SKREVET: 29.03.2012 / KLOKKEN: 18:10


Ufattelig digg at det e så lyst når eg sykle hjem!

Baah idag fikk me 115esker med varer(!) Vare mannen e ny OG i opplæring, og han ANDRE nye varemannen som egentlig skal lære han her opp nei han har tatt 7 (!) uker ferie. Litt irriterende at det går utover oss, me har ikje fått varer på en uke!! Til idag då.. Mårh.. Bedre idag enn i påska! HUSK salget vårt i Flekkefjord Amfiet utenfor butikken på mandag og tirsdag:D Idag samlet eg og 20 poser med små varer DIIGG!! Forvente at dere tømmer det haha. Men vær så grei å spre det videre å del på facebook. Det er kun oss det står på for vi annonsere ikke i aviser o.l. Følg meg på Facebook for å bli enda mer oppdatert, men twitter e best der blir det alltid lagt ut bilder som ikje blir lagt ut andre plasser. AAIGHT?

Ha ein digg dag viare:)

el.o.ve.e punktum
SKREVET: 28.03.2012 / KLOKKEN: 23:20


Tror siden eg begynte som sjef på Cubus at idag var første gang eg gikk hjem 16.00 - og fokuserte på MEG. Ikje hadde eg nogen bekymringer om jobben. Ingen stress om alt me må gjør. Eg klarte å legge det fra meg på Cubus. Shit så utrolig deilig! Blir deilig med sånne måneder fremover (bank i bordet) . Mye som skjer fremover som vanlig:) Imårå får vi nye skap til Loreal og Maybelline. Og vi har akkurat fått opp en ny vegg med Isadora inkl awsome Hårmascara!! In luv.
På fredag komme sjerleiken hjem så håbe på litt alene tid der før konserten hans tar opp heile helga. Lørdag- deilig jobbe lørdag så 2 for 1 i sola (HÅBE) På maritim.

SÅ ALLE....
På mandag OG tirsdag kjøre me litt mer lager salg:) Forrige gang va så suksess! Utenfor butikken i andre etasje. Fokuset er dame avdelingen fra lager. Me sga ha ut Kjoler, topper, strikk og shortser litt av kvert. Og jente avdelingen generelt. Glede meg!! SPRE DET å bring Cash. Vi selger fra 10-15. Spre spre spre!!!! Takk på forhånd!!

E forressten total ADDICTED på
10kr hatten fra Cubus, veska fra Zara og ADDICTED te GABRIELLE sin nye cd som eg høre på nonstop på spotify!
#unødveniginfo.

love.
SKREVET: 27.03.2012 / KLOKKEN: 14:39Elin Kling og Erin Wasson inspired.

Ha ein nydelig dag! Eg ska lage boller og milkshake- sitte ute på verandaen hos ei venninne å hobby sy å nyte sola. Av med fillene for SÅ varmt e det idag!

love.
SKREVET: 26.03.2012 / KLOKKEN: 23:50


Mennesker som har i lang tid inspirert meg er Erin Wasson og Abby Lee.
Gud for nogen damer!! MAJOR INSPIRATION bare eg ser ett bilde. Hun som driver THE FASHIONEATERS sammen med sjerleiken sin (tror eg) har eg og fått øynene opp for! Utrolig deilige detaljer og friske billige antrekk!

Dessverre blir det ikje så møye inspirasjon surfing på nett som eg skulle ønske. Det e møye som skjer på jobben hele tiden ihvertfall nå. Men eg satse på når det for roet seg blir det mer motivasjon te å bli inspirert:)

BILDENE ER HENTET FRA THE FASHIONEATERS, 4TH AND BLEEKER, FASHIONTOAST, BIGBANGPOUF, STREETSTYLE, STYLE BY KLING, NOWHERE, OG ZADIG VOLTAIRE

Drømme om ett liv i motebransjen der eg henge med Erin å Abby.

love.
SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 16:56


Minne på at dere kan like siden på facebook:) Då blir eg så glad ihvertfall idag.

Twitter e og availiable AnnaaCaaaroline (tror eg har fått med meg alle A'ene) der blir det ein usensorert versjon og små klipps av kverdagen.

love.lazysundays.
SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 16:56


Minne på at dere kan like siden på facebook:) Då blir eg så glad ihvertfall idag.

Twitter e og availiable AnnaaCaaaroline (tror eg har fått med meg alle A'ene) der blir det ein usensorert versjon og små klipps av kverdagen.

love.lazysundays.
SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 09:39


grønn Veske Zara, blomstertopp Cubus og neglelakker Viva la Diva Cubus.

