SKREVET: 23.02.2013 / KLOKKEN: 21:37


Di siste ukene har nettet vært heilt nede. Eg bruke instagram for alt det er verdt for å samle kverdags galskapen. Eg har vært flinkere å bruke accessories og litt mer fresh sminke når eg kave meg opp på morningen. Elske selv å være naturlig, men av og til e det greit med litt ekstra magi med sminke kostnene.Har fått flere luer i tilbehørs skuffa. Lys blå og army grønn som joine neon, oransje og svart! 
 Været har vært nydelig og når eg går på jobb før 08.00 har det allerede begynt å bli lysere! Fantastisk å vite at våren komme snart. 

Justin Bieber lanseringen hos oss gikk som det gikk:) Va litt kø da eg klipte båndet som var rundt selve området og litt kaos. Har masse kule varer igjen og mer komme. 
Cubus Flekkefjord ser så rå bra ut nå! Heile barneavdelingen er gjort om. Masse kult og masse bukser i friske farger til alle aldre.
 Dame har fått basic område foran jeansveggen og vi har fått påfyll av både Milla og Abbey modellen. Rå kul hullete hvit jeans Kaylee er og kommet inn! Undertøy har nogen forsinkelser på diverse varer som går/gikk på reklamen, men alle amazing BH'er (jenter-dåkk vett hvilke det er) AMAZING PUSH UP til kun 99,- (ordinær 179,-)
Vi har fått inn lekre smykker og ørepynt som har fått plass på podiet og ved accessories veggen.
Herre er og ferdig. Masse tøffe jeans med kule detaljer og farge jeans/chinos. T-skjorte vegg pryder den nest siste veggen foran basic stativene så det skal ikje stå på varene for di har vi! Kom deg nedom å sjekk ut varene! 


God laurdag.
Anna.
SKREVET: 19.02.2013 / KLOKKEN: 10:07

Ha ein god Tirsdag! Snart Vår!
Den har ihvertfall starta på Cubus.

Anna
SKREVET: 18.02.2013 / KLOKKEN: 22:48
Sånn gikk det. Varetellinga kicka meg ut av heile dag rytmene. Pluss nytt nett som dataen min ikje har klart å fange opp så da satt eg her. Men super digg å ikje være tilgjengelig all the time.

Varetellinga gikk knall bra! Ifjor telte vi 79.000artikler,iår ble det ca73.000 og vi ble ferdige 3dager før tiden!! SÅ utrolig stolt av gjengen eg jobbe med som sto på! Fikk kake av jentene dagen vi va ferdige, veldig kry.

Det som har skjedd i uka etter varetellinga, vi måtte snu oss fortere enn fy for å rigge en av årets kampanje i alle avdelinger nemmelig BUKSE KAMPANJEN 'Hver 5 bukse gratis' i alle avdelinger.Utrolig mange kule modeller som er kommet inn i freshe farger! Butikken har aldri sett så bra ut mener eg. Vi mangle litt på dame veggene som kommer ut imorgen og litt på herre avdelingen som vil bli tatt om litt.Dame har fått ett basic område ved jeans veggen så håbe det funke fett!
 Vi e så heldige å ha besøk av dekoratøren fra Cubus Markens i kr.sand. Og ikje bare idag,men imårå og!! Men kom innom og vi hjelpe deg gladelig med bukse kjøpet!

Lønn imorgen, California planleggings på Onsdag, Stvg på Torsdag og fri helg. Tror det blir ein knall fine uke! Har masse bilder av kverdagsøyeblikk og outfits eg poste til uka som eg ikje har fått ut pga nettet-glede meg til å få det ut.

Ha ein super Mandag videre.

