SKREVET: 31.01.2013 / KLOKKEN: 22:00


FØRST! For nøyaktig 2år siden pakka eg koffertene og reiste til New York i 4 måneder! Tenk det..... Heilt aleina. Utrolig sprøtt og konge å tenka på! Herlige minner å tenke på!
SÅ: Ellie Goulding sin fantastiske stemme i bakgrunnen. Nydusja med kur i håret etter ein treningsøkt idag.

Sangtimen ble avlyst så eg fikk satt med ned med papirarbeid på Kaffe børsen idag etter møte i Kr.sand. Som forresten gikk knall bra! Var ett økonomi møte med hvordan bli flinkere å lese regnskap. Å ekstra gøy når det gjelder "mitt regnskap" og det at eg kan påvirke- KULT og veldig motiverende!
Handla forresten 2 plagg idag............ #EgentligShoppingStopp.
Sitter skyldig i stolen å ser på di begge nå. Va impuls kjøp men ... fadar eg har ingen unnskyldning! EG FORTJENTE DI!
Om eg bruke noen av di i helga får eg se. Har allerede planlagt mårra dagen. Tror eg.....

Men siste dag i Januar idag. E eg fornøyd med det eg har oppnådd i årets første måned?
Veldig flink med både kosthold-smågodt til frokost nogen dager men det e lov. Flink med 3-dager-i-uka trening, jobb og personlige mål! Einaste dårlige som eg lovte eg skulle bli bedre på var å holde leiligheten ryddig og begynne å kildesortere! DET e det einaste eg komme på.
Det kuleste som har skjedd denne måneden er alt som skjer på Cubus fremover og Goodibaggen som eg vente spent på fra Hippiehippiemilkshake, Sjefsredaktør Celine Aagaard!! Utrolig kult!

Første dag i februar nærme seg om ett par timer. Ny måned. Nye ark. Nye mål! Exited for måneden med nye mål og ny dag på jobb imårå med jobb mål!!Sola skinte i heile dag i Kr.sand og på togturen hjem.Troor eg tok 20bilder rundt omkring der toget kjørte! Va super fint og super digg å se ut med musikk i ørene som får deg te å drømma!
Imårå jobbe eg tolvtimers og varetellinga begynne så småålig med litt tilrettelegging. Det Blir SÅ BRA!

Anna.
SKREVET: 30.01.2013 / KLOKKEN: 21:41


Gjett 'ein' gang ka eg har gjort idag... ? Ein viss Stø får ikje gjetta.
Dette har vært mitt trenings antrekk idag. Badedrakter e kanskje litt mer gjennomsiktig enn bikiner, men fuck det. Nippler e kult!
Va nogen dyre 20minutt, men va deilig å trene på den måten også. Ett rolig avbrekk mot alt det som skjer fremover.
Badedrakten er fra kuleste Cubus, kjøpt ifjor, så nå kan dåkk angra! Kommer nok til å bruke denne mer til maxi skjørt og high shortser for printet e jo rått!


Torsdag allerede imårå. Gud som dagene flyyr!
Møte i kr.sand imorgen, deretter kjøretime og sangtime. Har ein del eg må forberede meg på ang varetellinga med planlegging så hadde vært digg og satt seg ned ein rolig og stille plass me ein kakao imorgen, men alt e jo stengt i denna byen(!) Vett ikje om noe heller som e åpent utover fra 18.00. Sånn e det i liten by.
Skal eg gidde å spør?

Anna.
SKREVET: 30.01.2013 / KLOKKEN: 10:10


Bokstavelig talt!
Dagen idag kommer til å blir mye-å-gjøre-dag som alle andre dager. Men ta med alt det vi gjør kver dag og dash på varetelling ekstra mye varer som blir pusha ut før og etter selve tellinga. A LOT!
Det som har skjedd i butikken siden sist er at dame salget har nå blitt forflytta ned på gulvet så ein ledig vegg der til nyheita!
Stor jente salget har 'også' blitt forflytta ned på gulv (altså stativer istedenfor vegger) Sånn at mer av hennes kolleksjon kommer ut. Den er RÅ! Har lagt av nogen ting til meg sjøl fra den avdelingen (passer det, så passer det uansett avdeling!)
Stor gutt har fått ut vår jakker i 4 freshe farger og fått nytt college bord med kule farger i hoods og joggebukser.
Baby som eg har nevnt før har litt endringer så den ser smashing ut!
Podiet med dame pysj og college er ferdig. Vi har endelig fått inn morgenkåpe i frottê (har vært etterlengta av kunder!)
Alt av småvarer er ute og reolene som disse henger på i alle avdelinger har ikje sett så bra enn på lenge!
MINNER om 3 for 2 på alle sokker i alle avdelinger!! Forbruksvare siden sokk nr2 alltid forsvinner. Så om dere ikje gjør som meg og driter i hvilken sokk som hører til hva så kom nedom og skaff deg ett sokkepar. Eller 3!

Må si at idag jobbe eg med selve sjefen selv. Hun eg jobbe for mens hun har permisjon. Hun som kommer tilbake til høsten. Ser opp til henne på så mange måter, spesielt hvordan hun er som sjef. Vi driver så klart på mange like måter men og på mange ulike, men glede meg til å suge opp kunnskap og væremåte av Sjefen selv!


Ha ein strålande mandag. Hæh e det onsdag allerede!? Onsdag da......