Våren e virkelig her- ut å nyte dagen!

Ha ein super digg søndag alle!!
love.
SKREVET: 24.03.2012 / KLOKKEN: 14:42


begynte dagen halv 10 ute i hagen med Lana del ray på høyt nivå og ett nytt prosjekt eg begynte på for ett par dager siden. Har kjøpt ett skjørt som eg sga sy på paljetter. Håbe det blir smashing! Nå - fotball kamp. like ikje egentlig mannfolk løpende ette ein ball meen når sola skinne å har herlige venner rundt meg og me ler av trenerene som skriker og andre spillere - moro:)

elske soooool!!!!
love.
SKREVET: 21.03.2012 / KLOKKEN: 22:21


Stussa håret- sikkart ingen om ser d,mn d merkes og d trengtes.unødvendig info egentlig....

Kom meg hjem usedvanlig tidlig idag- halv 5! GREIT 5.......

Vært på nett å blitt inspirert, funnet ett par plagg eg sga ødelegge for å gjøre di finere- håbe eg finne utstyr i denne byen (?) Og har bestitl en kjole som eg EGENTLIG bestilte ifjor fra ASOS men fikk feil- så blir det jo til at eg ikje gidde å returnere den (!) Men NÅ såg eg den kjolen eg egentlig skulle ha fått til bare 40$ !! Så den måtte eg bare ha- det var forresten bare 2 igjen og- meant 2 be!
Så har eg gjort min rolle som deltid voksen å brukt opp hele lønna på å betale regninger.... Nyt det dem som kan når det kommer til det å bo hjemme. Just sayin...


Imårå kommer regionsdekoratør fra Kr.sand OG Loreal sin.. ka hette dte nå igjen.... butikk person? Tals person? Butikkselger fra Loreal kanskje:) Nå e eg altfor trøtt... Du får rette på meg Gina;)
Så me blir ein gjeng imårå- håbe får gjort noge sykt bra i butikken!!- Glede meg!!

Skjorte fra Cubus og Smykke fra NYC.

love.
SKREVET: 20.03.2012 / KLOKKEN: 20:38


Hjerte mitt komme hjem til neste helg, då blir ann hjemme i nesten 9 dager- å eg kjenne nå at det trenge vi. Eg savne å ha han hjemme, savne å dele opplevelser face to face ikje bare igjennom tlfonen. Å det har vært hardere enn eg hadde trodd. Bare å ann her. Bare det å kunne se han når eg vil.
#10DAYSLEFT.

smykke fra Cubus.

love.
SKREVET: 19.03.2012 / KLOKKEN: 22:10


Uke tolv første dag and PINK hair is still going strong! Blei ikje like bra i vått hår men det holdt idag. Kanskje ny farge imårå? #Elskehårmascara.
Salget på lørdag va jo ein suksess! Så me fortsette med litt å litt ute i dame avdelingen med ett stativ basic topper 29 og basic strikk 49 så får me se om det går if not.. Back to lager. Idag har vi gjort om på alle salgstativene, gjort om på Baby avdelingen og blitt kvitt ett helt BORD med salg på storgutt avd! Så nå bugne det med college der! Stor gutt får og nye klær ut imårå. Baseballjakker har kommer til 3 av barne avdelingene. Mangler til stor jente (134-164) Lure på om di satser til dame og iår...

Any who. tolvtimersmandagen e alltid effektiv:D Å idag va det like greit med tanke på været! trodde det va vår idag tidlig så eg kjørte på med skinnjakke å shorts(!) FAILURE! Hadde luckily laang ullgenser under. Nå pøs regne det. Høre det slår mot skråtaket på soverommet. Ganske digg egentlig.

Dagens - Fl-fl-flOWER BOMB shorts fra Bikbok , hvit flettegenser og mintgrønt hjerte smykke Cubus the one and only!

