SKREVET: 01.01.2013 / KLOKKEN: 00:50


Det er nå det begynner. Det nye året.

Da alt begynner på nytt. At man får ett heilt nytt hvitt ark å skrible på.
(tror man då. Man må kanskje tro på det. det å ha noge å tro på e ein betryggelse å gjør det lettere for oss meg å komme meg igjennom hverdagen.)
At man legger bak seg det man ikje vil ha med inn i det nye året. Både hendelser og personer.
Ny sjangse til å bli ein bedre sjef, og privat person.
Ny sjangse å bli en bedre person, venn, datter, søster, og kanskje noe innen kjærlighet...
Være mer takknemmlig. Sette mer pris på alt man har i livet og sette mer pris på personer som betyr noe for
deg-person enn det man var i 2012.
Å virkeliggjør drømmene bedre. Drømme høyere. Nyte dagene bedre. Ta bedre vare på seg sjøl med bedre mat og mindre gift ergo alkohol. Ikje all alkohol, men dagene der eg man har bakrus i 2 dager og angre nesten kver gang at man gikk ut for det ga deg faen ingenting... Ihvertfall ikje noge i denna byen på denne tiden. Men det gjelder Ikje alltid, ikje på sommeren. Då gir årstiden deg ganske mye bare den, og hvis du dashe på ein håndfull av fine mennesker eg e så heldig å kan kalla venner så kan det ikje bli bedre. Og legge du på hjemturen der du går med skoene og jakka i hånda på vei hjem fra nachspiel på vei til kanskje ein båttur? Det e varmt og du ser sola stige opp og det e morgen. For ein følelse. God følelse.

Januar og Februar sine rolige måneder både på jobb og privat gjør det mulig å sette seg mål. Sette av tid til seg sjøl og priotere riktigere enn det man gjorde i 2012. Finne ut kan man eg vil gjøre frem mot sommeren og mot høsten.

Dette blir ett stort år for meg.
Eg komme til å finne en retning eg vil gå når eg e ferdig på Cubus. Eg komme til å flytte etterkvert. Eg komme til å finne ein ny jobb. Kanskje eg går imot alt eg har sagt å begynne på skolen. Denne uønskede situasjonen eg er oppi nå tvinge meg til å gå litt imot meg sjøl. Tenke tanker eg ikje har valgt å tenke på før. Eg går inn i 2013 singel. Eg komme til å være singel i 2013, noe som er 5år siden sist eg va det. Å eg vett med mine håndfulle herlige venner, fantastiske mor, kjærlige familie og mine høye drømmer at livet ser allerede bedre ut.
Eg har fått lappen før eg fylle 26år å herregud, 26år e det faen mulig!! Eg komme til å ha håret eg drømte om forrige sommer, ombre hår heilt spart ut selv, eller komme eg til å klippe og farge det. Eg vett at alle mine sumba timer på trenings-senteret komme til å gjøre meg fresh til sommeren. Kanskje dette vil bli året eg tar min første tattovering. Ny pierceing kanskje. Eg komme til å oppleve ett hav med både nye opplevelser og mennesker.

Man må bare ver flink å være fokusert. Fokusert på ka man vil ha utav denne uka. Denne måneden og dette året. 
Så med dette vett eg at 2013 blir ett konge år.  

Ikje angre på noenting, fordi det var en gang det var akkurat det du ønsket.Det er slutten på noe, men det er begynnelsen på noe annet.
 

Anna.
SKREVET: 01.01.2013 / KLOKKEN: 00:37


Vil begynne det nye året å legge av meg mitt avsluttende ord love. Eller rettere love love. Dette var ett ord eg begynte å bruke når eg fant sjerleiken og fordi eg e en håpløs romantiker som har alt slags mulig håp og drømmer innen kjærlighet. Kanskje eg komme til å bruke det igjen når det ikje betyr det det betyr for meg nå. Inntil da.
 Anna.
SKREVET: 31.12.2012 / KLOKKEN: 14:28


Det e dagen før ett nytt år.
Tiden for kalkun forberedelser og det som hører med er offisielt igang. Mamma pakka akkurat opp kalkunen og eg må sei her eg sidde å ser på den hårløse fuglen, den minnne meg ´kun´ om Mr.Bean.
Vi mamma fant akkurat noe som stakk ut av en viss plass. Og en hel POSE med dens indre deler... Inne fuglen...... Å gud eg blir kvalm. Vurdere å bli veggis når eg ser sånne sterke scener i mitt eget kjøkken!
Fant akkurat ut at eg faktisk aldri har sett en kalkun bli tilberedt... Med god grunn ser eg nå. Sjerleiken til mor tok en Mr.bean med kalkunen akkurat nå, hehe. Du måtte ha vært her for det va jævlig morsomt!