Anna.
SKREVET: 29.01.2013 / KLOKKEN: 22:05


Samtale emne ikveld. Singelliv. Mannfolk og sex. Fifty shades og sex and the city er grunnmuren for dette samtale emne. Når man først kommer innpå ett sånn emne e det vanskelig å la ver, hehe.
Men gøy er det!

Samtale mellom meg og en venninne ikveld:

"Tenk på det , Caroline. Du har heile verden foran deg. Du komme garantert finne drømmeprinsen din."
-"Eg må bare komma meg vekk fra denne dritt plassen for her finns dar ingen".
Ingen enda. Mye mer prat som virkelig ikje emner seg ute.


"Eg vil ha ein sterk til sinns, selvstendig, tør-å-skille-seg.ut og tør å prøve ut nye ting mann. Typete og har særpreg i stilen sin. Ein Dr.Martens-elsker med tattoveringer som ikje e redd for å vise ka han føle offentlig.
 Høyere enn meg-(1.73) og som kler 3-dagers skjegg bedre enn sola kler ein blå himmel". (for dypt kanskje?)
At han må være snill, grei, smart og titten tei er jo ein selvfølge
Vi dro den litt lenger med å ta med kropp og sex  også, men det dro vi  ein strek over. Men mye latter.

Dagene går fort. Fri helger går enda fortere. Timeglasset tvinger meg til å gå fremover. Uansett om eg personlig ikje går fremover. Jobben, venner og sommeren får meg til å gå litt bedre sammen med timeglasset. Eg glede meg til den dagen der tiden går sammen med meg.Anna.
SKREVET: 29.01.2013 / KLOKKEN: 16:07Anna.
SKREVET: 28.01.2013 / KLOKKEN: 23:40


Hva som skjer på Cubus akkurat nu.
Barneavdelingen- college og velour 149,- Og jeans 99,-
Herre- College 149,- (199,-) Boxere 25%
Dame- Pysj er nå på podiet. Masse herlige tøfler, bukser, tee's og sett! Håper og få opp en helt ny vegg denne uka.
Undertøy 25% alle avdelinger
Alle sokker og strømpebukser 3 for 2 alle avdelinger.
Kosmetikk- Alt fra Nivea, Alt fra Max factor, Alt fra Schwarzkopt og alt fra depend  25%!!! Som har produkter som løs negler, løsvipper, hårbørste, vippe og bryn farge, neglefiler og gel-lacken- masse masse!
Cubus sammarbeider med selveste Justin Bieber og om 16 dager slippes kolleksjonen. Alt fra topper topper, deilige lange hettegensere, baseball jakke, matboks, drikkeflaske, tannbørste, armbånd halskjede. Sjekk ut hjemmesiden her!

Vi begynner å telle allerede på lørdag. Fy nå går det fort.
Har fri imorgen, onsdag jobber jeg med selveste sjefen sjøl, for dag vaktene skal til kr.sand på møte for å få innføring i det eg fikk når eg var i Bergen. Så det blir deilig og gøy at nesten alle blir like exited som meg etter møte;) Torsdag skal 'eg' til kr.sand igjen på møte. Fredag blir det 'MYE' å gjør på jobb og forberedelse til varetellinga som starter på lørdag.. Puuh... SÅ. begynne.... "helvettes" uka... Glede meg til å få rulert alt som eg har sagt før og til vi e ferdige. Detta kan ver den siste varetellinga eg er med. Det har eg ikje tenkt på. Trist.

Kom nesten nettopp hjem etter litt papirarbeid på jobb. Fikk trent skrotten i 2timer samt tatt sol så nå e eg klar for å sove lenge og gjøre det eg må imorgen før halvannen uke med nonstop jobbing begynner..
Kanskje eg får gjort litt sying og. Buksa under e og ett prosjekt. Nærmere nr4. Har 2 shorts prosjekt og prosjekt 3 som var skoene.
Gøy å ikje shoppe. Men dar komme så mye fint... fudge..........


Håer dere har hatt ein fine mandag? Fått skrevet ein god side på den 28-ende dagen?
Eg har gjort mitt!

God Mandag!
SKREVET: 28.01.2013 / KLOKKEN: 21:28Florence får sagt det.
Anna.
SKREVET: 28.01.2013 / KLOKKEN: 07:54


Mandag. Igjen. Eg lige mandager. Kanskje mest fordi resten av verden hate den. Så då blir eg øyeblikkelig tiltrukket. Det blir sånn med mye. Går det andre veien, der folk elsker den, hadde eg hatet den. Enda ein måte for å ikje gå 'med' strømmen.

Masse nye kampanjer som begynne idag! Cubus.com har oversikten ellers kom deg ned til nærmeste og sjekk ut ka som går. Skrive det litt mer detaljert på bloggen seinere.
Shortsen som eg har vist tidligere. Fått sydd på den ene lomma, men nogen justeringer mangler. Litt mer klipp og sy. Tror denna blir flittig brukt til sommeren!Ha ein superb Mandag! Varetelling om 6 dager.. #Nedtelling.

Anna.
SKREVET: 27.01.2013 / KLOKKEN: 14:32(Strømpebuksa kom på senere) men ser for meg dette antrekket i sommer, når eg faktisk 'kan' gå uten.  Selv om eg hadde fri igår fant eg ikje ut ka eg skulle gå med rett før. Og det va noe av det første eg fant. Litt tilfeldig kanskje?
Eg som nesten aldri bruke sminke, kosta på meg sotete øyne igår og min nye leppestift i gammerosa/beige fra Max Factor- super fornøyd!

