13.04.2012 / KLOKKEN: 11:49


1,5l vannflaska mi e alltid me! Hvis man skal drikke så møye som di sier bør man ha en flaske som denne. Appelsinjuice e bra nå man e syk. Eos leppepomade og Koss headsetet - kan ikje leve uten! Filofaxen som eg prøve å venne meg til å bruke. Lommeboka med di siste pengene eg har igjen og gavekortet til Sans som eg sga bruke nå på ryggen.

veldig deilig at kroppen ikje verke bare når eg har på klær idag som den gjorde igår, for då vett eg ikje om eg kunne hatt massaje idag hadde bare gjort vondt! Formen e litt bedre idag men e det ikje sånn at alt blir verre på kvelder?

Ha ein fortsatt fine dag idag- det e jo helg:))

love.
SKREVET: 12.04.2012 / KLOKKEN: 23:12


Travle tider på Cubus som alltid med kampanje rigging lagt bak oss. Vært på personalmøte idag med jentene og regionsjef- super motivert!!! Eg får holde på det, for eg tar faktisk ferie....
Jepp.. FERIE. i 9 dager.

Veldig typisk og at eg har blitt syk for første gang på 2år (!) (stolt av å ha sterk immunforsvar tror det ble forsterket etter eg sluttet å røyka. Ja eg vett. FYSJ. Men har ikje tatt ett trekk på 2år. Di fleste som "slutter" fest røyker bare å det ette min meining e IKJE slutta å røyka den giften. nok om det.

Imårå sga eg til hudpleien for å få ordna opp i ryggen min som e litt på kjøret ette.. vil ikje sei jobben- e altfor glad i den til å skylde på den, men dårlig seng? Altfor masse sofa ligging i påska?
Blir uansett deilig med 80min med rygg massasje og hot stone (!) Eg va så heldig å få ett gavekort på 800 av jentene på Cubus til jul så nå må eg bruke det tenkte eg.

 

Hvis eg blir frisk så blir det 90`s fest i stavanka med sykt mange kjente å deilige mennesker både fra Stvg og fl.fjord. Tror hodet mitt har forberedt seg på å ikkje gå, for eg klare ikje heilt se for meg - meg med lightsticks, 90talls outfit dansende etter Scooter. Ikkje akkurat nå ihvertfall. Får sova på det.
Etter helga tar eg toget hjem te na mor <3 Og Sjerleiken som eg allerede savne. Nei eg gjør ikkje det... Jo.. litt.. Glede meg veldig til en uke hjemme med mors kjærlighet.
MEN ÅRETS GLAD NYHET! Stillingen min som vikar butikk-sjef for Cubus Flekkefjord har blitt utvidet med 1 år til!!! wohhooo!!!
Stolt, glad, lykkelig at eg får fortsette med super teamet som blir bare bedre å bedre!!

 

love.
SKREVET: 09.04.2012 / KLOKKEN: 22:42


Musikk kan hjelpe ett menneske på så mange måter. Eg personlig- om det e negativt eller positivt så prøve eg å gjennkjenne meg sjøl, forholdet, venner, familie- alt eg har i livet mitt, hendelser, situasjoner i sanger svært ofte. Selv om ikje heile sangen må stemme kan det godt og bare vær en setning som fange meg eller ett refreng. E man i ein situasjon, føle noge man kanskje ikje kan sette ord på selv, e det heilt fantastisk å høre en sang som bare e BANG! Der va ann. Den sette ord på alt du tenke å føle.

Eg har det ofte sånn- mye pga avstandsforholdet med Sjerleiken og ny jobb med nye store utfordringer opg situasjonener eg aldri har vært oppi før på begge punktene.
Musikk kan virkelig roe meg- få meg til å se det beste- å det beste, føle det beste!
Hadde eg hatt en notat bok der eg noterte sanger, setninger og vers hadde eg hatt halve rommet fullt.

Akkurat nå har eg to sanger som går på repeat og den ene sangen har ett vers som fanga meg,

Don't wanna break your heart, I wanna give your heart a break
I know you're scared
There's just one life to live And there's no time to waste.

The world is ours, if you want it we can take it, if you just take my hand there's no turning back now.