Resten av dagen blir brukt til å tenke over ka mine 2013 mål blir både i hodet og det å få skrevet det ned på nyttårs innlegget på bloggen, spise endeløs med mat og mandariner, julefilmer og kjærtegn fra mor! Hjemturen blir imårå, så eg må bare nyte denne dagen maximalt!
 

Må bare påminne at salget på Cubus har startet  med opptil 50% avslag.
Avdelingene: Baby har 4 stativer med salg.
Barneavdelingen har fått 4 vegger totalt med salg og ca 8 stativer med salg. Nyhetene er allerede på full vei inn i butikken til barn. Herlige pastell, nagler og usa print farger til jente, mens gutte avdelingen holder på sine faste farge jeans og chinos i alle slags mulige farger. 
Herre har fått 6 stativer og en hel vegg med salg. Mye strikk, jakker, college og tee.
Avdelingen har fått en Vår vegg allerede med kule tee t-shirt med Usa trykk og militær. Ser frem til ein trendy vår for Mannen!
Dame har 2 hele vegger med salg og flere stativer på gulv. Alt fra kule topper med trykk, tee´s, kjoler, skjørt og ett utvalg av jakker. All pysj vi har ute nå kom også med på salget! Nyhets veggene til frøkna er 2. En med tone av blått og en skikkelig pastell vegg som lyser opp hele avdelingen! Og masse deilige godsaker er på vei inn!
I undertøy gikk det med 2 stativer til salg og en vegg med flotte bh-er som er fra sesongen! Vi har allerede fått noen nye farger her også, men som ikje har kommet ut enda. Fortsatt litt trangt på veggene. Men vet at oransje og mint grønne sett har kommet. Og BADETØY. Har eg glemt å nevne ´badetøyet´?? YES! Altså, det har ikje kommet ut enda, men blir nok ikje lenge til! Friske farger!!

Håper dere har ein fine nyttårs dag om det er ein tur på jobb sender tanker til di to flinke jentene på jobb,
sover ut bakrusen, shame on you som var ute på ein søndag!
Planlegger kvelden som du skal ha med familien eller venner,
Om du sitter fronta foran tven og ser ein julefilm som bringe deg tilbake eller om du står på kjøkkenet og hjelper mor som lager kalkunen SOM minnne deg om Mr.bean! GOD NYTTÅRS DAG!
Innlegget kommer senere idag. Stay tuned.

punktum.
SKREVET: 30.12.2012 / KLOKKEN: 20:53


Håper alle har hatt ein fine jul? Eg har hatt ein jul eg ikje vil ha igjen. Den har inneholdt lite juleglede, lite sammenkomster med familie, lite julefilmer, spysyka på flere av oss, vondt i kropp og hjerte, så neste år vett eg allerede blir bedre.
Har begynt så smått på nyttårs innlegget. Årets siste innlegg. Håper på ett inspirerende og motiverende innlegg, men det kan eg ikje garantere, for når eg først begynne å skrive planlegge eg sjelden, alt komme egentlig bare der å då, men er i god gang! Men det e viktig å sette "reglene" og målene for seg sjøl før hverdagen plutselig e der igjen og man glemmer ut det hvite arket man får 1januar kvert år.

I mellom tiden kan dere følge meg på instagram ANNARUSDAL. Hvis dere går inn på instagram.com/annarusdal får dere opp alle oi-ka faen e oddsen for det for at eg har 365bilder
Men dere får opp bildene eg har tatt på ein mer oversiktlig måte. Ikveld har Mor og meg bake skoleboller, og di skal nytes foran tven og peis med mamma som koser med håret. Kjærlighet. Mors kjærlighet e det ingen som kan ta fra meg. Det e den beste som finnes! Nå skal hun få ein klem!Hvis du har en fantastisk sterk mor som er ditt store forbilde og er den beste som finnes og det finnes ingen kjærlighet større så vis det med å gi din mor ein god klem!
God lille nyttår!