Og i det siste har krøllene holdt seg unormalt nede uten at di blir for porøst og "poffy" som eg seie, så eg har begynt å gå mer med håret i hestehale. 'Veldig' uvant men lige effekten av etterveksten min og det blonde som komme ekstra godt frem sånn.

Selve antrekket er favoritt ull frakken min fra Never Denim, tee fra som det står Washington D.C, som eg kjøpte i ein kiosk ved THE WHITE HOUSE, når me va der med klassen i New York.
Det massive elskverdige beltet er fra Bikbok og skinnskjørtet var ein kjole som eg har delt i to. Lige at det egentlig e for stort i livet sånn at med ett belte får det ein kule effekt. Smykke er fra Cubus og skoene huske eg ikje. Fra Kr.sand for lenge siden. Beste å gå på, men ikje opp 70graders bakker eller 'ned' .............. #FikkPrøvdDetIgår.......
Knall og fall!


Fortsatt fine søndag! Gleder meg til Goodibagen fra selveste CELINE AAGAARD kommer!!! Fortsatt i extase!
Anna.
SKREVET: 27.01.2013 / KLOKKEN: 13:32


Litt grovt klippa rundt kanten, men det kan eg gå med på. (bokstavelig talt! Bakrus humor er gull verdt!)
Mitt første sko prosjekt, kan ver eg finne flere bortglemt i huset til far som eg kan gå løs på. Disse klipte eg bare av hele toppen og for å få di 'litt' mer ikje-så-kjedelige valgte eg å klippe di ned på sidene.
Detta er gøy!
Minner om mitt forsøk på kvitte meg med litt andre plagg på bloppisen HER.
Og min Instagram konto der dere kan følge med på mine øyeblikk i hverdagen og se eg gå maniac med #hashtagen.
Wohoo god søndag!! #Overexited
Anna.
SKREVET: 26.01.2013 / KLOKKEN: 13:34


Hadde planlagt "fotoshot" utendørs idag med di nylaga skoene, men ettersom snøen gjorde alt hvitt igår og still going strong ble skoene for lave, men bildene med skoene på og litt detaljer av diesel "shortsen" kommer i løpet av helga. Startet dagen med Kaizers og halvannen time trimeriet. Allerede fått sydd litt idag!! Full utnyttelse av fri lørdagen. Eg e på vei ut døra så eg må løpe. Vin står jo på planen!


Anna.
SKREVET: 25.01.2013 / KLOKKEN: 23:22


Skulle egentlig selge skoa, 'men' blei for egoist her eg satt å vurderte di så eg tok saksa i min egen hand. Huske 'så' godt når eg kjøpte disse skoene for 3-4år siden(!) Jobbet på Bikbok i stortingsgata og husker godt at eg fikk mange komplimanger og spm om HVOR eg hadde kjøpt disse. Di var 'så' populære! Nå e eg personlig dritt lei disse. Så nå... Har eg noen lette og luftige korte boots som eg tror blir awsome til ankel bukser til sommeren, til en kjole med statement belte og/eller til en av mine mange shortser!
 Shortsen er en gammel diesel bukse. Den kjøpte eg og når eg bodde i Oslo og jobbet på Volt. Diesel butikken lå rett over gata så da blei det mer handling der! Nå i etterkant har den blitt for kort i livet til å være ein bukse og den var noe som ikje stemte oppover beina, så eg klippa di av og festa på disse kule lommene eg har hekta av en 'annen' bukse som OG ble kul 'uten' lommer! Glede meg til å ta det i bruk og kombinere dette med noge kult og få vist det frem på blggen fra sin beste side! Litt små justeringer må til men ellers ferdig.

Eller ka syns dåkk? Heilt på bærtur her eller? Hehe


Anna.
SKREVET: 25.01.2013 / KLOKKEN: 21:46


Svever enda på det som skjedde igår. Sniker det seg nogen negative stressa tanker inn i hodet mitt tenke eg bare på at 'EG' vant. Så jævlig rått. Stopper opp... Tenker og smiler!
Måtte litt på jobb idag selv om eg har fri helg. Flinke Deko har fått gjort om og fått opp ein hel ny baby vegg med pastell, strikk, college og bodyer. Ta turen ned imårå mens det fortsatt er str for denne veggen komme til å gå fort! Heile smykke lageret vårt er tomt og siste finish på accessories veggen ble gjort idag. Uber kule smykker og ikje for å nevne beltene! FY!
Det skjer såå mye fremover i ein måned nå. Kan si hadet til privat liv allerede på mandag! Til Uka begynnner planlegginng og tilrettelegging av varetellingsuka. Selve varetellingsDAGEN av butikken (den dagen vi må telle butikken) er mandag 4/2. Deretter har vi kun 1 uke på lageret........ Forrige ganger har vi hatt 2 uker totalt..........................(!) SÅ HEI 12-16TIMERS DAGER!
Men fytti fytti så DEILIG det skal bli å få rulert enda ein gang på lageret, og få den fulle oversikt på ka me har og hvor mye av salget i hver avdeling. Etter varetellinga er ferdig e me allerede i uke 7(!) I uke 8 starter vårens store kampanje, mer om det seinare, men G U D , vi må hive oss rundt for at butikken skal se S M A S H I N G ut.Virkelig!!