Mens den andre sangen gir meg motivasjon og lys. Å når eg høre den- vett eg at alt blir bare bedre å bedre å at alle har sine plasser i mørket når det komme te forhold.

When it's black take a little time to hold yourself.
If there's love just feel it. And if there's life we'll see it
This is no time to be alone, I won't let you go.

Say those words like there's nothing else. Close your eyes and you might believe that there is some way out.
Open up your heart to me. Let it all come pouring out, there's nothing I can't take.
And if you feel the fading of the light, And you're too weak to carry on the fight I'll be here not gone, forever holding on.
Til sjerleiken:
Kjærligheten min for deg blir bare større å større å eg nekte å gi slipp på verken deg eller oss. Etter denne uka- e eg enda mer sikrere på at vi skal klare avstanden og di 2 årene du har igjen.
Du betyr alt for meg- du e min hverdag. Du e mitt alt. Du e meg. Me e sammen.
Det e oss.
Det e det bare.

I wont let you go.
SKREVET: 01.04.2012 / KLOKKEN: 19:08


Bra dag igår! Chill i sola, ned på Brygga med masse godt å drikke. Så blei det bading i stamp og farge i håret med Color Bug som eg fekk i posten igår! Så ned på konserten te sjerleiken som va kjempe bra! Kanon gøy kveld igår men skulle skrudd tiden tilbake for å gjort ting litt anderledes. Det e ikje bare bare med alkohol i blodet seint på kvelden etter måneder uten Sjerleiken.

Det ska bli ekstremt deilig for meg å ha Sjerleiken hjemme i en uke nå. Det trengte vi. Bare det å ha kroppskontakt å se film, le sammen.. Snakke å faktisk SE personen man snakke til.

Fine emosjonell søndag.

love.for mah man.
SKREVET: 28.02.2012 / KLOKKEN: 21:51


Tusen takk for dåkk gode som lese bloggen min. E alltid like hyggelig å se dere som e innom.

Eg håpe eg ser flere av dåkk oftere og innom Annaseveryday på Facebook. Kanskje bedre og lettere å like innlegg der enn å kommentere her?

Love.
SKREVET: 13.02.2012 / KLOKKEN: 23:13


HAPPY VALENTINE!

Savne deg kver dag. Virkelig.

om 3dager...

 

love.
SKREVET: 13.02.2012 / KLOKKEN: 00:19


Nogen andre enn meg som har funnet Lana Del Rey? Albumet Born to die har egentlig stått på heile helga. Utrolig chill sanger!

Særpreg har så møye å sei!
Det nytte ikje å bare ver pen lenger.
Eller Å synge bra...
For å skille seg ut kan man ikje bare ha ein fine stemme.
Modeller med mellomrom mellom tennene. Store utstikkende øyne. Kraftig benbygning. Store øre- ja you name it- moteverden ELSKE sånne chicks! Eg og.
Skulle gjerne hatt mellomrom mellom tennene (gud- ikje ta det bokstavelig!)
Eg syns det e bra at det e sånn!! Tenk så boring hadde alle vert like å sunget pent-
s*** det hadde gitt meg nada! Elske verden å alt det inspirerende den har å gi. Så eg håbe eg gir dåkk noge. At eg gir inspirasjon te dåkk gode mennesker som lese min lille blogg. Dåkk e verdsatt.

Ny uke. Definitivt nye sjangser.

Love.
SKREVET: 11.02.2012 / KLOKKEN: 20:31


Sitte med ei av verdens beste aa drikke kald baileys. Ny sjangse, ny dag nye muligheter aa score paa 100% paa karoken! Blaa DOCS e paa a har faatt lane den hjemmelaga skjorta te BEST a eg skam misunnlig! Deikig aa ver oppe aa gaa med ny mobil. Har lasta ned tyveri app saa naa kan di f*** bare prova seg!

Har lasta ned aldri-aldri app haha raatt!!

Ha ein kjedelig lordag - DET sga ikje eg ha! ;)

Laurdags.love.
SKREVET: 10.02.2012 / KLOKKEN: 18:47


VARETELLING ENDELIG OVER.
Siden mandagen 30/01 har me telt å scannet kver dag alle jentene- og etter den 18t lange dagen igår- OG 8timer idag va ME ... - ENDELIG....- FERDIGE!

kjenne eg e klar for ro, chill, James Morrison, taco, pils, venner og latter. Alt. Alt bare for å feire at dagen er over!

