SKREVET: 28.06.2010 / KLOKKEN: 22:05


HUSK, bare fordi eg skrive om happy ting, om ting som gjør meg glad, e eg veldig skuffa inni meg. Tror ikkje heilt at det har gått opp for meg ennå. (hvis du fatte nada, må du faen henga bedre me! les her om du vil ver me)
Men ei av mangeting som gjør meg glad e denna hjerteknusaren her!
9 uker gamle Oliver, blanding av Golden Retriever skrives det sånn??? og puddel faktisk. Men han ligne jo på ein Bjørn!
Men han tisse å bajse inne så utrolig mange ganger om dagen! I timen! Gaaad!! Sjøl e eg glad at eg slippe å ta det hvis eg får lov. Bajs takle eg ikkje!
Di har ein døds store hage han drive å brolte seg i. Å kver natt må ann ud for å gå på do, han har tydeligvis ikkje lært å holda seg! Han e så skjønne<3

På Fredag traff eg nogen venner på Skjeiv festivalen som var i helgå. Kjempe fint vær så eg tror alle di skjeve hahah, tog du ann, skriften e og skjeiv!! haha, eg e så retard! Men tror di koste seg ihvertfall, i Solå... Omringa av facinerende mennesker og dildoer! Eg kom rett iite jobb, så det blei ikkje ein lange kveld på meg, men kos:)Selv om det va møye jobbing fekk eg resten av lørdagen å heile søndagen te å slappa av, trena hjerne cellene mine med sudoku å sola meg... Elske solå! Elske hagen te tante!
Komme te å savna ann når eg flytte hjem te Major nå snart! Men tror eg må komma på hyppige besøg!:D

Har fonne meg ein ny yndlings neglelakk frå depend. Den SER knæsj ud i flaskå, men blir ikkje sånn itte ett lag, du må spandera på deg ett lag te;)
Håbe dåkk hadde ein fine helg. Nå ser eg bare framøve te ferien min som e om 2 FREAKIN DAGER!!! ÆÆÆÆ!!!
Men før eg reise på onsdag, sga eg gjør noge imårå eg ikkje har gjort før. Eg seie ikkje ka det e ennå, for eg vett she om eg tør det, hehe,
men så onsdags kveld TWILIGHT PREMIERE på colosseum med ein god venninne!
Glede meg så te ONSDAG!
Men blogges imårå::)
Natta!SKREVET: 27.06.2010 / KLOKKEN: 03:54


Kl e 03.49, å eg e akkuart ferdig å se filmen Valentines day som e ganske ny. Ein film om kjærlighet, å eg e så full av sjerlighet akkuart nå, å glede meg virkelig te å få gi den bort te min "valentine"......... Snart......... Ha ein fantastisk natt videre alle lesere:D <3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 
(sangen frå filmen, Go Taylor Swift som får meg i bedre humør, å merr forelska)SKREVET: 25.06.2010 / KLOKKEN: 22:21


DEL 1.
 EG VETT SHE KATI DEL 2 KOMME, MEN FØLE NÅR EG SIDDE ALEINA PÅ EIN SØNDAGSKVELD Å TENKE SOM KOMME DET MER!

Nå sidde eg i sovesofaen hos tante..... spise is å drikke melk, å prøve å fordøya ka som egentlig har skjedd. Eg vett ikkje kossen eg sga forklare, å få fram kossen eg har det nå.... Spise litt is  å drikke resten av melkå.
Dagen den 24juni, komme eg te å huska lenge, å komme te å sei at det va min verste skuffelse å tristhet eg nogensinne har hatt i livet mitt fram te nå, hvis nogen spør så klart.... Quote:

"Kjære Gateway College student,

Jeg skriver til deg nå med den triste beskjeden om at vi dessverre må avlyse alle våre kurs i New York kommende høst. Vi har de siste ukene jobbet hardt for å sikre at turen skulle gå som planlagt, men vi må nå dessverre innse at vi ikke har lykkes med å få alt på plass til kommende høst.

I denne eposten finner du vedlagt et brev som forklarer situasjonen nærmere. Vi vil i løpet av kort tid kontakte deg hvor vi håper å kunne finne gode løsninger for det kommende semesteret. Vi ønsker å finne en løsning som gjør at du får et spennende høstsemester uansett, og setter derfor opp spennende tilbud for deg på våre andre studiesteder.

Vi vil nok en gang understreke at vi er veldig lei oss for det som har skjedd.