OG itilegg til å passe på selve butikkens utseende, og rigge kampanjer e eg stappfull av motivasjon og inspirasjon som eg må sikre meg at jentene og har, for å få ett heilt sykt bra 2013 jobbmessig! Gud det e virkelig ikje nok timer i døgnet. Eg må være fokusert på meg sjøl og utenom jobb. Eg har jo fått oppe bloppisen og har fått solgt litt der Wohooo!
Eg har endelig fått bestilt over 30bilder fra New York til kollasjen, som eg har tatt selv, av øyeblikk som har vært med å skape opplevelsen og reisen min der!
Syinga går sakte men sikkert frem. Syr litt ikveld, men kanskje eg stikke innom quizen som holdes hver fredag her. Men mens eg syr mine nye sommer shortser ser eg 'virkelig' frem til sommer og sol og bare ben.

Imårå skal di høyeste skoene på, om det blir maxi skjørt og ett hvitt blomster korsett, paljett skjørt og svart rocka tee, skinny jeans og printed tee eller kjole- uansett glede meg te .... Ser utav vinduet og alt er hvitt! fudge!!! Hadet høye sko! Uansett glede eg meg til å være awsomeness med di kuleste jentene i byen!


Ha ein fortsatt freaky friday!
Anna.
SKREVET: 24.01.2013 / KLOKKEN: 23:35

Rett etter x-factor finalen som var skuffende at Carly ikje vant såg eg ett par nye notifications på Instagram på den nyeste DIY bildet eg hadde lagt ut. Så i forbi farten at både stylemag OG hippiehippiemilkshake (Celine) hadde kommentert. Så fikk eg lest ka som sto der!
Men først- for litt siden hadde Celine lagt ut ett innlegg på hennes blogg om at man måtte legge igjen en kommentar for å få sjangsen til å vinne hennes goodiebag til en verdi av ca 1700.- Skrev min kommentar og stilte meg som nr 373 i "kø" For alle gode ting er 373;)


:"  Gratulerer med goodiebag"!
".....Og en goodiebag er på vei til deg".Og gud eg e heilt i ekstase! Ikje 'bare' vant' eg denna kule goodiebagen fra Celine HER SELF,
men både hun OG STYLEmag følger meg på instagram og eg har offisielt satt Anna Rusdal på kartet og det er seier bare' det' !
#SUPEROVERLYKKELIG!!

Anna.
SKREVET: 24.01.2013 / KLOKKEN: 07:07


Kjenne dagene tar på. Planleggingen på jobb går som det suse, mange mange ting som må gjøres kver dag. Igår tok vi småvarene til barn, så håper at iløpet av dagen idag at disse er fulle med nye varer. Fitness til jente-gutt kommer også, men ingenting har kommet endaa. Nye strømpebukser, boxere og sokker er ute!
Vi fikk også presset final sale på accessories på dame sånn at hele veggen er blitt ledig til nye smykker og div, så idag tømmer di lageret på alt det nye vi har fått! Gleder meg til på mandag! Har da fri resten av helga. Skal i butikksjefsmøte idag og sangtime imorgen å resten av helga skal nytes og sove lenge. Eg har vært søvnløs i en uke nå. Klare ikje sove og våkner opp heilt utmatta €#%&/() Kan også være at eg har fått så mye mer energi etter treningene, men det e ett wild guess!

Antrekket under. Mitt kan eg kalle det Maskuline antrekket mitt. Patch denim Skjorte Monki, Grå strikke genser med oransje detaljer Herre avdelingen Cubus (!) Slim Jeans Cubus, Oransje lue fra barnevavdelingen på Cubus. Passer det så passer det. Uansett avdeling! Så antrekket her kommer fra alle avdelingene.
Toppa det heile med di blå metalliske docsa! #SåKlart.


HA EIN DIGG TORSDAG!!
Anna.
SKREVET: 22.01.2013 / KLOKKEN: 00:27


Litt forsinka. Litt sent hjem. Vært sosial denne satans kalde kvelden og snakket om alt mellom himmel og jord egentlig. Har fått i meg så mye sukker nå at eg nesten skjelve. Måtte nesten bli bært inn døra!
(Cubus) Herre planen går som det skal. Fått opp 1 av 2 vegger. Neste vegg må eg begi meg utpå imårå for dekoen har fri imorgo. SÅ... Det blir spennans å se om hu blir fornøyd etter eg har prøvd meg på en vegg. (å bygge opp en vegg med utstyr og deretter ta ut plagg som passer sammen med både farge og style og ein bok med retningslinjer og regler vi må følge. Det er faktisk ikje BARE, BARE!)

Travel uke. som vanlig! Føle eg gjentar meg selv, men det e faktisk travelt med ting som skal gjøres, kampanjer som skal rigges kver dag! Det er virkelig ikje tid for å miste noen tid. For butkkens sin skyld!
Torsdag skal eg på Butikksjefsmøte igjen. Denne gangen med kun region herlige Sørlandet! Så lang helg med fri! #DIGG.

