SKREVET: 31.07.2012 / KLOKKEN: 17:24


Fridagen begynte med pøsregn. Nå e det sol og varmt. Men tenke nåkk det slutte som det begynte. Vært hos tannlegen å brent av flere tusen på èn tann.....

Eg har vurdert å slutta å blogge, om eg kan kalle det eg holde på med for blogging. For instagram og twitter e begge plasser eg befinne meg for tiden, og det e kjedelig å ha en blogg når man ikje oppdatere. Både for meg og dere. Men eg kjenne nå når høsten komme. Utfordringer på jobb og privat, så trenge eg ein plass der eg kan få utløp for tankene mine og følelser så eg fortsette:) Bloggen er mer aktuell når skolen begynner igjen og sommerkveldene slutter, men i livet skal eg holde den:)

Sjerleik komme hjem fra sin førstetur på nordsjøen på fredag- glede meg!
Ha ein flotte tirsdag videre. Håbe været holde seg!

Love.
SKREVET: 26.07.2012 / KLOKKEN: 22:59


Fjellparken. Kroppen min e enda ikje reparert etter di 4 dagene eg sosialiserte. Var på massasje time igår for å prøve å bli kvitt stølheten min som eg fekk etter di bratte bakkene på festivalen og på vei opp til campen, men det gjekk ikje så bra!

Final sale e enda i full gang på Cubus. Mer travle dager har eg aldri sett før. Det eneste man rekker å gjøre er å påfylle påfylle påfylle for å kunne fylle opp butikken igjen med alle varene dåkk kjøbe.
I uke 32 begynne skolestart kampanjen, og den begynne me å rigge allerede i neste uke. Shit dte går så fort! Butikken e stappa med deilige høstnyheter.
Nogen tilbud vi har er dame: topper 29, kjoler 49, college 49, shorts 49, strikk 79 og i denne uka kom flere godsaker som ankom sent i sommer med på salget til 99. Hos oss, har di fått ett eget stativ- deilige varer!
Herre t-skjorter 29, skjorter 49, strikk 49, Basic college 99, bukser 99 og shorts 50%
Barne avdelingen er full av 29 varer

Spennende ting som skjer fremover på Cubus i høst. På cubus sin hjemmeside kan du se visningen av cubus klær på Elle sin sommerfest- rått!! Stolt av å ver med i teamet!

Fri helg i helga, enda litt usikker på ka eg vil- gladmaten eller ikje. Har brukt way much money di siste ukene! Sånn e det vel når feriepenger og skattepenger komme nesten samtidig, og det e fint vær med mye fri..

Mange tanker i hodet mitt for tiden, bruke mest instagram for å vise glimt i kverdagen min, men det så deilig og å ha bloggen når man vil skrive ting man har inni seg, både tanker og følelser.
Eg e ikje heilt klar for å sette ord på tankene mine nå, for e redd for di. Musikk på. Verden av.


TOGETHER RING i ekte sølv som eg fekk av sjerleiken  te jul. Bruke ann ikje så ofte for eg veldig redd for ann, men den e uber digg på bilder då, ikje sant?

Helg imårå!!
Ny dag nye muligheter.
Love.
SKREVET: 15.07.2012 / KLOKKEN: 20:22


-Hellas va fantastisk. Er enda mer Mamma Mia frelst. 
Ble brun, og enda mer fregner- perfekt siden været her hjemme suger.

-Dagene går så utrolig fort at eg enda ikje har rydda ut av baggen min, eller tatt oppvasken.

-Sjerleiken e hjemme for en liten stund, å priotering av forholdet står på toppen av alt.

-Cubus går som det suse, kolleksjonene er fantastiske, ihvertfall dame. Tror eg kunne hatt ALT.

-Vurderer tattovering enda mer etter eg tok på falske igår. (bildet er på instagram, sammen med alt det andre eg tar bilder av)

-Glede meg ekstremt til fjellpark uka som begynner allerede på Onsdag. 

- Har oppdaga zyrtek som hjelper 100% mot bakrus. Ulempe = trøtt før 12, men det får bare gå for den bakrusen eg hadde igår-vil eg aldri ha igjen!

-Beste jenta har kommet hjem fra Usa, men insanly møye digg som eg e knall misunnlig på!! Lånte både sko og jakke igår. Skoene gjorde at eg blei høyere enn  sjerleiken for første gang å det har aldri skjedd før. Eg fikk forbud mot å gå med di igjen.. Jakka va ei vintage militær jakke som eg..... Har fadar meg ikje ord.... irritert-misunnlig! Savne Oslo og byen vintage butikker.

-Tok ut pierceringen min i nesa her om dagen fordi eg skulle rense den etter at saltvannet i Hellas gjorde den skitten. Fekk ann aldri inn igjen. Faen... Eg vil ikje ta hull i hullet, me eg vil jo ha ringen der. Faen....

Igjen- dagene går så fort, at instagram e så perfekt. Man laster oppett bilde som viser ka man gjør der å då. Man får ikje tid til så møye mer når man har så møye på agendaen som meg, ihvertfall nå som det skjer ting kver helg. Venner og sjerleik som har kommet hjem og travle Cubus. Følg meg på Instagram ANNA RUSDAL, hvis du vil følge bedre med.

love.

 hits