Ny dag nye muligheter å di skal eg gripe!!
Love.
SKREVET: 18.03.2012 / KLOKKEN: 22:59


Å hellige seng. Det va godt å legga seg under dyna etter ukelang forberedelser til lagerdagen som va igår. Ein lang travel litt stressende dag igår som varte over 22timer totalt uten å sove eller totaly relaxation. Markedsdagen gikk knall bra - ett morsomt stort oppmøte nede i første etasje gjevnlig nesten heile dagen. Vi måtte ta vare på strek koden på alt vi solgte sånn at me kunne slå det inn på kassa på slutten av dagen for å registrere alt. Vi brukte 3 timer igår og måtte innom idag for å slå inn 2 poser med strek koder. Det blei ganske høye tall med antall plagg når me slo inn alt så det går ekstra tregt. Kassene bruker rundt 8timer PR KASSE for å trekke fra rabatten så nå står di å trekker fra inatt og. Lagerdagen gikk knall bra!! Vi ble vel kvitt kanskje 15handlekurver med klær fra alle avdelingene på 8timer. !! solgte over 2000 artikler nede og 1500 artikler oppe i butikken ein SUPERDUPER DAG!!! Glede meg til imårå for å påfylle masse å og klar for ein rolig mandag sammen med 2 av jentene:) Sga ta bilde av kvitteringen totalt på alle kasser imårå tidlig
- nogen som vil gjette kor mange meter den ble?

Vi feiret og igår etter dagens suksess å siden vi har fått inn hårmascara TESTERNE (di andre produktene kommer snart) ble det rosa hår på meg. Elske å ha farger i håret!
antrekket mitt ble Skjørt fra Cubus som eg har laga splitt på, en kort magetopp fra New York og røde converse! Glede meg til sommeren!

håbe du har og hatt ein SUPERDUPER dag IGÅR denne dagen her har vært heilt for &*#*#!%@! konsekvenser fra gårsdagen feiring skal soves bort nu.
love.
SKREVET: 14.03.2012 / KLOKKEN: 22:38


NOE eg virkelig kan stå for e det at eg finne glede i små ting. Om det e i privatlivet mitt eller på jobben. Eg bruke det mest på jobben. Eg føle det e noge som e bra å ha med seg, å klare du virkelig å leve opp til det har du ein knakende god egenskap. Å eg e stolt å glad på mine vegne at eg har den!

Eg blei påminna om det når eg såg ett intervju med Fantastiske og idol Erin Wasson - der hu quotet Warhol
:" YOU HAVE TO BE WILLING TO GET EXITED OVER NOTHING".

Det e akkurat det eg blir- å eg e så glad i jobben min. Nå har eg knappe 5-6mnd igjen før Sjefen over alle sjefer kommer tilbake fra mamma/fødsel perm - Så nå fremover skal eg nyte kver dag eg har igjen som Sjef i Flekkefjord. Eg vett ikkje ka eg sga gjør te høsten. Nogen vil at eg sga gå på skole, men eg e altfor avhenging av å jobbe i klesbransjen og mer ccash enn studenter har til å forlate den bransjen enda. Kan fortsette som 100% her i Flekkefjord noge eg vurdere sterkt forløpig:)

Sjerleiken bor jo 5timer unna noge me begge kjenne på kverandre- kanskje eg flytte hjem te mor å får meg jobb på Cubus der? Kanskje eg finne meg ein skole i New York kun sånn at eg kan bo der <3 Ikkje så veldig lønnsomt ettekvert men... Det e jo New York....
Kanskje det blir london for å bli makeup artis t- awsome teatersminke/ sånn at eg kan sminke i den neste avatar filmen om 10 år, heh.. Uansett ka det blir til- har eg ikje bestemt meg enda. Blir inspirert av det eg høre å ser på nett og tv ang skoler, men eg vett at eg ikkje kan bare sitte her å VENTE på at det skal komme til meg. EG må finne utav det. Det e vanskelig....:" YOU HAVE TO BE WILLING TO GET EXITED OVER NOTHING".

#2DAYSLEFT til Cubus salget! Husk å joine eventen på facebook og LIKE ANNASEVERYDAY på facebook.

love.
SKREVET: 13.03.2012 / KLOKKEN: 22:50


Så masse som har skjedd og som komme t å skje denne uka.

Mandagen skulle JEANS kampanjen og den nye kosmetikk kampanjen være ferdig rigget- masse varer i alle fronter og kosmetikken skulle være velfylt og ryddig. Alle plakater oppe. CHECK.
Idag har vi gjort masse på kosmetikken både den som e på kampanje og resten sånn at det e ihvertfall loaded til lørdag når den STORE eventen skjer:)
Vi har og gjort om litt på undertøy idag resten skjer imårå og torsdag. Me får som sagt varer kver dag alt fra 1 palle til 3(!) Det verste var når varetellingen var over så fekk vi 6 den ene dagen så 2 dagen etterpå (!) Det e heldigvis over, men det e ikje noenting me ikkje kan klare- super teamet! anywho..