Antrekket nedforbi- Genseren fikk eg av en venninne som skulle gi det til frelsearmeên Tastene funke ikje heilt her ser eg Men den fikk min oppmerksomhet så den komme te å bli flittig brukt!
Smykke er fra Fab Cubus, som har fått inn flere kule statement smykker, og skjørtet er fra New Yooooork synge concrete jungle where dreams are made of. Elsker det skjørtet. Husker da chiffon så vidt hadde begynt på trend fronten. Gud for ein fryd det var å gå med det da! Og med di rosa paljett Jeffreys og mage topp i sommer, kanskje California- wowsa!!
Takk for meg Mandag.
Kunne du hatt det?

Anna.
SKREVET: 21.01.2013 / KLOKKEN: 07:58


GOD MORGEN!
IDAG OG IMORGEN STÅR HERRE AVDELINGEN PÅ AGENDAEN! Fytti den komme til å bli fin! Vi skal gjøre noe dere ikje har sett før på herre! Ihvertfall ikje på 3år!
Vent å sjå!


Anna.
SKREVET: 21.01.2013 / KLOKKEN: 00:14


For ein effektiv dag! Har fått sydd litt, vært på gruppe sang time, der eg forresten traff den kuleste dama med hele'3' neseringer å converse! Altså dette var en voksen dame!- Eg blei fasinert! Eg lige å bli fasinert.
Va innom jobb også for å piffe opp undertøysavdelingen litt. Heilt aleina på senteret, gå på sokkelessen og høy musikk på anlegget e ein befriande følelse! Skulle bare være der i 3 timer deretter trening, men det tok litt lenger tid, men fornøyd med resultatet. Flytta rundt på hele vegger og påfylt nyheter, men mangler nogen nye farger på undertøy sett som eg håbe komme asap denne uka. For å forklare "enkelt". Grupper på undertøysveggene er: Triumph vegg. 3 for 2 truse vegg. 2 for 179 BH vegg. Amazing push up serien. Hold in serien og den største serien som har hatt den største veggen hos oss, Cubus Bh'ene. Cubus sitt eget merke der farger etter sesonger kommer inn og basic modeller som står året ut. Så det e 'litt' forskjellig på veggene til Cubus. Begynte ikje på gulv stativene idag, må bli kvitt litt mer salg først!

Bildene til venstre er sånn det så ut fra før av idag etter vi fjernet final sale fra di ordinære veggene. Litt slunkent kan du si.
Og bildene til høyre er sånn det ser ut nu. Mye finere i virkeligheten så stikk innom imårå!:)

FØR                                                                                                                          ETTER


FØR                                                                                                                             ETTER


Og Cubus sitt merke har byttet fra side veggen oppforbi til denne nedforbi! Du ser den nesten fra utgangen!!
FØR                                                                                                                         ETTER


Fint elle ka?


På vei hjem med ein god følelse i kroppen ette dagen, toppa det seg enda høyere da eg fikk "beskjed" om å sjekke instagram. Har jo nevnt at eg e super fan av Celine Aagaard som e sjefredaktøren i STYLEmag? Vel først såg eg at hu hadde likt ett bilde ett til!!, så såg eg hu hadde skrevet under bildet eg la ut tidligere og eg kjente smilebåndene blei større å større. SÅ såg eg at hu nå følge meg!! HippieHippieMilkshake følge lille Anna... 'meg' på instagram! Det 'er' så kult!! Å itillegg spille 'den' glad sangen i øret mitt!! Fekk seriøst lyst å danse!!


Søndag e ukas beste dag! Om du ikje ligge hjemme og spyr i bakrus!
Hele outfiten kommer imårå! Stay windy!

Anna.
SKREVET: 19.01.2013 / KLOKKEN: 23:23


Tatt frem posen med klærne som eg ikje har gitt bort og har stjerne besøk og hun har tatt med sy maskinen sin, så ikveld er SY OM boka og en haug med blader for inspirasjon fremme på gulvet, og vi er klare for å SY OM ! Siden denim er som støpt i hodet mitt denne sesongen og den nyeste STYLEMAG BLADET er i hus, begir eg meg ut på ett DIY på denim.
Klassiske Dum og Dummere går på tv å det e så morsomt! Eg dør av Jim Carrey!


Hvordan er din lørdagskveld?

Anna.
SKREVET: 19.01.2013 / KLOKKEN: 08:40
All denim. Får aldri nok av denim.
Ha ein superb laurdag mine faste lesere! Takk for at dåkk gir meg motivasjon.

Anna.
SKREVET: 18.01.2013 / KLOKKEN: 22:40


Først- hvorfor er det ALLTID reklame på di fleste kanalene samtidig?! Fadar så irritabelt. Så fredagskvelden min ble uten Tv, og godt er det! #UTÅLMODIG

