SKREVET: 30.03.2010 / KLOKKEN: 23:20


Lite knips frå min småting hylle:)
Alle mine deilige ringer som eg elske og som komme fra over alt! Går som regel med 3-5stk om gangen, love it! Gi meg tips hvis du finne ein nogen kule ringer:) Eg vil ha mer!
slappt jobb antrekk idag, men genseren lukta så godt at eg måtte bare bruga den idag!

Då seie eg natta:) Siste dag på jobb imårå:) Btw, sykt kleint smil der på bilde to, haha, eg må le litt av meg sjøl!
Lure virkelig ka eg sga gjør fram te neste jobb dag, som e Lørdag! Hmmm! Imårå sga eg ihvertfall treffa min fantastiske tante som kler Sonja Rykiel som ingen andre, å ser smashing ud!
Nattaaa:)


ego påske tanteSKREVET: 30.03.2010 / KLOKKEN: 22:58


Siden påsken nærme seg på små skritt og for mange E det påskeferie. Heldiggriser!  sga du på fjellet ellar bare chille hemme trenge du definitivt Solbriller til den sterke solå å ein sykt digg laxe dress! Ka e bedre enn ONEPIECEN ellar velour i døds deilige farger? Eg har Velour dressen i deilig mint grønn <3 Elske ann! Haha, selv om en viss en syns den e grusom når eg sprade rundt i den hjemme, hehe! Disse digge dressene koste bare 199pr stk!:D
Elske den fersken fargen! Hvilken likte du best?MANGE MANGE KULE Å VELGE MELLOM! VIKTIG Å SHOPPE INN NÅ,
FINNE SJELDEN KULE BILLIGE BRILLER MIDT I SOMMEREN! ca 69,-SKREVET: 30.03.2010 / KLOKKEN: 11:09


Våkna opp idag å det va heilt blå himmel! Fantastisk! Greit, det va ikkje så varmt som eg sgo ønska men det for holda, for snøen e på vei bort! *Bank i bordet* Nå lukte leiligheten oste smørbrød! Nam!
Å var forresten i banken, alt ordna seg med det økonomiske, puuh! Ett steg nærmere NEW YORK!! :D Begynne på jobb ett idag, litt deilig, men samtidig ikkje med sein vakt.
Siden våren e her nå, igjen *bank i bordet* e det tid for å bli inspirert. Elske å bli inspirert. Men samtidig blir eg og litt misunnelig, for ser eg en sinnsykt cool outfit, så får jo eg og lyst på det:) Men eg har ikkje råd! Sånn e det. Sånn e livet:)

Kom over dette bildet fra en danskside (tror eg) falt pladask for hun.
 Hun e så sykt kul!! Gi meg alt! Spess Acne skoene!

Ellars håpe eg dåkk får ein nyydelig dag ude i vår været:) Nå lukte det svidd, må gå!
Good klem frå meg:)SKREVET: 29.03.2010 / KLOKKEN: 22:17


Måtte dele denne sangen med dåkk før eg la meg! <3 Høre møøye på musikk, konne ikkje levd uden!
Å Denne sangen høre eg på nonstop på spotify! Bra beat å får meg i kanon godt humør!:D:D
Likte du ann?
http://www.youtube.com/watch?v=0zluL766plASKREVET: 29.03.2010 / KLOKKEN: 21:34


Selv om det va grått å døvt ude idag, stoppet det ikkje kundene våres. En etter en kom di inn med blomster tights, kjoler, denimjakker, høye sko, og min nye addiction> Fletter!! Syns det e så utrolig fint! Bare dumt eg e litt dårlig der!
Men Enkel å lett løsning viss du vil ha håret annerledes!
HVILKET LIKTE DU BEST?

KJOLE DILLLA! Spesielt denne hvite beautiful sommer kjolen som må å sga bli min!! Dumt at den va så himla kort, burde vært litt lengre sånn at eg slapp å gå med denim skjorts eller sykkeltights under!! (299,-)
Denne tube kjolen koster og 299,- (stropper følge med) og ska oog bli min:D hehe, eg satse på hvite kjoler til den fantastisk sommmeren som vente, å sen sommeren i NEW YORK!:D

Ville bare nevna at me har ett utrolig salg gåande nå på BIKBOK, AKKURAT N Å!! tights i masse farger 49kr, skjørt 50%, BASIC, all basic faktisk, enten 2 for 1 eller 49kr. Bikbok sin berømte godkvalitets basic! Perfekt til alle, trening, hverdag, under kjoler, gravide! Hamstre inn på denne for bruksvare seie eg bare! Å for å nevna ein ting til at hvis du finne noge som koste 199 ellar 149 som e på halv av halv pris (75%) får du det får kriminelle 49 og 37kr!!!! Just saying!