Med vennlig hilsen,

Per Erik Aspen
Markedsdirektør."

På hjemmesiden gatewaycollege skrev di dette:

"Som vi nevnte i forrige uke da vi ringte alle studentene i NYC, har vi hatt et sterkt håp om at vi skulle kunne klare å løse den vanskelige visumsituasjonen vår til USA. I går ble det tydelig at prosessen vil ta lengre tid enn det som er forsvarlig i forhold til å gjennomføre studier i NYC til høsten.Vi har full forståelse for at du blir veldig skuffet over å få denne beskjeden, og at du har gledet det lenge til å reise. Det vi kan tilby deg nå, er at vi har satt sammen flere spennende alternativer til kursene i New York. Vi håper at vi sammen kan finne en løsning som gjør at du likevel har et spennende høstsemester å se frem til et annet sted i verden."

Huske eg leste beskjeden igår... eg leste kjapt igjennom å kjente egentlig at tårene pressa seg fram under øynene. Eg ropte på tante, idet hu kom inn å fikk lest den fysste linjå høyt sprang eg bare ud, UD AV HUSET, å ringte mamma å hylgrein........... Satt sikkart å gråt i 20min... ette at mamma prøvde å overbevise meg om at me finne noge annt, gikk eg bare med hodet mitt ned gjennom huset inn på rommet, å grein resten av kvelden med 10 min pause for å tenka, så kom tårene, stoppa..... igjen! Å her eg egentlig har vert te idag, å prøvd å tenkt.... Men det går she ann å tenka... Alt e tomt... Noge som du har SPART, GLEDA DEG TE, PLANLAGT.... Så får du vite at drømme semesteret ditt ikkje komme te å ver der iår... Du får ikkje reist... basta bom.... D U F Å R  I K K J E  R E I S T  N Å !

EG E SÅ JÆÆVLIG FORBANNA Å LEI MEG Å IRRITERT Å SÅ SINNSYKT SKUFFA!!!!!! Å alle di andre tingene eg å 450-1000 studenter hadde planlagt, kor me skulle bo, ting me skulle oppleve.. Eg har allerede masse revet-ut-sider-fra-magasiner om New York, alt om det.. Hadde gleda meg så te høst semesteret... NYfashion week out!!!! Besøg i høst ferien, julestemning på times square og jul og nyttårsfeiring med familie der.......... 

Å det at eg ikkje har leilighet ellar jobb om 2mnd hjelpe jo saken ikkje mer!!!! (tar forbehold om jobben, spørs om sjefen allerede har ansatt ei ny, men hu kose seg i tyrkia nå:) ) Men jobb ellar ikkje jobb!!! EG KLARE MEG!! 

Men e bare så trist........ eg kan ikkje forstå k a  s o m h a r  s k j e d d . . .

Di vil jo at me sga finnna noge annt... evt mote i Paris ellar mote i Mexico. som di har satt opp kun for oss, mexico??? Moteledelse??? TROR SHE DET!!! Å det å bruga mine hardworkingcash på ett andre valg,altså Frankrike å evt læra ett språk du ikkje VIL lære e og uaktuelt..........

vettikkje om folk forstår kor vondt det gjør...... Øynene mine e heilt hovne, å kver gong eg høre alicia keys me new york sangen begynne eg bare å grina nå..... tenke.......

Men eg har bestemt for å ta kurset våren 2011....... MEN IGJEN! Syns det E SÅ HIMLA BITTERT at når eg va såå klar for å flytta.......................................  flytta te USA!................. NEW YORK! At eg må ver igjen å JOBBA i ett halvt år til i NORGE....... Gaaaaaaah!!!!! Eg va så klar......... Eg vett she ka mer eg kan sei...... bare at eg e evig skuffa og evig lei meg.
SKREVET: 23.06.2010 / KLOKKEN: 23:05Håbe dåkk har hatt ein fine dag på årets lysaste dag som va idag:)
Natta!:)SKREVET: 18.06.2010 / KLOKKEN: 21:19


ENDELIG! eg har venta såå lenge på denna singelen skulle bli til virkelighet! Elske ann! Det e så jækla fengande!!
Å ann blei jo ennå bedre med USHER syngande me! Gud, han e den hjerteknuseren for mange jenter der ude!!
For meg og hadde eg bare vert 6år yngre. HÅBE DU LIGE ANN LIGA GODT SOM MEG!SKREVET: 18.06.2010 / KLOKKEN: 20:30


JA! Eg tog heilt av idag i PAINT!! Finne du noge du lige?


NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS, N-E-W-S!


Porno armbånd! lige detaljene, masse metall å LEATHER!!!

HÅRSTRIKK UDEN metall dingsen på! Di sga prøvas ud idag!

Å ENDELIG.. der fekk me neglelakk:) kjøpte me meg ein sterk rød og base coat idag, så nå sga eg koooosa meg me det!:) Skulle ønska det kom litt mer pastell å knæsj farger, men det komme definitivt! 1 for 29, 2 for 39! woohoo!

SÅG DU NOGE DIGG?:)
(PUH.. BRUKT EIN TIME TE NÅ, FAEN DET TAAAR PÅ!!!)

TING SOM KOMME SOM EG GLEDE MEG TIL KOMME<3
NY PASEDENA SHORTS I VINTAGE VASK!! ELSKE! 299,-
:"Vil du kanskje bli me meg te New York?" JA seie lommebogå!

Ringene fremover e ikkje  samme type som me har hatt før, TYDLIGVIS! SE!
Å bare 49kr koste denna blingen!

Ellars.. Dagen idag har vert kort.Men fekk lønn så fekk møye å tenka på når det kom te regninger,sparing og New york.

Men antrekket over va dagens vinnere øve ka eg sko ha på meg!
Bukse/NEVERDENIM, Leo topp/BIKBOK og Jakke DKNY.

Siden eg sga bare slappa av å kosa meg, så har eg tatt på meg for anledningen, VELOUR DRESS! Eg digge ann!! Haha, selv om min bedre halvdel hate ann!!!;) Glad eg kapra fargen, for den e vel så å sei alle utsolgt for? :)Men ha ein kjempe fine kveld vidare å håbe me på fiiint ikkje blåse vær imårå!! Peace out!
Å hvis du vil holda deg ennå mer oppdatert så please join MIN EVERYDAY på face!)SKREVET: 16.06.2010 / KLOKKEN: 23:24


HOVED SALGET HAR BEGYNT.. ELLAR DET BEGYNNE TORSDAG IMÅRÅ, 17JUNI!:D Å GUD DÅKK KAN GLEDA DÅKK! ALT FRÅ 75%, 49, 99, 50%!
BASIC, TOPPER, SINGLETTER, LONGSLEEVES, KJOLER, SKJØRT, SHORTSER I VELOUR, BOMULL OG DENIM ++ MASSE MER MER MER MER MER MER ENN FØR!
SÅ STIKK INNOM NÆRMASTE BIKBOK, EVT DEN BESTE, ALTSÅ STORTINGSGATA;) 
Å SHOPP MASSE MASSE SYKT BRA KUPP!
BILDER FRÅ SALG KOMME IMÅRÅ:)
Ha ein fab dag med dagen som komme imårå, så avslutte me dagen me denna døøds kule remixen av DJ EARWORM, som gjør det IGJEN!! Kan sangene hans bli bedre ellar?!!! ellar ka seie du?SKREVET: 15.06.2010 / KLOKKEN: 23:02


Vel.. helgå begynte med ett vors hos ein venninna, å eg måtte ta bilde av detta.. midt i bogstadveien hadde di rigga opp stor skjerm  og øl telt for fotball freakså nå som VM har begynt, å då tenkte eg på ein herrlige ein som sikkart hadde elska å vert der!

Vors på bydøy på skoj!
Å nedenfor ser du kossen min form va på byen!
nei........... eg tror she det gjekk så himmla bra!


KOSEMOSE DOBBEL OVERDOSE Å MIN SPOONINGS PARTNER, SILJE!
STORE APPLAUS, FOR AT HU PASSE PÅ LINEMOR HER!

DENNA KVELDEN GJEKK EG MED CHARLOTTE TORSTVEDT KJOLEN MIN, som eg begynte å angra på at eg hadde kjøpt, men når eg såg kor fine ann va på sånn udøve, elskte eg ann!!
Ikkje så bra antrekk bilde, uheldigvis, det fekk eg ikkje, pga tilstanden blei jo bare verre å verre. Ikkje sjarmerande!
Men overkill av accessories seff!!! Hallo! Always!