Imårå bære det asted til Kr.sand på møte. Då får eg treffe alle mine andre butikksjef solskinns-stråler fra sørlandet:)

Torsdag- suuper motivert etter onsdagens møte- I CAN FEEL IT! Og allerede fredag begynne vi å forberede salget som skal ut fra lageret og ned i første etasje
- shit eg får sommerfugleri magen når eg tenke på det. Eg kan faktisk ikkje gi meg sjøl lov å tenke på det før fredag for eg får ikje sove!! Æææ- det blir så gøy- takket være mange av dere og facebook sprer det seg fort! Bare fortsett å nevn det og spre. Nevn det på jobben- skolen- hjemme- trening- sette veldig stor pris på det.Gruppen på FACEBOOK ER HER.

Så på lørdag skjer det...... Kaboom... SALE SALE SALE!


Nå må eg planlegge dagens agenda på møtet OG eg har akkurat sett GLEE sin versjon av WE FOUND LOVE, å eg e ennå rusa! Marvelous!

love.it.
SKREVET: 13.03.2012 / KLOKKEN: 00:26


På kommende lørdag kjører Cubus Flekkefjord tidenes salg i FØRSTE ETASJE. Med div varer i alle avdelinger til ekstremt lave priser. bring cash å si det videre til familie og venner. KUN denne dagen. GRIP SJANGSEN. 

dere kan joine eventen for å vise at dere stopper innom eller for å invitere mennesker jeg ikke har på facebook. Viktig at dette kommer ut til alle. Vi skal kjøre flotte priser- eg glede meg- å alle jentene glede seg og! Eg får besøk av sjefen over alle sjefer Min sjef som eg e vikar for. Så me sga stå å ta dere imot med super priser i første etasje:)

Denne super dagen med super tilbud gjelder kun Flekkefjord Cubus- ikke alle andre i landet. Dette e noge vi gjør av eget intiativ og det passa perfekt siden Spor 2 har Amfi dager hele denne uka:)

Men igjen- eg ber dere gå inn på eventen- selv om DU kanskje ikke kan- kan det være at foreldrene dine kan- andre i familien, venner. Takker på forhånd-

facebookGlede meg te å se hvor mange som gidder å hjelpe til med å invitere;)

Love.
SKREVET: 10.03.2012 / KLOKKEN: 11:42


her borte e det blå himmel å sola skinne som bare det! sto opp kl 9 for å låse sjerleiken ut- han måtte hjem tidlig for å rydde (haha!) siden han får familie besøk idag. På menyen min idag står det ikkje så møye forløpig. Spise mamma sine nystekte pannekaker står først! Ingen kan lage bedre enn mamma sine. Har prøvd mange ganger- selv etter HUN har lagd røra klare eg ikje å steke di riktig! Å eg e ikje så håløs med mat(!)

Hvis alt går i boks skjer det noe awsome på Cubus FLEKKEFJORD neste uke. Wait for it. til Mandag:)


Ha ein nydelig dag idag!
SKREVET: 09.03.2012 / KLOKKEN: 12:52


Vår været e her- eller det e her av å til, men plutselig e det snø- så nyt våren mens den e her.

Mammas hjemmelagde komler/komper/raspeballer uansett ka du kalle det- det står på menyen ikveld! 

Ville bare få ut at huset til mamma e ikkje det samme uten Mopsen Oscar. Mamma har omplassert han til en koselig dame i Oslo, men mamma får ha han i ferier og vi får komme å besøke han:) Savne han selv om eg sga innrømme å få sovet, spist, sett på tv, gått rundt i huset i fred e og deilig:)


Tee, Fjærsmykke, orange belte og Poncho e fra Vår nyhetene fra Cubus.
Skinnryggsekk Lindex, denimshorts Vintage og Jeffreys.

Ha ein fine fredag:)

KONY 2012!

Eg anbefale alle - 14-16-18-24- 30- 40-alle mennesker i alle aldre å se og dele denne. Gjør KONY famous sånn at året 2012 blir det året me tar ann.
Kan eg skriva- gjør din "plikt" som menneske å se den- gjør noge med det. 

love.
SKREVET: 08.03.2012 / KLOKKEN: 17:41


Dame avdelingen blir bare freshere enn fresh. Det har heile butikken blitt. Idag fikk vi opp siste avdeling så må e heile butikken rigget klar til ny kampanje på mandag. Det har ihvertfall noe med JEANS å gjør;)

Men igjen det har kommet og kommer så mye fint!! HOLD PÅ LOMMEBOKA!