Before speaking, listen. Before writing, think. Before hurting, feel. Before giving up, try. Before dying, live.

Det e det eg prøve å gjør best mulig- greit man gjør feil, men det handle om å ikkje gi opp å ikkje slutte å prøve.

FREDAG. Nyt det.

fredagsLove.
SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 18:33


Det blei ein liten tur ut igår for moro skyld- Å DET BLEI karoke-lol!
ROXETTE 4 LIFE haha!Antrekket blei Slim high waist modell Milla, Skjorte, belte og armbånd fra CUBUS, JS furry coat og Blå Martens!
SEFF!

NÅ- fortsatt skjelven å mangle definitivt væske og næring etter gårsdagen- MÅÅRH- sga faktisk ut ..... idag..... og....
Antrekket- nada clue!

HA EIN GO EIN PPLE! PRTY PPLE!

LOVE.
SKREVET: 02.02.2012 / KLOKKEN: 22:47


MAKE THIS DREAM THE BEST IVE EVER KNOWN.
DIRTY DANCING IN THE MOONLIGHT. TAKE ME DOWN LIKE IÀM A DOMINO

LOVE.THIS.SONG!
Gir meg såå masse energi å selvtillit pluss Jessie e definisjon av Awsomenesss!!

Som dåkk vett- eller kanskje ikje vett har me varetelling nå- å når før å etter bildene komme- whowsa! Dåkk vil IKKJE TRO DET! Men uansett- 10 timer på ett lager kjenne tar på, på øynene og hodet mitt. Men knall gøy faktisk!

Glede meg te å vise- Ha ein fine fredag imårå!
Lager dag!

love.
SKREVET: 02.02.2012 / KLOKKEN: 21:55


Akkurat denne datoen- Våkna eg opp til dette!
Denne tiden ifjor reiste eg te New York for å studere i 4mnd. TENK at det e ett år siden... Det hadde vært ein drøm å bodd der- skole vett eg ikkje- har ikkje heilt komt der ennå. Men New York! DER e eg! Savn.

Huske enda følelsen av kossen det va å komme her. Se ut av leiligheten våres som lå på 42nd and 11th avenue.
(brukt 20min tenke tid tilbake på kossen eg hadde det- alt me gjor- alt me så- menneskene. alt......)

 

hmmm... Rart at noge som virke heilt urealistisk kan enda få meg te å få klump imagen- eg huske alt. Føles ut som ett par måneder siden....... Heilt..... ja.....

DETTE VA EIN AV DI FØRSTE GANGENE ME VA UTE.
Huske denne kvelden som om det va igår-

fekk reaksjoner fordi eg drakk øl, det va kul musikk, det va nogen tynne mannlige modeller rett øve oss- di va ekstremt høye på pæra! Huske og at eg mista en ring her som eg va veldig glad i, men eg hoppa så å brukte hendene at den fløy bokstavelig talt av. Trodde og eg blei sjekka ut av en jente pga hu så sånn på meg- te slutt kom hu bort- leente seg innte meg å sa : I LOVE YOUR HAIR!(tror eg må bruke denne kjolen snart - den e egentlig ganske awsome! Fra Diesel)

NEW YORK- EG SAVNE DEG RESTEN AV DET HJERTET MITT KAN GI!

love.
SKREVET: 29.01.2012 / KLOKKEN: 22:59


For ein awsomeness latterhelg, men samtidig litt hatefull med tanke på at mobilen min ble tatt fra meg MENS eg sang karoke på fredag. Syns det e synd at verden/norge/flekkefjord har blitt sånn.
Kan ikkje ein gang spre glede med sang og venner uten at nogen sga utnytte det. Skuffa.
Men eg har på ein måte ledd så møye pluss eg har forsikring at det ikkje va så gale. Egentlig. Ganske deilig med ein søndag uden ein mobil.