Punktum. 
SKREVET: 25.12.2012 / KLOKKEN: 14:58


Som alle andre skriver- GOD JUL.
Mangler fortsatt litt julestemning kjenne eg. Har nå sett 3filmer, fått i meg 1 kilo mandariner og en pose med chips.

Fantastiske julegaver med omtanke ble åpnet igår. Den som traff meg mest i hjertet var mor sin gave. Caroline-smykke i ekte sølv. Fikk ett tidligere men det gikk i stykker, så ble utrolig glad for ett nytt og ekte, og det skal ut på luftetur ikveld. Hjerteknuseren skal spille konsert idag med bandet sitt, som di alltid gjør første juledag. Det blir alltid ein stor kveld med rock, kjente og stor sosial mingling faktor.Allerede planlagt kveldens antrekk, men det viser jeg ikje før di fleste har kledd seg ikveld. Sånn er det i ein liten by!
Dette blir ein av di siste gangene eg ser 'min' sjerleik, før han reise hjem til sitt liv han har skapt for seg selv. Livet uten meg som den spesielle delen i hverdagen hans. Eg glede meg veldig til å se han blant mange andre ikveld! Kanskje han tilogmed går med en oppmerksomhet han fikk. Kanskje. Gleder meg blant annet til å henge med bror igjen! Alt for lenge siden sist.

Eg håpe på ein fantastisk kveld med gode venner, smil og ein helvettes bakrus imårå!!

HA EIN FLOTTE FØRSTE JULEDAG!!!
SKREVET: 20.12.2012 / KLOKKEN: 21:38SKREVET: 20.12.2012 / KLOKKEN: 07:48


Nok en søvnløs natt.... Faen eg glede meg te fridager der eg kan sove lenge. Gå i pysj heile dagen. Se på etterlengta disney filmer som tar meg tilbake til barndommen! Spise pinnekjøtt til det tyter. Gjerne flere ganger om dagen. Tallerkenen kan egentlig bare stå på bordet.... Savne jula der eg va hos mormor, med hele Familien på mamma sin side. Søstrene hennes fra Oslo... Askepott på morgenen. Alltid nogen som holdt på med håret mitt. Foran tven med pysj på. Det va tent i peisen og mandariner i kilovis. Iår. I år skal eg feire med familien på pappa sin side. Glede meg til det og. Men friste  lite å dele tven med to små herlige vesner som sikkert vil se på 'sine' programmer uavhengig om det e julaften eller ikje. Noe dårlig Cartoon network. Skam for filmene og barne seriene som ble laget då eg va liten.
Di va så klart best når eg va ei lita tutta med brunt krøllete hår ned til rompa.
Men foreløpig blir det julaften morgen alene. Det va litt trist å tenke på... Får kanskje besøk av ei venninne, eller så reise eg opp til huset til far dagen før å feire morgenen der før pakke helvette begynne 17(!) (pga kidsa).......
Har forresten nada jule steming....
Har du?


Glede meg til å få gjort om dame avdelingen idag og imårå. Nå e heile butikken utenom dame og kosemetikk klargjort til neste ukes happening....
Wait for it......
punktum.
SKREVET: 19.12.2012 / KLOKKEN: 23:28


Nå er det 9 dager siden. 9 dager siden eg fekk uventa realitet midt i trynet. Eg va ikje klar for den. Eg e enda ikje klar for den. Eg tror eg gjekk inn i sjokk. Det e alt for uvirkelig til å tro, og uvirkelig til å forstå. Alle avstandsforhold e vanskelige og vårt intet unntak. Men aldri hadde eg trodd det skulle gå den veien. Huske dere innlegget der eg rabla ned dette med boksene? Det fantes 2 veier for meg å gå der.
Kver for seg men me respekt for kverandre at me elska kverandre og stort håp om at det skulle bli oss, eller veien der me sto sammen mot den harde avstanden. Realiteten eg snakke om.. Det dukka opp en tredje vei. En vei eg ikje vurderte ein gang for eg hadde alltid uansett ka som hadde skjedd sett for meg en fremtid. Uansett kati ann kom. Den andre parten fant en tredje vei og gikk den veien.