Ha ein kjempe fine kveld vidare:D Legge meg tidlig opp idag, fekk møte med banken aligavel imårå:D Wish me luck!SKREVET: 29.03.2010 / KLOKKEN: 20:12


Ville bare nevna te di som ikkje har fått det med seg ennå, at vi har fått inn onepiece:D BIKBOK så klart;) Koster 599,-
Kom bare i grå, foreløpig. Suuuuper digg i Påskå!! Sga du skaffe deg ein??
SKREVET: 29.03.2010 / KLOKKEN: 11:30


Nå har eg akkurat stått opp, ellar.. ligge ennå I SELVE sengå, ette en lang drømfull natt, som vanlig, Morsomt med det at itte eg slutta å røyga 2Januar  *STOLT* huske eg drømmene mine utrolig detaljert, hadde eg skrivd di opp på ett ark, åå det va lesbart, hadde eg sikkart havna i samme kategori som Tim Burton!!

Skulle egentlig gått i banken i dag for å få litt hjelp med økonomien til Gateway skolen i New York, men di hadde visst ingen ledige timer, hmm..... irritabelt, hadde forberedt meg nå...  Får bli om ei uga, itte påske då! Det begynne sånn halveis å gå opp for meg at eg reise.. ææææææ:D:D:D Om 4mnd, men di går fort! Bare se ka eg kan gleda meg til å bo; http://silvertowers.com, trykk på RESIDENCES> TWO BEDROOM. E det ikkje fantastisk?? Kunne du tenkt deg å bodd her?

Off, nå reiste eg meg opp av sengå, å såg ud... sga sei det ser ud som vår!!! NOT! Hallo grått vær, litt regn, å eg kan skimta snø litt bortforbi nogen hus..... Digg at eg lakkerte neglene igår som bringe litt farge til the outside world:
Ka farger bruge du om dagen for å komma i vår feeling?


MEN HA EIN FANTASTISK GRÅ DAG, bare 3dager igjen på jobb så e det påskeeee:D:D
Hvordan e været hos deg? Ska d reisa nogen plass i påsken?

*Muahhh*SKREVET: 29.03.2010 / KLOKKEN: 00:58


Koffor eg ooog hive meg på denna blogg bølgå! kopi frå min forrige blogg som ingen konne kommentera på!
http://www.annaseveryday-lovelove.blogspot.com/

"Jeg har lenge vært på leting etter en blogg som viser hva forskjellige kles butikker, som BIKBOK, har fått inn. Ikke hva som KOMMER, men klær som ALLEREDE er inne. På bikbok.no kan du sjekke ut hva som kommer, men noen ganger er yndlings plagget ditt forsinket å da er det greit med denne bloggen. Har også hørt frustrasjonen av andre at når du har så masse annet du har å gjøre i hverdagen at så klart blir det tiltak å gå fram å tilbake til butikken får å se om plagget ditt har kommet.
Derfor kommer jeg til å poste ut om når vi får inn plagg jeg vet dere venter på, om ett it-plagg kommer inn igjen etter det fløy ut av butikken bare på ett par dager, og om kampanjer vi har masse av som kanskje ikke folk alltid får med seg. send meg gjerne ønsker om jeg skal si ifra når ditt yndlings plagg er i butikk:)"

Og om meg, e som sagt snart 23år, bodd kun 5år på hver plass i hele livet mitt, bor nå i oslo og har gjort det i over 2år nå, stortrives i Norges møtepunkt selv om eg syns det begynne å bli litt lide;) Jobbe fulltid på BIKBOK som eg elske:) Fantastiske mennesker, å mest av alt, fantastiske klær til billig penge!

Digger at trendene også kommer ut i "billige" varianter sånn at vi dødelige også kan shoppe ny garderobe hver sesong!

Skal studere moteledelse i storbyen NYC høsten 2010, å glede meg utroligt!!! For ein opplevelse å få kunne studere i New York, å bli kjent med andre som brenner å liker det samme,(visst eg e heldig) ;) Ellars, visst det e noge dåkk lure på spøøør ivei!:D
(btw, bloggens utseende sga oppdateras, men det gjør eg ikkje kl 1 på natta!;)

Natta. Glede meg te å endelig LESA kommentarer uden at folk må oppdretta konto for å skrive! :DSKREVET: 29.03.2010 / KLOKKEN: 00:30


SKREVET: 28.03.2010 / KLOKKEN: 23:38


Dette er den første posten på min nye blogg ;)hits