Dr.Martens begge farger og Furry Jakka  fekk være med ut begge dagene.
Har hatt fri helg- lader opp til varetelling som begynne imårå tidlig *gulp*
Så frem til 9feb- :"Hei Lager!"
Ikveld har eg rydda å prøvd nå å ta meg i nakken å virkelig bli ferdig i leiligheten. Mangle ett par ting så sga få ordne det fortest mulig. Men har endelig fått opp smykke hyller/vegg/skostativ-fornøyd! Glede meg te å vise dåkk rundt- min e så fin!
Så deilig å slippe fukt, biler kjørande rett bak hodet ditt, kaldt.
ENDELIG e eg på toppen! Varmt, nytt og bare mitt deilige paradis med veranda og utsikt mot havet.

Må vise dåkk avdeling Dame og Herre denne uka også for dere som ikkje bor her.
Å nevnte eg at eg har skaffa meg vintage kamera fra Cuba?? Måtte bare nevna det ein gang te- for det e så insane awsome!!

Åh gud- eg må fortsette med å henge opp klær fra kofferten fra Cuba (!) (hate å pakke ut!!!!)

HÅBE DÅKK HAR HATT EIN FAB SØNDAG.

Forresten- addicted og frisk fyr!

 love.
SKREVET: 26.01.2012 / KLOKKEN: 22:28


Eg vil egentlig sei at eg kom hjem for 2 dager siden....
MEN VETT DU KA- det e 9 dager siden (!) KA skjeer med tiden?

Å EG fylle 25! Ellar va det 26? (!)

Begynte ihvertfall fridagen etter eg kom hjem med jobb- rett på- fullt kjør.
Eg må jo sei eg e forelska i jobben min.. Eg finne ikkje ein annen grunn koffor eg vil være der fra sola står opp til sola går ned kver dag!

Eg va og på julebord med jentene- kjempe koselig med masse god mat SUSHIIII (=AVHENGIG) Alt det andre og, meen det e noge spess med sushi;) Kvelden endte rett over 02. (nei-04!!) Glede meg te neste gang!

Siste to bildene- buksa e mitt nyeste innkjøp fra Cubus. Highwaist chinos slim nederst.
Sitte som ett skudd i r***.

Cubus har fått di inn i ca 9 forskjellige farger!!

(shit har ennå ikkje pakka ut baggen min fra Cuba- men eg kom jo hjem for 2 dager siden.)

love.not.utpakking!
SKREVET: 31.12.2011 / KLOKKEN: 13:55


Travle uker med jobb og rigging av salg har ført til lite sosial omgang og avslapping på kveldene. Nå har eg lang helg og siden nyttår e skamoppskryt OG eg har feira nyttår i Flekkefjord i 2år (!) tok eg med meg sjerleiken å kjørte te stvg for å feira med mine jenter og guta. Dette e mine gjeng som eg va så heldig å finne når eg va 16- nyflytta til stvg å kjente ingen. Venner som eg vett eg har livet ut. Elske di veldig høyt å eg vett ikkje kor eg hadde vært og ka slags person eg hadde vært uten di.

Har funnet meg ett av det fineste skjørtene eg har sett. Fargen, plisene, snittet og lengden. Legge ut bildet senere.

Ikveld sga eg ha på meg ein gull paljett (!) tyll kjole fra paprika. Kjøpte den på nett ifjor. Dåkk får vente å se:)
På bilde har eg på meg rosa Acne strikkegenser som eg har kidnappa fra hu eg bor hos, min ex roomie fra oslo og ein av di beste jentene eg har.

Kos dåkk på årets siste dag!
Love
SKREVET: 26.12.2011 / KLOKKEN: 21:21


Høye mannfolk, muskeløs, blondt i håret og tattoveringer. Og så klart ett smell deilig ansikt e hellar ikkje å forakte.
MEN ein sånn mann i Hettegenser med hetta på hodet, genseren e ikkje zippa opp, med bar overkropp under sånn at du ser litt tattoveringer og den deilige kroppen.
Å vi tar med ein slit vintage jeansjakke oppå den uzippa college jakka.
HERRE JESUS.....

Det e så flott at det så utrolig mange flotte mennesker i denne verden! Og eg e så takknemmlig for at eg har funnet min HERRE JESUS mann. Han har alt.
Å me blir bare flinkere å flinkere å verdsette, jobbe bedre, jobbe i nye retninger, til å se hverandre-virkelig se.

Eg elske han bare så.. riktig.. Det føles bare så riktig. Uansett ka som skjer så har me kverandre (det hørtes kleint ut, men klein sannnhet)

HAN E MIN Å EG E HANS PUNKTUM.