Akkurat nå går det fint. Det e så uvirkelig at eg klare ikje å smake på det.
Kanskje fordi eg har sett på x-factor med fantastiske Carly Rose Sonoclar og vært emosjonell hele programmet.... Kanskje fordi eg vett han komme hjem til helga....
Eg vett eg får sett ann. Det e bestemt. Eg får se han. Det skal bli godt å se personen som har vært min beste venn i nesten 3år. Bittersøtfølelse som eg har skrevet tidligere
Men eg kan banna på eg får kjent smaken då! (til koffert tenkerene.... ikje den måten.)

Eg kjenne på følelses klumpen i magen min.
Frustrasjon. Sinne. Spørsmål. Knust. Savn. Eg grue meg til å ta frem klumpen til helga, for min del. Hate å vær svak. Hate å se på meg sjøl mens eg e svak for ett annet menneske. Eg grue meg. Kanskje han lese bloggen. Kanskje han har slutta. Eg vett ikje. Eg vett ingenting akkurat nå.
Det e snart Torsdag... Det vett eg.

punktum.
SKREVET: 17.12.2012 / KLOKKEN: 14:11


3 dager igjen.
Bittersøte deg.


Ha ein fine uke. Min uke blir brukt til å gjøre om butikken til det som skjer fremover. Deilig å ha kontroll!
punktum.
SKREVET: 16.12.2012 / KLOKKEN: 22:16


Samme seng, men den føles litt større ut.
Samme sanger på radioen, men nå føle eg alle sanger har noe i seg som eg kan kjenne meg igjen i.
Kver gang eg stoppe opp i hverdagen strømme minner. Håp. Skuffelser. Og viljen min til å 'ville' kjenne eg blir større når eg tenke på ka som skjer. Om hvordan en situasjon, eller ett forhold om eg kan si det, slo ut på den tristeste måten. En måte eg aldri hadde regnet med, for mine følelser var altfor store til at eg i det heile tatt har tenkt på det.
Det skulle være 'meg' og 'deg' ! Uansett om avstanden ble for stor så va me sammen om det.

Eg savne deg ufattelig mye, glede meg te å se deg til uka!
Og ordet Bittersøt følelse e blitt min venn.Det du har, og den du e, er vanskelig å finna nogen andre plasser, eg klare ikje slutta å tenka på deg.
punktum.
SKREVET: 13.12.2012 / KLOKKEN: 11:19


@ the moment på Cubus denne uka har vi masse tilbud som bør friste alles smak.

*3 for 2 på alle skjerf/votter/luer i 'alle' avdelinger.
*Undertøy
Utvalgte Bher til 99, og Triumph bher til 199,-
Vi har fått ut freshe farger på truser/string på bordet vårt og 2 stappfulle string stativer 3 for 2 på alle truser.
*Herre
99,- på utvalgte jeans.
Utvalgte college 149,-
Boble jakker 399,-
*Dame
Merino ull gensere/cardigans 50%,
Pysj-sett 199,-
2 fulle stativer med 50%party!! Bluser/kjoler/skjørt.
*Kosmetikk
25% på alt av Loreal er bare en av mange kampanjer som er i kosmetikken denne uka.

 

Vi fikk salgslistene våres idag!! 27sider med varer som skal på salg.... Snart... kanskje... kanskje ikje...
Men vi gleder oss veldig til å begynne med 'det' prosjektet fortest mulig! Dette blir så bra!! Vent å se, og kom innom!

PUNKTUM.

SKREVET: 12.12.2012 / KLOKKEN: 22:36


Kyssene dine.
Savn.
Eg vett ikje om eg nogensinne vil kjenne di igjen....... Eller om du nogensinne vil savne mine.......

Å legge seg e både ein drøm og ett mareritt for tiden. Eg kan legge meg for å drømme om deg, fantasere om deg. Om oss. Det vi hadde. Det vi fortsatt har innerst inne!
Men marerittet begynner når eg våkne. E det virkelig sant? ........ Det treffe meg som ett fuckings hav av følelser. Har ikje kontroll. Det eg har fryktet mest i mine drømmer har forflytta seg ut i min hverdag.
Inn til realiteten. Eg kan bare sitte å se ut i rommet å prøve å ord-formulere det eg tenke.... Føle..... Men eg har enda ikje klart å funnet ett ord som kan beskrive det rotet av følelser inni meg. ........"Før då alt va fryd og alt va vin. Blomsterkransen min va din. For ett bilde".