Dagen derpå endte på burger king, kl 8 på kvelden, lige før me endte opp på SATC2
(for di som e "retards" sex and the city 2)

ELSKE DU DI BARE IKKJE?? hahaha,
selv om eg døds av latter når samantha kom!! Å Miranda, hehe!Dagen idag har vert stressfull å hatt litt møye tanker, ang leiligheter å gateway, pakking, penger, regninger....
Men alt løse seg... Det gjør det alltid:)

Å husk å sjekk ud dagens digge sang på bloggen her 
Dask te alle mine søde lesare:)SKREVET: 15.06.2010 / KLOKKEN: 22:08Får meg i gooood mooode! Likte du ann?SKREVET: 14.06.2010 / KLOKKEN: 21:09


Eg skrive ett innholdsrikt innlegg når eg har fått tebage hjernecellene mine ette helgå. Men eg tenke på dåkk:)
Legge ud nogen bilder, å håbe sommeren komme tebgae snart! Ihvertfall når eg sga ha ferie!
tooor klem!!! <3<3SKREVET: 11.06.2010 / KLOKKEN: 22:50Ønske dåkk ein superb digg helg:) Å krysse fingrane for sol imårå!! *plis plis plis*
Eg sidda klistra te pc-skjermen å ser Gossip girl å e på sesong 3 nesten på slutten!! Elske det!
 Har blitt mer glad i Chuck! *drømme*
Men uansett, ha ein virkelig deilig helg:) LOVE!SKREVET: 10.06.2010 / KLOKKEN: 23:03
Ville avslutta denna stressa for min del, dagen med ein chill sang som ikkje e på spotify, å deilig å bare ha ann tilgjengelig her! Enjoy å ha ein digg natt, å som sagt, SPOONE DI SOM KAN SPOONE! (PS: heheh, legge ud linken te noge syykt løye!!! heheh seriøst se!)
love.SKREVET: 09.06.2010 / KLOKKEN: 20:34Jobb antrekket idag bestod av detaljer som eg elske og OVERKILLLOVE med accessories!
Alle klær faktisk frå bikbok, men bukså e frå never denim å va vareprøve så eg vett ikkje ka historien blir med den!

RINGENE MINE, TOPP 4?Slange!! Mitt siste innskudd i ring "fetish" LOVE!!!Nyde solå hjemme på kjøkkenet, å håbe du har hatt ein digg dag:)
Bloggsssss!
bloglovinSKREVET: 09.06.2010 / KLOKKEN: 19:51


Når kor du enn ser på banen å rundt stasjonene og ser halvnakne menn, som kanskje e litt våte for di komme opp av vannet å e veltrente? Han eg snakke om e front personen for Gucci.. Igjen... Altså James Franco e han å du har sikkart sett han i Spidey filmene! Je adore! Men han e  liksom ikkje den eg tenke på når folk spør meg om : sei ein sexy kjendis or whatever... Men sga definitivt prøøva å huska det te neste gong!

SKREVET: 09.06.2010 / KLOKKEN: 19:40


Idag tog eg risken å ta bussen inn, istedenfor toget. va egentlig bare slapp fordi buss-stoppet e 200meter frå togstasjonen!! Eg spurte han om eg rakk jobben kl 08.00 hvis eg tog denna bussen (kl07.23), ellar om han kom te å bruga 3kvart/1time inn, Ikkje me han seie han!:) Å merka det for å sei det sånn! Va ikkje akkurat slow moo i di svingane!! Når eg kom på bussen va det kun meg å to andre damer, som btw hadde noge på G med føreren såg det ud som!! Itte kvert som fler å fler folk kom på bussen følte eg meg i ett par øyeblikk litt udenfor. Det va tydelig at alle her tog samme buss kver dag å hadde blitt litt sånn buss-buddies å kanskje hadde "faste" seter? Ikkje vett eg men eg smilte ihvertfall fint te han som kom å sadd seg ved siden av meg, å ingen eksploderte:) Å eg rakk jobb fint!!:D
Idag på jobb så fekk me varer, ikkje alt, men me fekk inn di deilige løse singlettene, som heter vinn, 2 for 99! Å me fekk inn masse me blei utsolgt for på 50% kvelden av div topper.

Ny i hyllene på BB stortingsgata idag som eg syns va litt søde e ISIS BLOUSE Å KOM I PEACH (denne) og GRÅish meee litt lilla,.... 299,-
Her e nogen varer me HAR som eg Digge!!!

                                
Kjolen LEONARDO 299,- og cropped singlet TORA 149,- og finnes og i svart som eg har kjøpt,
picture is coming!

Og her e ting eg GLEDE meg komme i butikk!