Fredagen min har vært jobb. Mye bra salg og vi har flere kunder denne uka enn det vi hadde ifjor så eg e så stolt at butikken går så bra og at vi er så flinke å planlegga alt som skjer. Dere ville ikje trodd ALT det som skjer ein dag. På en uke. Gud, på ein måned! Det e altfor mye til at eg kunne ha fått skrevet det ned. Skulle ha filmet ein heile dag og lagt inn mine kommentarer underveis.
Men dette er en av mange ting på hvorfor eg trives så godt med jobben. Både som medarbeider og sjef. Når det går så bra med Cubus Flekkefjord vett eg at planleggingen våres. Tankene våres har vært så j***** riktige! Og det føles 'så' godt! Følelsen kan beskrives men det ordet finne eg ikje akkurat nå!
Ulempen med planleggingen på Cubus er det at vi alltid planlegger neste uke, uka før. Ergo. igår planla vi dag for dag i neste uke. Hvem er på jobb, hvor lenge jobber dem. Hvilken kampanje må gjøres hvilken dag. Hvor lang tid tar det og er det mye på lager så vi må ta med påfylling. Må avdelingen lages om med nytt oppsett på veggen eller er det kun påfyll. OG SÅ VIDERE......
Og siden vi vet hva som skjer med diverse kampanjer i flere uker i forveien, blir det til at vi planlegger og tilrettelegger for ting som skjer lenger fremover- Gir dette noge mening for dere? Dermed er vi allerede flere uker foran den uka vi nå er i, og sånn blir man stressa over av og til. Då tenke eg for mitt privat liv. Jobben får tiden til å gå så ekstremt fort! Plutselig er vi i en ny måned. Plutselig er eg 26år. Plutselig er høsten her. PLUTSELIG! Men eg merke at eg har blitt flinkere på å fylle sidene mine kver dag. Både med å bruke mindre penger, drikke mer vann, mindre "gift", spise mer regelmessig 'sunn' mat, mindre godis, mer kondis, få mer inspirasjon og det å prøve å gi inspirasjon med denne lille bloggen, jobbe enklere,tenke enklere, tenke større, tenke i det større bildet, ha mer dagsmål for meg sjøl.

Gjøre det eg kan kver dag på jobb. Og hjemme. Har forresten begynt med New York prosjektet mitt. Er halv ferdig. Mangler bare bildene, di må eg bestille. Skal printe ut ett knippe med bilder av mennesker som gjorde min New York opplevelse mer minnebar! Tror det blir rå bra! Henges opp på soverommet tenke eg!Anna.
SKREVET: 16.01.2013 / KLOKKEN: 23:39


Dagen starta 07.00 sammen med dekoratør.
Å vite at  vekkerklokka ringe 06.00 og du prøver å sove og klokka bikker 02.30....... Det at eg ikje hadde trøtte øyne idag e ett under.
Det ble servert champanje first price brus til alle kunder som kom innom og di ble spurt om di ville ha mini makeover. Noen av oss fikk sneket oss til det før kundene kom:)

Dame avdelingen ser knall bra ut og imorgen ferdigstilles den siste veggen, den største veggen! Militær og pastell farger. Vanskelige farger å få inn på samme vegg, men me har den flinkeste dekoratøren så sammen klare me alt!
Ta deg turen nedom- du finne definitivt ett vår plagg du må ha.Anna.
SKREVET: 16.01.2013 / KLOKKEN: 00:50


Å 'gud' kor den dagen her har gått! 16timer på jobb så det å komme hjem, tilfreds og 'for' ein følelse av å ha gjort så møye, sette seg ned, (måtte skriva detta innlegget som eg sa tidligere) å le av Sex og Singelliv på tven. Kunne ikje hatt det bedre! Ser bortifra alle musklene mine nedover bena som 'verker' etter treninga!

Det vi har fått gjort idag er noen forsinkelser av kampanjer som skulle opp på mandag, men varene har vært forsinket, så Herre er nå klar! Fargede Jeans og kule college gensere uten hette møter deg ved inngangen og den kjempe etterlengtete jeansen er på plass og mer modeller kommer! Langermet 2 for 199,- har kommet inn i flere nye farger og ikje glem salget vårt med supre priser 29, 49, 99 og 149,-
Vi har og fått trenings tøy til ham!!


I dame avdelingen skjer det litt av hvert og mye har skjedd.

Fitness serien som har vært på podiet og på dukkene har blitt flyttet tilbake til undertøy.
Podiet har nå en ny kampanje som begynner imorgen! Fargebukser og den råeste blomster buksa er frontet. Masse herlig fargerike strikkegensre.
Nye topper både kortermet og langermet er på kampanje i chill farger til 99,-
Basic college og velour nye farger har kommet ut og en mengde varer av basic er gått på salg!

På dame veggene har salget blitt forminska, men stativene på gulvet er stappfulle av bra salg! Siden salget på veggene er forminsket fikk vi opp en ny vegg idag! Ergo- nå har vi 3 nye vegger (den siste kommer opp imårå) Vår dekoratør gjør en helt syk jobb med dame for tiden, så eg syns det e litt stas når eg får prøve meg igjen på å gjøre og lage vegger. Tar bilde av veggen imorgen men eg fikk lage den mørke og rocka veggen. GUD- eg kunne kjøpt alt! Stikkord- skinnjakke, slitte jeans, denim shorts med nagler, dye jeans, masse kule mørke topper med trykk,
og wait for it.....
SKINN VEST! I HVIT! OG DEN ER LANG! Fudge!
Så håpe dåkk like forandringene- eg syns det ser så sykt bra ut! Og det passe bra ut nå siden Ronja fra Max Factor kommer på besøk til oss imorgen og vi har premiere på JUSTIN BIEBER sin nye parfyme som endelig har kommet!!!

Goodiebag til di 15 første som handler 2 produkter fra Max Factor imorgen.

Vi sees imårå-  idag blir det jo nå. Vi tar imot di første kundene med en overraskelse! Sjåast!

Anna
SKREVET: 14.01.2013 / KLOKKEN: 17:11
Stripe skjørt/kjole London, Grønn semsket skjorte kjøpt på vintage i New York, Statement smykke Cubus og Semska platåsko fraSixtyseven.