Punktum.
SKREVET: 11.12.2012 / KLOKKEN: 18:49


Minner. Kor fort di komme tilbake i livet ditt.
Bare ett scroll nedover instagram. Der e sommeren. Der er minnene mine fra sommeren.
Der e sjerleiken..... Min.
Der hadde me håp... Der var han fortsatt min.


Eg savne deg kver dag...
Akkurat nå, skulle eg ønske eg forstod ka som ville skje før det av for seint. Hadde eg visst avstanden 'kunne' gjøre dette mot  oss,
mot 'deg' hadde eg gjort mer.... Hadde eg ofret mer. Eg ville gjort alt for deg.
Eg elske deg.

Punktum.
SKREVET: 10.12.2012 / KLOKKEN: 23:56SKREVET: 10.12.2012 / KLOKKEN: 22:34SKREVET: 08.12.2012 / KLOKKEN: 20:33


Ny genser fra Cubus. Barneavdeling. . . . .  yes..... Passe det, så passe det!
Men likte fargen og at formen så da fikk ann bli med meg hjem.

Kick ass beltet mitt. Super fornøyd! Kjøpte det i Oslo, når vi var på Chris Brown konserten.
Komme til å bruke veldig flittig fremover. Og det er rått til kjoler!

Endelig Lørdag! Nå e eg fullbooka kver lørdag ut året(!)
Neste helg-Stavanger!Ha ein superb laurdag!
L O V E.
SKREVET: 08.12.2012 / KLOKKEN: 18:16
L O V E.
SKREVET: 07.12.2012 / KLOKKEN: 23:48


Fysisk og psykisk sliten. Eg kunne ha sovt i flere dager. Det å bare skru av telefonen, ingen alarm på, våkna for så å snu seg å sovne igjen. Glede meg til helligdagene som kommer. . . .
Tenk å hatt det stille i hodet en dag. (tenker)..............
Selv om eg har fri og ikje tenke jobb e det mer enn nok å tenke på, når det komme til mine private tanker. Sånn har vel alle det noen ganger.Nå tar trøttheten over. Seng. Nå.

loves you. loves you not. loves you. loves you not. loves y......
SKREVET: 07.12.2012 / KLOKKEN: 23:35L O V E.
SKREVET: 06.12.2012 / KLOKKEN: 00:17


Forvirra e ordet for meg privat for tiden. Selv om det e ein grunn til at min forhold status forandra seg for litt siden, betyr ikje det at eg har glemt sjerleiken og det vi hadde. At vi har delt nesten 3år sammen e ein erfaring eg alltid komme til å ha med meg. Og selv om eg har den statusen eg har nå betyr ikje det at eg har gitt håpet om at vi skal finne tilbake til kverandre, uansett kor mørkt det ser ut, og uansett kor vanskelig det blir. Eg tror at man vil man nok, går man sammen å finner ut hvordan man virkelig skal klare det man ikje klarte første gangen. Arbeide med di områder i forholdet som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Elske man kverandre høyt nok gir man ikje opp håpet. Håp er en av mange ting man ikje må miste når det kommer til sjerleik. Det at man har to forskjellige liv gjør det enda verre når man føle det håpet man hadde er borte. Det hadde ikje vært like vondt hadde man følt at håpet var der. At den andre også håpet og ville gjøre alt for å bli sammen igjen.
Men akkurat nå..... føle eg meg håp-full.......
mens eg oppleve at andre føle seg håp-løs. Bokstaveligtalt. Noe som gjør meg forvirra.

Eg tenke. Vil du virkelig gå denne retningen?
Leve våres forskjellige liv, uten noe håp for en fremtid sammen?

Alle følelsene forsvinner. Det at vi elsket kverandre blir en svakt minne?

Man vil glemme kverandre litt etter litt, glemme hvorfor man falt for kverandre. Glemme di små tingene man elsket med kverandre?

Dagene blir til uker, som til kanskje blir måneder før man ringes?