GLORYA CARDIGAN 299,- (eg må få prøvd ann først, har tendenser te å ombestemma meg då!)


TIME NECKLACE 99,- OG AMY NECKLACE 79,-.

Me fekk dessverre ingen nye bikinier, eg vett nogen vente på di prikkete å stripe, men di komme:)
Stay tuned...................................................................
bloglovinSKREVET: 08.06.2010 / KLOKKEN: 23:54


Ville bare poppa innnom å nevna at varene regne inn<3 å glede meg utrolig møye te vareleveringen imårå!! kanskje noge nytt????:D:D Hb me snart får inn alle tingene som e forsinket! Skulle egentlig legga med den nye singelen te GAGA, men tok så lang tid i kveld at eg hellar legge med ein sang som får meg i godt å kose humør, å deilig å veda at nogen føle sånn om meg! <3 Ha ein koos natt, spoon di som kan spoooone!!! Natt.SKREVET: 07.06.2010 / KLOKKEN: 20:37


I helgå som va, hadde eg fri. Har det annenhver, så etter den sinnsyke 50%dagen på torsdag va det deilig å komma seg hjem på fredag å vita at eg ikkje skolle opp tidlig før mandag, altså idag:) Så på fredag, rakk eg å sola meg litt å grilla mens solå gjekk ned på bag nogen trær<3 Fantastisk natur her!
Lørdag sto eg opp tidlig å la meg ud i den store hagen di har her å hørte på radioen, beatz ellar noge! Seinare på dagen blei eg henta av mannen te tante så kjørte med ud te Stavern, me har alle camping der ude. Eg syns camping e fantastisk eg! Solå skinte som bare fy når me kom, så grilla me. For ein gode gjeng! Blei litt møye alkohol på slutten der!! Haha, me sadd jo å lo av innlegget me fant på tuben!! haha!! for ei dama!! Men sovna som ein stein den nattå. Du gjør kanskje det når du har drukket litt, hehe, men mest av alt, når du har ledd møye, solt deg å bare kost deg med god mat, så sove du utrolig godt. Våkna opp te fuglekvitr å bølgesvulp å sjølyder<3! Vurdere å reisa opp der igjen te helgå med james bare for å sova der, det e så digg! Sa hadet te mamsen å tante å unga, å kjørte med James hjem, å sang gran prix sanger frå cd  heile veien hjem! Håbe du og hadde ein digg helg? Man må jo utnytta det man kan når solå e her<3!! Og for min del går det fint hvis ikkje det e så fint vær denna ugå, jobbe heile helgå og, men kan godt ver solå varmt når eg e ferdig på jobb!:D
Ha ein fine deilig kveld vidare! Eg sidde i sengå å kose meg med John Mayer å kanskje har tante noge godt å knaska på i skapet! MMmmm nam!! Ååå forresten, har og blitt utvalgt, jaaaa, det e ikkje noge stort, men utrolig kult å bli lagt merke te!!! Ellar ka seie du?
Legge ud nogen bilder frå heile helgå.

James gravde fram nogen søde armbånd så nå har meg, mamma, tante
og James kver sitt, å alle matcha te personene faktisk, haha, det va sykt!

Verdens herrligaste tante unge!
Å man trenge ikkje kle seg harry selv om ann e på camping!!

UTSIKTEN FRÅ VÅRES VOGN!!!


NOSTALGISK LYKKE


Sjerlighet te deg som lese, eg blir glad:DSKREVET: 05.06.2010 / KLOKKEN: 22:34
Nå sidde eg på kjærstranda å ser på den sygaste videoen!!! eg har ledd å ledd!!!!!! Den e så shiiiit morsom!!!!!
HA EIN DIGG KVELD!!SKREVET: 05.06.2010 / KLOKKEN: 11:38
Siann detta kanskje blir siste gang for idag, fordi eg sga sola meg i heile dag i nyklippt gress med radioen i bakgrunnen, å reise te Stavern seinare idag for å chilla der med familien, legge eg ud ein sang, eg skrur på kver gong eg har mulighet å kver gong eg komme hjem musikken min! Elske elske ELSKE denna sangen! Bare sidde å nyde ann når ann komme på!  Drake he virkelig fått meg me på det han holde på me! Selv om eg hørann på Spotify, e musikkvideoen noge å se på!! Enjoy. Sneiks la8er<3SKREVET: 04.06.2010 / KLOKKEN: 23:20


E endelig her! tusen takk!<3 Har fått liiiiitt farge på skrotten idag!
Men som kanskje di fleste har fått med seg, å som mange bloggere skreiv om idag, OG bikbok sin hjemmeside, at bikbok, igår... Hadde 50% på heile suppå!! ALT! Å me va 9 FANTASTISKE jenter som holdt sjappå mens HEILE 1209 KUNDER VA INNOM!!! Altså, me pleie å ha ca det i UGÅ!! JA, DU KAN TENKA DEG!! <3
Å her komme litt bilder frå den kvelden igår:

(btw, haha skjeeeer med posingen i dørå??!?)