Ha ein superb Mandag med nye ark å skrive, nye tanker å tenke og nye muligheter. Tenk stort!
Anna.
SKREVET: 13.01.2013 / KLOKKEN: 20:31


Uke 2 i år totretten e øve. Målene fortsatt opprettholdt. Se FOKUS innlegget, årets første innlegg om du vil oppdateres Har brukt gavekortene eg har fått til jul, ett fra jentene på Cubus, til kontroll til Nikon kamera mitt. At eg ikje har komt på det tidligere! Kanskje det blir "enda" lettere å ta ego bilder. Men så va det min egen fotograf då...... Er veldig fornøyd med ka eg har gjort denne uka, bare fra småting til det å faktisk få posta på bloggen. Eg fant ut isted at eg lå ute på STYLEmag sin hjemme side med dagens instagram bilde! Så himla kult! Lett å glede, der har du meg Det at Sjefsredaktør Celine Aagaard 'er' bladet og at hun har likt flere av mine bilder OG kommentert på instagram gjør fadar dagen min enda bedre enn det den var! Rå dame, Rått blad!

Min uvisshet (enda) om ka eg sga gjør te høsten får meg te å begynne å planlegge litt, tenke litt på sommerens festligheter. Sommerens varme dager. Dager med kule folk og grillings.
Denim shortsen med bare ben og docs lengte eg til! Fjellparken billetten er innenfor rekke vidde, og Hove der b.l.a Kings of Leon kommer er bankers! Til den tid har eg fått lappen (forhåpentlig før det) så eg kan spontan kjøre til festivaler-å det blir så gøy! California blir mer og mer aktuelt nå før sommeren! Coachella med utrolig mange kule band er i tankene mine. Veldig dyr festival, men tror nok blir så j*****  verdt det!

New York prosjektet mitt tar form her på gulvet. Ett steg nærmere komme eg imårå. Når eg ser rundt meg nå vett eg ikje heilt kor eg sga henge det... Alt for små vegger som enten har hjørnet, vindu eller skrå tak... Hmm.. Fudge. Det SKAL opp uansett! Glede meg til å vise når eg e ferdig!

Stripe trenden har eg tatt under vingen min. Har både bukse, polegenser, skjørt og kjole i di svart hvite stripene og det e før plaggene virkelig har kommet i butikken.
Mandag imårå og FINAL SALE BEGYNNER! Og husk at Max Factor Ronja kommer på Onsdag til Cubus Flekkefjord butikken våres!!
God søndag, Sjåast!

Anna.
SKREVET: 13.01.2013 / KLOKKEN: 14:57


Bergens antrekket litt forsinka.
(dere som leser bloggen forstår at neon beanien min, di stripete buksene og den fotside ull frakken er plaggene eg elske! Komme til å bruke opp disse plaggene mest mulig for eg vett det blir ikje lenge til så får flere og flere ett av disse plaggene, og di skriker ikje akkurat nedtona! Siden eg nå bor her legge eg merke til helt feil kombinasjoner her. Det er alltid en eller annen gjøk som tar en awsome trend og misbruker den. Kombinere stripe bukser med ugg(!), frakken med joggebukse(!) og lua med (gud vet hva). Sånn er det over alt. Men det er så liten by her at man legger ekstra godt merke til det, men for all del.)
Kjenne eg har en liten crush på Aleksander With for tiden. Musikken hans. Stemmen hans. Han. Kombinert med Fifty Shades lesing blir det spennende drømmer for tiden!


Nyt sola. Nyt søndagen. Eg e gift fri og det føles 'sykt' bra ut!
Anna.
SKREVET: 12.01.2013 / KLOKKEN: 19:46


LØRDAG!!
KOM DEG UT FOR FAEN.


Anna.
SKREVET: 12.01.2013 / KLOKKEN: 12:10


ITS ON!

Har ingen forventninger hvordan dette skal gå! Kan vær ingen vil ha noke. Kan ver eg blir kvitt ett par ting.. Eller alt. (håpe jo det) Men bli kvitt det, det skal eg uansett. Sjekk ut plaggene og skoene HER.
Sola steike her hjemme, må ut etterpå å nyte den 'og' fridagen min.
HA EIN UBER DIGG LØRDAG!!


Anna X 16.
SKREVET: 12.01.2013 / KLOKKEN: 11:07


Vondt..... I...... Nakken.......... STØL FRA TRENING Eg klare alltid å bli ekstra støl i nakken/halsen pga sit-upsene eg tar. Eg MÅ jo gjør noge feil! Men det komme seg. Tok over 100stk igår så det e vel kanskje bare bra at det gjør vondt?
Fri idag og! Deilig! Selv om det leiligheten ikje ser 'ut'. mest pga New York prosjektet mitt midt i stue gulvet! Var oppe til halv 4 inatt og holdt på med bloppis siden min. Her legge eg ut plagg og sko eg har valgt å gi fra meg klokka 12.00 idag!!! Det blir ingen returrett og det er privat oppgjør mellom oss. Du kan stole på meg 101% så forvente eg kan det med deg også! Alle her vett jo kor eg jobbe uansett.
Koste meg mens James Morrison, Lykke Li, Bon Iver, Benjamin Leftwich og Ben Howard holdt meg med selskap. Elske Musikk. Kunne aldri vært foruten.