Det vil ikje bli satt av tid til å sees når man først er i samme by. Kanskje bare en klem når veiene møtes?

Eg har ein knute med følelser i magen..............
Skal vi virkelig gå denne veien?

E R G O - Eg vil aldri se deg igjen for tanken på at du ikje ville sette av tid til meg gjør meg  S I N T . . . L E I  M E G. . . 
Tanken på at eg ikje e viktig lenger som eg ein gang va gjør meg F O R B A N N A. . . 
H J E R T E K N U S T....
 
SKREVET: 05.12.2012 / KLOKKEN: 17:38


Varme meg på  Chris Brown mimring på youtube, og eg finne etter konsert videoer, videoer av AFTER-party med Chris Brown på en uteklubb i Oslo, å hjertet mitt stoppe. Faen. Koffor får ikje eg vært på sånne ting. Ordløs-misunnlig!
Men har fått ut en film fra hun eg reiste med, bare på 48sekund, men den steminga der, på di sekundene va HE I L T  D R Ø Y! Ikje så bra bilde, men det va fordi me T O K av! Får gåsehud og sommerfugler når eg ser tilbake. Kan fortsatt ikje tro at eg har vært på konsert med han!
48sekund fra oss HER.

Yeah x3 og Dont wake me up 5min.HER.  Siste del er best her.
Og min favoritt sang Turn up the music HER med syk dansing!
F O R   E I N   S T E M N I N G.


Love.
SKREVET: 05.12.2012 / KLOKKEN: 07:38


19 dager igjen til Julaften.

Fra neste torsdag har Cubus åpent til 21.
Og 16 og 23 desember holder vi søndags åpent. Jentene på Cubus Flekkefjord skal gjøre alt vi kan for å få ut mest mulig varer kver dag sånn at dere alltid finner noe hos oss. Vi får ikke mer 2012 varer. Altså ingen høst varer/vinter kommer inn nå. Fra nå av kommer det kun 2013 varer. Men kan ikje garantere at det ikje kommer mer vinter i neste sesong. Det er jo fortsatt vinter til Mars! Men Cubus.com er alltid oppdatert kver dag/uke på ka som komme inn, så hold dere oppdatert der og følg Cubus på INSTAGRAM for inspirasjon CUBUSOFFICIAL.
Og meg for å få glimt av kverdagen som ikje komme på bloggen.Ha ein fine midt-i-uka-lørdag! Måtte denne dagen bli like kald som den igår (!)

love.
SKREVET: 04.12.2012 / KLOKKEN: 21:29


Gud for ein deilig lang arbeidstankefri dag dette har vært. Har hatt bykjøring i 4,5t idag med en venninne. Vi har vært over alt, prøvd å finne bakker eller vanskelige veier for meg til å øve meg på. Bakke start med veldig glatt føre, bremsing med glatt føre og det vi fant. Vi var innom grønnes. Nydelig i sola! Iskald og dødelig men nydelig. Vi tok pause ved Olsby utsikten (tror det heter det) har aldri vært der før, siden eg va liten. Men vi måtte spise i bilen for vinden var dødelig.
Eg fikk øvd meg ett par ganger på Nereid bakken, den under tok skinnene, og bilen døde ikje, så min "kjørelærer" va kry!! Vi var innom alle mulige plasser i Flekkefjorden og rundt over. Du kan tenke deg selv i 4,5t bare i flekkefjord. Glede meg til neste "time".


love.
SKREVET: 03.12.2012 / KLOKKEN: 20:02


"This kind of love dont come easy. Fuck what you think. And I now what you're thinking of. See this shit ain't worth tripping over
Do your thing, it doesn't matter. Love is all we need".

R i h a n n a   is   t h a   b o m b!

Hu sette ord på mange tanker eg har i hodet. Selv om det e mange forskjellige tanker om forskjellige ting så føle eg meg tilfreds når visse sanger spilles. Uansett kor mye kaos eg har i hodet så forsvinne mye ette hjemturen fra kor som helst med RiRi i øret.


L        O       V        E.
SKREVET: 03.12.2012 / KLOKKEN: 07:48


Mandag. Eg overlevde søndagen. Enda ein søndag. Klar til å ta uka med storm! Ny uke, nye muligheter. Nye tanker, nye drømmer. Nye beslutninger nye prioteringer... And the list goes on........