LOVE.
SKREVET: 23.12.2011 / KLOKKEN: 23:52


Fullkommen dag med mandariner, masse kjærlighet, latskap og perfekt slutt - begge Bridget Jones filmene!! Eg ler!

Håbe du har hatt ein fine lillejulaften, imårå e det på med fin kjole og askepott!!
Love.
SKREVET: 14.12.2011 / KLOKKEN: 20:53


HATT!

Eg må finne ein sang sånn at eg klare å ordformidla meg... Vanskelig å forklare på ein måte som dere forstår ka eg tenke- pleie det ikkje alltid ver sånn?

(skaffer meg ein twitter logo button-  use it.)

love.
SKREVET: 30.11.2011 / KLOKKEN: 22:42


ENDELIG ferdig med å flytte- vaskeut å e kaputt! Imårå e det ein stor dag både på privaten og jobb- første desember! Iheile desember har cubus kalendergaver, så kver dag henge det ein ny vare ved kassa med en ekstra god christmas deal. Med tanke på at det blir hektisk fremover e det kanskje best å følge meg på twitter- enklere å holde dåkk oppdatert med hvilken vare som er dagens kalender gave:) glede meg ihvertall masse te jobb imårå!

Har 2 soverom så då blir det ett klesrom på meg!!! Masse eg sga gjør der inne!:D

Det e jo ein drøm å ha eget rom til klær og sko? ;)
Ha ein fine dag imårå pple!
Love.
SKREVET: 29.11.2011 / KLOKKEN: 00:19


NOTHING.


Stillhet og ro i hodet og sjel, senke seg endelig ette denna kaotiske (ihodet) dagen.

Håbe natta og blir like fredfull og deilig. Glede meg ekstremt til ny seng i ny leilighet om 2 dager- selv om det ble så masse rot og overraskelser.

TIRSDAG imårå!:)
Regionsdekoratør komme på besøk- alltid deilig med hjelp på den visuale delen med butikken!
(forresten- masse deilige strikk i ull i alle avdelinger e ute i butikk!!)

love.
savne deg.
SKREVET: 28.11.2011 / KLOKKEN: 21:46


Regninger over alt. utflytting og innflytting- frem-tilbake, nye regninger dukker opp- depositum-
Plutselig inni alt rotet"" får eg beskjed av min nye huseier at hvitevarene ikkje va inkl... (!) Hadde eg visst det hadde eg jo spart opp/revurdert leiligheten. Verken vaskemaskin, kjøleskap ELLER komfyr(!)
Mistet mot å mæle (eller ka di sier) etter den beskjeden, og på toppen av alt- mitt andre liv- jobben. Full julefokus fremover- masse som skjer- papirer som må ryddes- dokumenter som må sendes inn- oppgjør- ....... IDAG..... rant det sakte over.
Føle meg heilt tappa for energi å vite det at eg må bruke 10.000 på hvitevarer på toppen av både husleie OG depositum.......

Så nå sitte eg i min gamle leilighet- må få noge spotify og JB /CB som får meg opp igjen- sånn at eg kan pakke resten av tingene mine- flyttet imorgen samt vasket ut. puhhhh..Forresten- har insane masse klær som eg har hentet ned fra pappa sitt hus som har vært der mens eg va i New York- spennende å ta frem di igjen! Paljett haremsbukser(!) DI har eg savna!

Poste dette bildet om igjen- fordi eg ELSKE DET.

love.
SKREVET: 27.11.2011 / KLOKKEN: 22:46


Som nogen av dåkk vet har eg hatt fått ny mobil, samsung galaxy HVIT. Stor fornøyd!! Å idag kom eg over blogg.no app- å eg som alltid har hatt lyst å blogge fra mobilen:D Perfekt. Så her sitte eg, fått flyttet mesteparten av tingene mine til ny leilighet klar for å få ut resten imårå- vaske ut tirsdag å innsoving i ny på onsdag- glede meg veldig til å ENDELIG sove i ein leilighet uten fukt og på bakkenivå!! Håpe dåkk har hatt ein flotte helg- det har eg med flott jobbeuke og rolig deilig helg med familie.
Love

Ps: ingen aning hvordan dere ser dette innlegget eg sjekke det senere:)hits