Krøllå e meg, ja, heilt riktig, sauen!! :) Kanskje du va kunden min?:)


MAT MAT MAT MAT<3SÅNN SÅG FLER STATIV UD, RIBBA FOR KLÆR! I LOVE IT!!!
Håbe du fekk skaffa deg nogen klær frå salget? Det gjor eg:D
Å husk at sommer salget har begynt, masse frå sesongen som kom rett på 50%
NÅR då kvelden va øve, va det mørkt på Kolbotn:) Men deilig å gå ude nå<3MED ein gang eg kom hjem frå jobb idag, av med klærne, på med bikinien, fram med balja med grønnsåpe å vann, Solstol... ahhhhhh.... deilig!!!!! Fekk skille!!:D eg blir bruuun!!!! endelig! Itte ett par timer på nakken grilla me:D For ett fantastisk liv<3
HA EI FINE HELG FOLKENS! DET SGA EG, om det blir i campingen hos
mamma, i båt, ellar i storhagen på kolbotn! LOVE OUT!

SKREVET: 02.06.2010 / KLOKKEN: 21:16


Å IKKJE GLEM BIKBOK 50%KUN IMÅRÅ (TORSDAG) (INNLEGG HER)
LOVE ME HER.
OBS!SKREVET: 02.06.2010 / KLOKKEN: 20:58 
                                                                           


SKREVET: 02.06.2010 / KLOKKEN: 20:27
Altså, popdronninga, kan som me alle vett synga! Kreativt Monster hu der!!<3 Å det at hu kan bare improvisere å synge sånn så detta, I LOVE YOU!!!!!!!! Synd eg ikkje får me meg konserten hennas i september, eg e (u)heldigvis i NEWYORK!<3 Kanskje eg ser hu der:)
Sga du på Konserten?SKREVET: 02.06.2010 / KLOKKEN: 19:11


TORSDAG!!! IMÅRÅ!!!!!


kUUUUUUUUUN IMÅRÅ!

Seriøst frå personlig side, for ett kupp! Å konne skaffa seg sommarens KJOLER (Charlotte kolleksjonen) TOPPER, SHORTS (sommerens highwaist i evt denim!) SKJØRT, BUKSER (BEST SELGAREN GROUPIE!!!!), TILBEHØR, vesker, hatt, sykkeltights, vanligtights, JAKKER. DU NEVN DET...... ALT..................................... ALT!
Å bare imårå. så ikkje gå glipp av ditt kupp!:) Ser deg der!:) Å kanskje i stortingsgata:)
 HA EIN NYDELIG VARME KVELD VIDARE!:)SKREVET: 02.06.2010 / KLOKKEN: 19:02


Dagen eg fylte HERRLIGE 23ÅR, begynte jobb dagen kl 8 sammen med Ålesund! Å hu fiksa meg på håret å viste sine skills! Det hadde eg aldri trodd!:)


Og på jobb venta det godiis å ett kjempe koelig kort frå sjefen å alle jentene!:) Selv om ikkje alle VA der, så tuusen takk!:) <3<3 *ELSKE HELLO KITTY`EN!!)

Og av søde Benedikte, fekk eg lommeguiden<3<3 Eg blei såå glad for den, eg har jo ikkje sadd meg heilt inn i den type New York ennå, bare regninger å penger forløpig:) Ennå glad for den:)
                                              


Me feira bursdagen min på Eilefs,som va kjempe kos:) Såg på Eurovision på storskjerm, va stemning! Heia Norge? Nei....... gjekk she så bra det! Ellars så bestod kvelden av God mat, kake:D, masse kalde, shots *brekke meg*, herrlige mennesker, klemmer å sjerlighet:) takk for at du kom!My B-Day antrekk va Skjorte/Vintage, Highskirt/Bikbok, Vagabondshoooes!
L.O.V.E.


hits