SKREVET: 31.10.2012 / KLOKKEN: 19:22


Det e synd at samme mennesker kan ha forskjellige personligheter. Jobb og skille privat er en ting man bare må gjøre, men tenker på privat. Det at man egentlig er bekjente/venner, men likevel spre unødvendig sladder/rykter når man ikje har spurt den personen det faktisk gjelder om det er sant eller ikke. Etter å ha bodd her i ett år nå har eg hørt veldig mye rart om andre. For all del, går sikkert noge om meg og. Eg har og mine menneskelige feil. Men dumt at man ikje tar det ved rota. At man ikje spør den det gjelder. Det å  ta det som en selvfølge at ting man hører er sant. Ville nesten kalt det feigt. E det sånn at vi ikje tør å spørre den det gjelder? Venner e ein annen ting, men hadde du turt å spørre en bekjent som du "vet" noe om, om det er sant? Eg vett ikje om eg hadde turt det. Venner ja- men bekjente-spørs situasjonen. Men det e mye eg lure på!

Istedet for å spør går det om enn annen, til andre som forteller videre og til slutt ender det hele opp i ein stor unødvendig klase. Ein ting eg lærte for lenge siden e at om man ikje høre det fra kilden sjøl, så tar eg det med en klype salt. Alle fortjene å få sjangsen til å bli kjent med andre uten at det såkalte "ryktet" skal stå i veien. Hadde eg trodd på alt som va blitt sagt om mange her før eg flytta bort hit, hadde eg nok ikje blitt kjent med så mange som eg har. Å det e eg glad for eg har. Kverdagen min hadde ikje vært noge uten venner. Her har eg fått venner for livet og eg vise det kanskje ikje så møye som eg burde, men eg verdsette dåkk og uten dere hadde eg vert som ett ødelagt kompass. Takk!

Noge annet som gjorde dagen min idag va at den stilfulle, kule, nytenkende og stor inspirasjonskilde for meg, Celine bak bloggen Hippiehippiemilkshake og redaktør i den kule nye bladet STYLEmag likte ett av bildene mine på instagram idag. VM dekoratør løp nesten inn på kontoret for å høre om det gikk bra med meg når eg skrek. Bildet under er bildet hun likte. Så dette kan eg leve på ut uka! Har og fått mange tilbakemeldinger i det siste, noe som eg sette kjempe mye pris på! Hadde vært litt kult om flere hadde kommentert på selve bloggen, men deilig å kunne følge med på sidevisningene, uten di hadde det vært ganske umotiverende å blogge. Ihvertfall for meg som ikje blogge 4 innlegg om dagen.
Minne på at dåkk kan følge meg på instagram ANNA RUSDAL, der komme det flere bilder av outfit/detaljer og glimt av kverdagen.
Antrekket nedenfor: Blå mønstret skjorte/Cubus, Militær skjorte/Cubus, Camofarget jakke gjort om til vest/Bikbok, Statement smykke/Cubus, Gul halvmåne veske/Cheap Monday,
Forever Ring i sølv (fikk i gave, husker ikke), Raybans og Nikon vintage fra Cuba.


Dagene går fortere enn eg hadde trodd. Kverdagene uten sjerleiken går fort, å eg tror eg klare meg godt uten han, men det e når eg først sette meg ned eg får ett slag i trynet av virkeligeheten at han ikje e her. At fremtiden ikje e sikker lenger. Uvant å ikje vite alt han gjør lenger. Uvant å ikje ha han her som eg har hatt di siste 3 årene. Savne deg.