GOD MANDAG TIL DERE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN. Dere andre kan dra til helv#¤%&/()
#Mandagshumor......... Gud eg burde bare lagt meg igjen....

SMIL.

love.
SKREVET: 02.12.2012 / KLOKKEN: 20:54


Hadde den mest lengste dagen igår! 2 pre-partys, 2-3 forskjellige plasser på byen og after-party- alle midt på tre'et. Men kule folk.
Og sofaen har fått det idag for å si det mildt. Kroppen min skjelver av både giften fra igår og alt sukkeret eg har klart å spist idag. Å begynne dagen med nudler va vel kanskje ikje den beste starten for maskinen min! Fadar eg må bli flinkere å ta vare på kroppen min. Meldte meg inn på ett treningssenter her, har ikje begynt for fullt enda, men det stoppe ikje regningene. Deilig å vite at lønna blir en uke tidligere i Desember og halv skatt! Har enda ikje begynt på gavene mine. Orke ikje. Tar skippertaket når eg skal te Stvg i midten av måneden..

Status på Gel-lacken fra Depend og Cubus, øvelsegjør mester. Va ikje like vanskelig å fjerne som det sto i heftet, men den holdt bra og skjermet neglene mine fra kverdagen. Eg bite negler egentlig men har nå lengre negler enn det eg noensinne har hatt. Neglefil har eg nå alltid med meg- gud, det va noge eg aldri trodde eg skulle si! 'Shit' nå blei eg dårlig......

.......2 timer på sofaen.......Tror denne slitne maskinen finner senga med en gang. Lang dag imårå og lang uke, håpe ikje at nyåpna Cubus Lyngdal stjeler 'alle' kundene våres.

Søndager skulle det vært flere av.

love.
SKREVET: 01.12.2012 / KLOKKEN: 14:58
Har du sett en sebra i snøen? Den ville virkelig ha utpekt seg.

Perfekt!

ha ein god lørdag!

love.
SKREVET: 01.12.2012 / KLOKKEN: 13:25


Å 'der' kom julestemningen. Å det kanskje ikje på den gode måten. Savnet til hjertet mitt var stort igår kveld. Og fikk ikke tilfredstilt trangen min til å snakke med han heller. Våknet opp halv 10, så ut av vinduet- hvitt. Over alt. Stressete følelser over at desember traff meg midt i trynet egentlig. Eg visste den kom, men så hardt trodde eg ikje. Julen e her om 23 dager. Om 30dager begynner ett helt nytt år. F*en. . . . . .
Stressa over at eg ikje har begynt på noen av julegavene mine. Har nada peiling på ka eg sga kjøpe til noen. . .  Føle trangen til å pynte litt i leiligheten, tenne stearin lys, invitere venner på besøk, drikke oss fulle på vin, mens vi skam ler over bordet! Hmm. Kanskje ein ide' der. Kjenne lukten av god mat allerede.

Overveldende følelse å tenke at eg e singel, 'om' eg må sette meg sjøl i en status boks. Ihvertfall når eg ser ut av vinduet nå og ser snøen falle. Forrige gang eg va singel på dette tidspunket var for nesten 6år siden. Shit.. .  Har ikje tenkt på det før i akkurat dette øyeblikket. I 6 år har eg alltid hatt noen. Alltid hatt noen vise litt ekstra kjærlighet og omtanke. Heldigen meg har eg gode venner som eg vett står med meg på godt og vondt uansett ka som skjer, og det må eg nevna. Det e søren meg vanskelig å finna! Gode, ekte og livsvarige venner. som du akn dele alt med, og slippe å tenke på at HVIS det skulle skjedd noe med vennskapet så bærer man på alt det fortrolige man har snakket om begge veier. Det syns eg e viktig med ett vennskap. I hvilket som helst forhold.
Du vett egentlig ikje kor virkelig god en venn er før en vanskelig situasjon kommer opp. Då får du se. Har hatt ett par i livet som ikje klarte vennskapstesten. Synd. For di var virkelige venninner.
Men viktig og fokusere på di ekte vennene man har. Å sette pris på di. Eg skal i hvertfall tilbringe min frilørdag med ett par av di!
Skål for livet, og Desember.

 

love.hits