Anna.
SKREVET: 03.02.2013 / KLOKKEN: 23:13


Eg føle eg befinne meg i ukas åttende dag.
Januar har vært ein bra måned, men eg håbe februar blir enda bedre på privat og jobbmessig.Eg har vært litt mer fokusert på å få tatt bilder av antrekkene eg drar på meg, for vanligvis e 9 antrekk i måneden mye for meg. Det e som regel mørkt når eg går til jobb og mørkt når eg går hjem. Innebilder mislike eg, men det blir jo noen av di også.
Nøkkelordene for Januar stilen min er krøller.
Fargene bestod av svart, grått, blått, grønt og en liten dose med knalske farger.
Plaggene var bukser, skjørt, og shorts ein god variasjon. Pleier mest å gå i bukser ihvertfall på disse mørke dagene. Brukte mye skjorter og løse tee kombinert med platå skoene som eg fikk til jul og mye docs. Bruker mindre smykker nå enn det eg gjorde før ser eg nå. Rart med det. Eg må bli flinkere til å bruke mer armcandy vett eg!


Nå har eg ein korte date med senga. Skal opp kvart over fem. Vi begynner å telle butikken kl 06 imorgen. Lurer på hvor lenge vi teller.... Nervepirrende å tenke på!
Bloggs imårå!

Anna.
SKREVET: 03.02.2013 / KLOKKEN: 15:28


Søndag. Snøen er tilbake. Søndags følelsene er tilbake, som di er kver søndag. Varetellinga er offisielt i gang. Skal tilbake på jobb nå. Eg va ikje hjemme før 03.30 inatt så eg va borte fra hjemmet mitt i nesten 24timer. Først jobb-varetelling deretter tok eg ett par pils ute som resulterte videre til Long Island icetea Gøy og steming men ein ting eg visste fra før men fikk i trynet igår. Går ikje ann å snakke fornuft til fulle folk (!) Og personer man syns er bra som edru folk blir til overlegne douchbags som får selvtilliten sin fra gud vett kor. Men det vett me jo alle det kan skjer når alkoholen siger inn. NOK OM DET!

Glede meg til å komme meg på jobb, sette på jævlig kommersiell musikk som det acoustiske albumet til JB. Eg trenge musikk som gir meg håp og som får meg bort fra den drømmen eller marerittet eg hadde i natt. Skulle vel kanskje ha spilt Pantera då.... Har hørt det gjør susen!.....

HA EIN SNØFYLT SØNDAG!
Elske at sola komme opp bak som tilføre bildet ekstra lys i håret. Så det ikje før eg hadde lagt inn bildene. Men ellers. Ett stk trøtt menneske.
Trøya kjøpte eg i Kr.sand. Det skyldige kjøpet sammen med den quilted genseren. Fornøyd så langt. Og sammensettningen ble bedre en forventa mtp at eg ikje planla det før eg gikk på jobb.

Søndagstanker.

Anna.
SKREVET: 01.02.2013 / KLOKKEN: 22:21


Fy søren for ein rå dag på jobb! MYE inspirasjon og heilt sykt full av motivasjon når det kommer til jobben! Har ikje tenkt så veldig på selve varetellinga enda, det at eg kan se for meg hvor vi er om en uke. Er vi ferdige. Blir vi ferdige tidsnok. Tar dag for dag nå! Glede meg til å poppe ein pils imorgen etter jobb! Å glede meg til jobb imorgen og! Sjelden eg jobbe med Dekoratør på ein lørdag. Lørdager e spesielle for meg. Eg legge litt  av butikksjefen på hylla og hopper ut i vannet med som en medarbeider sammen med resten av jentene. Det eg meine e at vi gjør ikje store prosjekter ein lørdag der vi alle har masse oppgaver. Lørdager er til for å hjelpe litt ekstra med kunder og på gulvet og få rydda ordentlig til neste uke begynner. Så eg like lørdager veldig godt! Hmm.. Ka bli lørdagens antrekk? Sove sikkert så lenge eg kan (som vanlig), det vil si sove til halv åtte.... OG jobb begynner åtte...... Elsker søvn og senga!
Januar innlegget kommer på søndag forresten.

Ha ein digg Fredag! Allerede Lørdag om knappe 2 timer!Når man jobber før det blir lyst og etter det blir mørkt blir det mobil bilder.
Anna.
SKREVET: 01.02.2013 / KLOKKEN: 15:08


Alle! Vi klarte oss til Fredag!! Gje deg sjøl ein low five!!


Tolvtimers awaitsssssssss.
Samlet Januar outfit is coming.........

Anna.hits