love.you.
SKREVET: 30.10.2012 / KLOKKEN: 20:38


Min Doc reise e ikje så lang. Fant mitt første par Dr.Martens på fretex grunerløkka. Når eg bodde i oslo og på grunerløkka va eg ofte innom vintage sjappene der ihvertfall fretex avdelingen der for eg syns den va best. Eg huske eg va skikkelig usikker på om eg kunne ta på meg disse semskede svarte slitte skoene og like di. Va det uttrykket for meg? Dette va sko eg ikje hadde tenkt noge særlig på å aldri egentlig gitt noge oppmerksomhet. Eg ringte te mor og spurte om råd, og siden di bare kosta ein hundrings blei di med meg hjem. Brukte di egentlig ikkje så mye som nå før eg kom hjem fra New York med både svarte og blå metalliske. Så fekk eg jo mitt 4par til 25 års dagen av fantastiske venner- fargen yellow. Har ikje brukt disse så mye nå, men definitivt vår sko!! Men dette e bilde dryss med antrekk eg har brukt mine blå metalliske awsomeness sko som e mine favoritt sko. Me va lagt for kverandre. E forresten på let etter nye blå. samme som eg har, så om nogen vil selge eller komme over noen så let me know!

Bilde nedenfor e fra April ifjor i new york når eg fikk di i posten når det hele begynte. Når vår kjærleik begynte. Kom rett fra skolen huske eg og fikk pakken i resepsjonen. Lykkelig! Blir nesten litt trist når eg ser kor fine og shiny di va for ett år siden. Har brukt mine så møye at di ikje e så blanke lenger og med veldig slitte partier på sidene. Men like det og-just sayin.Det nederste største bildet e mitt favoritt antrekk ifjor sommer. Shortsen fantes ikje på markedet som den gjør nå og antall Dr.Martens i denne byen kunne telles på ein hand.

Glede meg til å finne mitt femte par. Og sjette. Og syvende. og............

love.
SKREVET: 29.10.2012 / KLOKKEN: 22:26


Mandag. Enda en uke har gått. Til uka kommer 1november... 1måned til desember. Gud. Nevnte eg at vi allerede har fått inn noen 2013 varer? Jepp. Liten jente er først ut med pastell jeans/tights. Men eg e utrolig glad for varebeholdningen våres i år enn sånn den var ifjor. Vi får mye mindre volum av av varene våres, det vil si at vi ikke får så mye av hver vare. På den måten slippe vi å sitte igjen med veldig mye sesong varer i slutten av en sesong. Det er 8 uker igjen av året og det me har på lageret komme vi til å klare å få ut, og det e ein skam deilig følelse å vite at vi har vært knall flinke med å få ut varer hele sesongen!

Jobb først! Idag begynte uke 44. Nye kampanjer i alle avdelinger. Men heldigvis ikje noge skikkelig stor forandring på avdelingene.
På dame er det fokus på strikk, skjørt og topper til kampanje priser. 3 for 2 på alle sokker og strømpebukser på dame og 25% på undertøy til dame. På tide å anskaffe noge nytt fresht undertøy og varme eller basic strømpebukser nå som det er kampanje.

På herre er det fullt med kampanje varer og basics som passer perfekt til farsdag som er i november!! Gave-esker med dufter har og kommet ut!

Barn er det 3 for 2 på hele avdelingen, og i kosmetikken er det alt hårstyling fra Proffs 25% og alt fra Loreal 3 for 2. Altså det vil si. Shampo/balsam/selvbruning/ansiktkremer/sminkefjernere/sminke ++
3 for 2. OG handler du 2stk produkter får du med en søt svart toalett veske! (så langt beholdningen rekker)

 

