SKREVET: 15.04.2013 / KLOKKEN: 22:54


Ferdig med å scanne mine firetusen firehundre gamle sesong varer fra Cubus! Det blei faktisk over femtusen! Blir deilig å få sendt av gårde og når eg komme hjem. Nå har eg offisielt ferie. Eg merke allerede på kroppen eg føle meg.. Vettshe.. Litt tom. Litt lettere skuldre.. Nå har eg gitt ansvaret til di flinke jentene mine! Uka mens eg e borte skal Jasmine Dekoratør gjøre barneavdelingen klar for 17 Mai! Yes me e DER allerede! Fikk sett litt av stor gutt idag for det var der hun begynte å fyyy det ser så bra ut! Eg e så heldig som har ein så flink deko!!!
Neste uke kjøre Cubus Flekkefjord noen bra tilbud som e verdt å få med seg! Stay tuned. Sier det til helga!

Toget går klokka altfor tidlig! Shit eg har enda ikje pakka..... Ingenting.. Oi.. Nå blei eg plutselig sykt stressa!!


Ett par måneder gammelt bilde, men tror ikje eg har posta akkurat dette. men elske komboen!
Må pakke!!!
Anna.
SKREVET: 10.04.2013 / KLOKKEN: 22:01


Kom på igår... Når eg tok den heftigste knebøyen eller ka fadar det hette. noge med trening. Kom det noge med Justin Bieber på Tven der eg trente, og då tok eg meg sjøl i å smila! BREDT! Første gang eg har kjent det at eg sga på konsert om 6dager. Tenk det! Nei, eg klare faktisk ikje det heilt enda. Netse uke treffe det meg nok i trynet! Æææææ.

HA EIN SUUUPER ONSDAG!!!!


Anna.
SKREVET: 09.04.2013 / KLOKKEN: 23:03


Ukas dag nr to unnagjort! Har vært effektiv både på jobb og privat. utnytta neesten kver time her hjemme. Men på jobb har me virkelig stått på!
2 hele vegger på dame ble ferdige idag fordi eg har så flink dekoratør og kollegaer som jobbe så bra!
Måtte ha ett par pauser med Wearhouse scanninga idag. Det tar søren meg på ryggen å sitte nede i scanne ett. og ett..... plagg....... Men med litt hjelp av en effektiv kollega fikk vi scanna 1700 varer idag. Utgjør 34esker... Med kun dame salg! Har biitte litt igjen på dame ellers begynne eg å scanne gamle basic farger imorgen. Men fadar... Det va di eskene da til å pakke alt ned i... Me får jo varer kver dag, men eskene som kom idag har eg allerede tatt.... #DagensProblem.
Privat har eg vært flink å ta igjen treninga mi. Eg prøve ikje å snakke så mye om det for eg e redd eg skal jinxe meg sjøl, det at eg blir lei, så slutte eg å trene. Men nevne det ein gang nå- kun fordi eg har vært så flink! Ble en times joggetur etter jobb igår, fikk med meg solnedgangen på høgåsen, en liten topp her i flekkis for di som ikje ane ka eg snakke om. Etter det trente eg på Trimeriet halvannen time.
Opp idag og jobba tolvtimers, så halvannen time på Trimeriet med kondisjonstrening, styrke og 100 v e l d i g harde sit-ups.... Sånn ferdig! Faen eg lige ikje å skrive om sånt, så det va siste gang!

Imårå blir dame ferdigstilt. Åå dåkk som bor her må komme innom å se, for så mye fint og så fine vegger har eg ikje sett her før!!
Onsdag imårå.. Nå måtte eg tenke om eg hadde sangtime imårå... Nei.. det va Torsdag. Gå legg deg Caroline!
Suuper Tirsdag ihvertfall!!!


Husk å sett av 2 dager i uke 17 til Cubus Flekkefjord!
Anna.
SKREVET: 08.04.2013 / KLOKKEN: 18:49


Åhhh!! Så sabla digg(!!!!) å være tilbake på jobb igjen etter helga! Den var så rolig at eg klarte ikje slappe av 100%! Eg måtte spare cash til eg sga ha ferie neste uke, så eg måtte være flink pike å holde meg inne. Men tilbake til ferien! Neste Tirsdag går turen til Hovedstaden. Blir borte i 6dager. Har familie som eg har nevnt før som bor midt i bogstadveien som er utrolig deilig!! Hovedgrunnen til at eg sga bort e at eg e så galen og kul at eg sga på Justin Bieber konserten sammen med 3 venninner. Eg vett faktisk ikje ka eg sga tenke og har heller ingen tanker om hvordan det komme til å bli. Det har kanskje ikje gått opp for meg. Tenke det går opp for meg dagen eg reise. Eller når eg ser psyko beliber fans i Oslo gatene haha! Men konserten er bare en dag, så resten av uka blir det vintage shopping, sushi, familie, (innflyttning) fest og hook-ups med gamle kjente. Håper på bra vær så eg kan nyte ein kald klisje pils ved ein av di mange utestedene. Reiser hjem mandagen i uke 17. Både tirsdagen den uka og fredagen skjer det STORE ting hos Cubus Flekkefjord!! Meen det kan eg ikje nevna nå! Når det nærme seg!:) Det går så fort fremover nå. Når eg komme hjem så er det ca 1 uke til me faen meg er i MAI.................. Shit! Ett år siden den beste ordna til årets suprise B-Day for meg. Kor fader blir tiden av?!