Eg e på vei hjem til telemark te hu mor sammen med lillebror som kjøre. Nå e med i mandal-donkeyboy slame høytalerne. Forresten CUBUS SELGER Donkeyboy cden til 99 (!) .
Tilbake til turen. Har pakket i min nye fringe-bag fra CUBUS! Og havana baggen min som me fekk i Cuba med Cubus. Og antrekket mitt idag-Alt fra Cubus! Herregud som cubus har invandert klesskapet mitt. Hele outfiten komme seinare.

Ha ein fine sunshine torsdag -lang helg og sjerleik på meg.

Love.
SKREVET: 07.03.2012 / KLOKKEN: 22:26


I got a pocketful of dreams- Concrete jungle where dreams are made of . There's nothing you can't do
Now you're in New York! These streets will make you feel brand new. Big lights will inspire you


One hand in the air for the big city Street lights, big dreams, all looking pretty No place in the world that can compare. Hear it for New York.

Miss you.
SKREVET: 05.03.2012 / KLOKKEN: 23:18


 

Good relationships dont just happend. They take time, patience, and two people who truly want to be together.
But the worst thing about distance is that you dont truly know wheter the'll miss you or forget you.

You are the one I never knew I needed.

Love.you.
SKREVET: 04.03.2012 / KLOKKEN: 21:18


Bursdagen igår va kos å me hadde masse latter. Me hadde det knall kos med røde og grønne gele shots. Eg måtte passe på for å ikje ta for mange. Det kunne blitt farlig.

På kjøreturen inn til byen ble det ein all sang tur med både justin bieber og Glee sanger høyt på sterioen. Me va 6stk å me fekk utdelt forskjellige hatter i bilen hehe å me sang for FULL HALS. våkna opp uten stemme idag. Det har aldri skjedd før å hadde egentlig håpt på ein sexy whiskey stemme som Skavland hadde. #skuffa. Det e alltid gøyest PÅ VEI til plasser. Å karoke i bil e alltid ein slager, ihvertfall når det spilles JB og CB.

Antrekket ble ein grå gjennomsiktig lang vest, med paljett BH under og svart skjørt. Sga prøve å få tatt ett bilde av hele. kominerte det med glitter neglelakk og lilla leppestift fra Viva la Diva.


Deilig søndag med sang glede kjærlighet med Glee.

Love.it.
SKREVET: 03.03.2012 / KLOKKEN: 21:34


I bursdag til ein av di beste her! Masse gode jenter. Fekk brukt det nye plagget akkurat som eg hadde planlagt. Tror gele shots står på menyen ettepå (!)

Blogges om ett par dager pga ette Gele..... Jepp.

Love.
SKREVET: 02.03.2012 / KLOKKEN: 22:06


When you love someone, time spent with them flies by.
And time spent without them crawls by.

Love.
SKREVET: 02.03.2012 / KLOKKEN: 18:43


Fredag - sosialisering eller rolig kveld #dagensspørsmål.
Lageret begynne. Det komme! Ette mandag er klær og esker oppe fra lageret. Og om alt går min vei har vi funnet ut en måte hvordan bli kvitt det enorme salget vi har på lageret. Mer info kommer. Uansett glede meg til tiden som kommer!
E forresten ADDICTED TE GLEE! Har tenkt lenge på å se det, endelig har eg alt som har kommet ut - sang dans og fine personer e alltid gøy å se på, hehe.

Idag som flere dager denne uka har det vært strålande vær!
Fikk nyte litt av det:)

Love.
SKREVET: 02.03.2012 / KLOKKEN: 00:24


Idag kom en ny Mascara fra Maybelline, hele Fit me serien har kommet og me e utsolgt for BBcream fra Garnier ALLEREDE! Kommer snart inn igjen:) Solbriller har kommet inn i alle avdelinger kanon kule "raybans" barn i sjokkfarger!:D

Salget minke sakte og sikkert det blir deilig å få flere basic stativ til dame. Blir deilig å kunne bruke alle stativer utenom ett til ordinære fine varer. Ny kampanje i uke 11- Wait for it!! :D

Helg- faktisk nå. Har jobbe helg - deilig! :) chill imårå (idag blir det jo) å BDay på lørdag 20min unna. Håbe nokon tkjøyre. Har forresten kjøpt inn ett awsome Item fra Bikbok som eg tenkte eg skulle prøve ut på lørdag! Glede meg te å bruke ann- har eg sagt dette før forresten?!

Any who God fredag -
Fredags.Love.hits