Kjenne det e fantastisk å chille i helgene. Selv om walking closet mitt ser heilt katastrofalt ut! Faen sko over alt...
Dagene går mye seinere å eg blir enda mer klar for jobbe dagene! Men til gjengjeld får eg ikje kledd meg opp. Høres sikkert ein smule kleint ut, men når man har ein så stor interesse for mote og det å skille seg ut, så e det jo høydepunkt å dra på seg noge nytt og spennende og gå ut. Høye heler er nesten ett must. Eller kjoler.. Så derfor blir det ikje så mye av dette når eg e på jobb. Den ser dåkk. Men fest e jo i butikken, så nogen kjoler blir det fremover! Og kanskje allerede til helga.. Kanskje stavanger. Har fri både fredag og lørdag denne uka. Og imårå går heile dagen til lappen. Det skal egentlig gå til det, men om det gjør det e ein annen sak. Gud eg grue meg te å få den regninga! Har regninger som burde ha vært betalt denne måneden som eg kan glemme å få til før neste... Eller neste der... Prøve å bruke minst mulig penger i hverdagen på mat, for der går det møye! Dere som enda bor hjemme eller har valgt å bo der, verdsett det dere har. Mat på bordet hver dag å det å ikje betale husleie- gud dåkk spare møye cash på det! Nyt det mens dåkk kan.Savne sjerleiken. Uvant å ikke snakke med han kver dag. Uvant at han ikje e 100% min lenger. Tiden me har fra hverandre nå e min venn, og håpe tiden gjør godt.
Imens har eg nedtelling til Chris Brown konserten i Oslo.
Har ferie om 2uker (oi, shit, der gikk det opp for meg at eg ser han om 2 1/2 uke!!) Og meg å ei venninne skal se premieren på Twilight sin siste del av bok 4 breaking dawn. Gud det komme te å bli ein kule weekend. Med voldtektsalarm i veska.

Ha ei digg uke!!

Love.
SKREVET: 21.10.2012 / KLOKKEN: 22:07


Tiden flyr altfor fort! Samme dag eg kom hjem fra London va det full rulle på jobb pga syksom og uforsigbare ting som skjedde.
Men London var kult! Men det at me va så mange fra stvg fra gamle gjengen va enda kulere. For nogen herlige mennesker. Eg ler til eg grine og eg kan nesten love at eg leve mange år ekstra pga de!
Neste gang turen går dit sga eg ha med meg mye mer penger. Ihvertfall 12000++. Og droppe handla gata å gå rett på vintage marked(t) Shit. fekk jernteppe på kossen man skrive marked.. Market.... Fudge det.

Uka som har gått. Shit, det e faktisk 2 uker siden eg kom hjem. Urealistisk! Disse to ukene har vært forberedene til denne uka som begynne imårå og uke 44. På tirsdag har vi BIG SMILE dag på Cubus. 30% på alle it plagg og basics og 20% på høstens og basic sminke. Og på Onsdag skjer det også noe som varer til Lørdag. Dåkk får komma innom får å se ka som skjer. Alt vi gjør nå er forberedene til Jul. Mest mulig varer ute hele tiden. Men ting tar ting. Å gjøre om og bygge opp dame avdelingen fra bunnen av tar en hel uke. Men denne avdelingen tar lengst tid av alle. Men før jul er det knall viktig for oss at det kuleste som kommer og di andre nyhetene kommer ut forløpende hvis det lar seg gjøre og hvis det passer med resten av avdelingen. Vi har jo regler vi må følge;)

I uke 44 er det kampanje skift. Mest for dame (heldigvis!!) Hadde vært UTROLIG stress å gjøre om hele butikken hvis alle avdelingene skulle hatt ny kampanje i uke 44. Takknemmelig for det. Men det e fest som er i fokus. Akkurat nå hate eg at Flekkefjord Cubus ikje får inn alt. For den kolleksjonen som e ute nå og fremover e HEILT RÅ! Men samtidig e det greit at me ikje får inn alt, for då hadde alle i denne lille byen hatt altfor mye likt på seg! Men Dekoratøren våres har kjøpt seg sesongen it plagg som har vært i Elle i ett par måneder nå. En Look alike Balmain bukse med strass! Eg MÅ ha den! Hvis den ikje passa til hu får eg kjøpe ann! WOHO!

Forresten hvis dere skriver CUBUSFRIENDS og sender til 2404, får dere knall bra tilbud fra Cubus!! Forrige uke var den Genser med Cashmere til 50% avslag, og det er kun dere som er med her som får det!! Just sayin!