Denne uka har eg WEARHOUSE uke på lageret. Skal scanne di 4500artiklene vi fikk lov å sende bort. Men det var det å begynne da. Det tror eg e det vanskligste. Begynner imårå tidlig og håpe eg klare hoppe lett idet. Mens eg skal 'kose' meg på det innestengte deilige lageret vårt skal Dekoratør gjøre dame avdelingen SMASHING. Vi har allerede gjort del 1, som var å gjøre om podiet med dukkene og sona rundt. Black og white tema der nå med nøkkelplagg fra denne sesongen! Rå fint!! Del 2 var at vi rev HELE ACCESSORIES veggen for å få en til vegg på dame siden me har så mye dame varer. Denne fikk Dekoratøren opp idag, og den blei SYKT RÅ! Eg føle meg så heldige som jobbe med ei så flink dekoratør som hu! Kunne ikje hatt nogen andre der! Smykke/veske/ veggen er nå blitt flytta ned foran kassa. På denne måten vil det alltid være fullt der for vi har mulighet å påfylle oftere med tanke på avstanden fra kassaområde. Woho! Påfylte forresten ENDA mer kule solbriller til dame idag! Di har virkelig satsa på alle områder på dame!
Del 3, 4, 5 blir nye vegger på dame avdelingen, å fy, det blir så bra!
Bor du i nærheten, så stikk innom å se! Ellers postes det mye på instagram både Cubus og ego. ANNARUSDAL. Lett å finne. Sees der!


Hope, Peace og alt det der.
Anna.
SKREVET: 05.04.2013 / KLOKKEN: 23:26Månedens rett-i-trynet-tekst.
Når man bare prøver å få gjort mest mulig med butikken. Være best mulig sjef, kollega. Når man bare prøver å få i seg nok vann i løpet av dagen. Trene regelmessig for å holde seg i form. Å spare på boligsparing som eg aldri klare. Nedbetale lånet mitt. Holde leiligheten ryddig. Være representabel. Være sosial. Være venninne. Spise riktig mat. Være en god datter og søster. Glemme man i alt det kverdagen bringer at husk å lev og. Det e innimellom alle disse tingene man må bare leve i øyeblikket. Faen det høres veldig klisje ut, men det e det. Når eg begynte på Cubus gikk månedene fortere enn d  nogengang hadde gjort, for der arbeida me etter uker. Så eg slet med å være i øyeblikket. Eg tenkte alltid på den neste tingen som måtte gjøres. Og det e bra på jobb, men ikje så bra utenom jobb. Nå har eg lært meg å tenke- "Nå e eg på vei hjem. Nå høre eg favoritt sangen min og nyte di minuttene som går. "Eg tenke ikje- "når eg komme hjem må eg gjøre det ++++." Og/eller når man komme hjem begynne man å planlegge morgendagen/helga osv. Hvis du fatte ka eg meine.
Vær i øyeblikket. Ikje tenk så mye fremover. Tenke mest på små øyeblikkene. Så klart- store opplevelser må planlegges, men nyt kver dag. Kjenne eg skrive sånne klisje ting for at eg og faktisk sga tro på det mer. Når eg først får satt meg ned reflektere eg veldig. Tror eg må få printa ut denne teksten sånn at eg får ann i trynet kver dag.

Eg har sånn app i spotify som finne teksten til sangen eg høre på der å då. Så det eg har gjort ikveld. Eg har blitt forelska. I ett album som hette NATIVE. Bandet liker eg fra før av og dette albumet e heilt nytt så eg har ikje hørt nogen sanger. Begynte på sang nr 1. Leste teksten FØR eg hørte sangen. Så lukka eg bare øynene og satt på sangen. Faen for ett chill øyeblikk! ANBEFALES! Så fortsatte eg bare.
Nå e eg på sang nr 5. Teksten over e fra den sangen. Tvile eg rekke over alle idag- har fri imårå så kan ver eg kanskje må det! Håbe di komme til Norge snart. Hadde vært himmelen om di hadde kommet til Hove! Får nok bare nøye meg med Kings of Leon, Frank Ocean, Phoenix, Calvin Harris, The script, Macklemore, Rudimental, Honningbarna og sist men best Justin Bieber i spektrum.
Glede meg til å bli fan av flere band på Hove!!

God Fredag.hits