 

Idag våknet eg uten noge gift i blodet å de va digg! Tror eg skal droppe å gå ut lørdager sånn at eg får søndagen for meg sjøl, for dagen idag har vært deilig. Eg føle meg lett til sinns. Har lest mine yndlingsblader mens sola har skint, spist deilig frokost og middag med hjemmelaga spagetti saus(!) Yes. FRA bunnen av- #KRY. Hørt på musikk og lest blogger og funnet flere inspirerende instagrammere! Har hele 270 følgere nå og det syns eg e kult!! Så mange som følge MEG. Derfor kanskje eg tilbringe litt mer tid der enn her- litt mer inspirerende å legge ut bilder der, man får mer feedback der enn her. Men samtidig e det deilig å kunne skrive lange innlegg og! Men følg meg på Instagram ANNARUSDAL.

Imårå begynne dagen med min kuleste VM 07.00. (Hu e på instagram og hu har ein knall kule stil, men når man er supermamma er det ikje så lett å få tid til alt)
Men dagen imårå skal bestå av påfyll påfyll påfyll! Podiet med dukkene skal bli FESTlige, opplæring av ny ansatt og forberedelse til Tirsdag starter allerede imårå!

Bildet over er detaljer fra ett antrekk eg gikk med på fredag. Høstens kuleste skjorte e fra verdens beste Cubus SOM dessverre e ALLEREDE utsolgt... På 2 dager.. Glad eg kapra den største str. 44(!) Då går ann nedforbi stumpen. Å det liår æ! Naglene e påsatt sjøl og di kan eg flytta ka ti eg vil ogkor eg vil. Kjøpte med meg nogen poser av di når eg va i london sånn at pimping av klær går fort!

Ha ein fine uke!

Love.
SKREVET: 03.10.2012 / KLOKKEN: 13:02


Instagram ANNA RUSDAL blir di daglige bildene lagt ut.

Ankom KFUK hjemme der mine 2 herrlige bor rundt ett-to. Sover på ett to-mannsrom der eg e den ene så kom det en jente til senere igår. Det gikk btw overraskende greit og sove på rom med en totalt ukjent person. Vi diskuterte Fifty shades of Grey (!) før me la oss. 
Meg, solveig og tonje var på rommet ett par timer så me fikk ut litt energi sammen med latter og klein humor. Deilig og le!
Så gikk me ut. Vi tok tuben til Oxford Cirkus der di deiligste shopping plassene lå side om side. Hadde eg flytta hit tror eg nesten det hadde slått New York sånn i det lange løp. Man lever i en boble både i New York og her, men her en litt mer normal boble hvis dåkk fatte. 

Eg kjøpte en lilla genser som eg har samme i rosa. Full av blomster. Fantes og i svart men den ble nedstemt, Det finns mye vintage levis her så det at eg fant en denim jakke på første butikk va ikje tilfeldig. Så nå har eg to denim jakker denne høsten og en av di skal få en real omgjøring. Glede meg til eg finne mer materiale til den! 

Vi var innom Abercrombie&Fitch igår for å sjekke ut noe, og når vi sto i kassa og skulle gå ut av butikken (som KRYR av modeller og den mest deiligste parfymen som finns, som eg btw spraya meg med igår og som fortsatt lukter himmelsk) tør vi nesten ikje møte blikket når di sier hadet. E der mulig å samla så mange udødelige på samme plass!

Etter oxford cirkus stoppet tok vi tuben til ett av europas største kjøpesentere West field (tror eg det hetta) Paradis det og. Skal ned dit nå. Er alene fordi solveig og tonje går på skole her og e ferdig klokka 5 kver dag så eg må tusle aleina. E kanskje enda litt skeptisk, men fortelle videre senere idag kossen det gikk. KFUK hjemme ligger heldigvis bare ett stopp unna Westfield så eg kan spasere ned. Været e varmt og ingen kalde vinder.

Vi avsluttet kvelden med å spise middag på hjemmet og deretter la vi oss. Eg kom meg ikje i seng før halv 2 pga eg måtte lese mer.. mer.. mer av Fifty shades of grey! Fikk boka av madammen til far og eg e over halveis ette ein dag! Sluker den hel og må nok kjøpe meg di 2 andre bøkene i serien når eg komme hjem.

(insane dårlig bilde, dataen til solveig suger på bilder!)

Men Klar for tid for meg sjøl i deilige London. 

Ha ein fine Onsdag!

lovehits