Hverdagen hadde vært så j***** mye lettere med en egen fotograf som kan ta syke bilder av mine outfits. Uber misunnelig på mange som har det, og eller venninner som er flinke å frem det beste i seg. Som f.eks. Martine som driver den poppis bloggen EXPLODE. Hu tar knall fine antrekks bilder og 'itillegg' kule antrekk. Det e ikje uten grunn at hu e semi finalist i VIXEN BLOG AWARDS.
Men eg prøve å bli bedre å få tatt bedre bilder av mine typete antrekk.

Ta turen innom bloppisen min- kanskje du finne noge.

Anna.
SKREVET: 12.01.2013 / KLOKKEN: 02:52


Uka har gått fort, men mye har skjedd! Kjenne at eg har vært flink å priotere meg sjøl iforhold til ifjor på denne tiden. Cubus fikk hele livet mitt da eg kom tilbake fra New York. Så idag, på min fridag har eg gjort ufattelig mye. Lagde til og med liste som eg måtte følge pga så mye å gjøre på så liten tid. Kom hjem fra Bergen igår kveld halv elleve. FOR ein flotte by av det lille eg fikk sett.
Og Cubus Sundt....... og herre...... Verdens største Cubus med 2 etasjer. Alt ser rå bra ut og lageret = system!
Når eg kjørte hjem fra møtet som hele sørlandet og rogaland var på sammen med crewet fra Oslo, holdt solen på å gå ned, radioen spilte ein chill sang eg ikje huske i taxien- knall motivert og super gira for ein ny sesong på Cubus, følte eg ein ro i meg. Ein eg-tilhøre-på-cubus følelse. For fy søren for ein gjeng vi er. Både i team flekkefjord. team sørlandet og team Cubus a/s!
Er såå stolt av å være en del av noe så stort! Alicia Keys sin sang  Empire state of mind slow versjonen spille. Drømme. Eg nevnte det New York prosjektet her om dagen sant? Vel, eg kan si at det er en collage av det eg har opplevd i New York. Ein stor ein! Legger ut når eg  blir ferdig, for det e litt av ett prosjekt. Tar opp hele stue gulvet mitt så ingen besøk før eg e ferdig med det.

Sto opp og begynte dagen idag med 2timers treningsøkt deretter 1time massasje. Kjøretime så sang time. Avslutta kvelden hos hun eg e vikar for på Cubus sammen med resten av jentene som kunne komme. Kåret årets ansatt ikveld så det var veldig stas og blir veldig glad av å glede andre! Det e ein fantastisk følelse, syns dere ikje?


Har klargjort siden der eg skal selge klærne fra WANT MY CLOTHES prosjektet mitt frem til nå. Det ble 3timer
. Det blir på Bloppis.no. Du kommer rett inn her.
http://annaseveryday.bloppis.no/

Så klokka 12.00 imorgen kommer plaggene mine, jakker, skjorter, strikk, kjoler og ett par sko til å bli puplisert til dere. Håper på positiv respons!

Anna.
SKREVET: 10.01.2013 / KLOKKEN: 06:43


Opp å stå! Klokka er halv 6! #IRONI
Tvile eg komme til å huske turen bort til stvg med tanke på hvor mye eg har blanda dagene så tidlig inn i uka og sovna haha- ler igjen sittende i sofaen. Det er torsdag. Nesten lørdag så, hehe.

Bergen står på agendaen. Stort møte med alle sjefer i Cubus. Hva som vente der e usikkert, men ein drøss med kule folk som er like heldige som meg, å være butikksjef i en Cubus butikk en eller annen plass i landet! Gleder meg til å bli å bli motivert!
Nå sitte eg på bussen å lakkere neglene for legge siste finish på antrekket. Burde egentlig ha lagt meg kl.21.00 igår, men satt oppe å prøvde klær og hørte på chillniz musikk til 00.00.
Det ble stripe pantssssen, paisley tank, neon beanie, fluffy hvit cardigan, semska docs eller di nye platform- har ikkje bestemt meg enda og den fotside frakken. Solbriller er med for eg SATSE jo så klart at det er sol i regn byen. Litt for positiv kanskje? Og den kuleste 'syke' 1 1/2 liter flaska mi med vann eg alltid ha med meg sånn at eg får i meg nok vann!
Følg meg på instagram ANNARUSDAL for å få glimt av dagen idag og fri dagene mine som følger.Satse å få begynt på Fifty idag og!

HA EIN UBER DIGG LØRDAG TORSDAG!

Anna.
SKREVET: 08.01.2013 / KLOKKEN: 20:30


Eg skulle 'egentlig' begynne å lese bok nr.2 igår av Fitfty shades, men eg sovna sittende i sofaen haha, ser det for meg igjen Det e ikje ofte eg e så sliten fra jobb i det heile tatt skriver det. Men eg e bare menneskelig eg og.
Sto opp med ein tanke idag! DET ER LØRDAG!
Mens eg kledde meg for dagen-kjole og høye sko begynte eg å planlegge hva eg måtte kjøpe inn siden det var stengt imårå eg begynte og å planlegge dagen på jobb. Hvem skal gjøre hva. Får vi tid til å gjøre 'det' om vi gjør 'det' først osv. Haha,herregud eg va så loka!! Fjern. Innså skrives det sånn`?  inni alt dette at det faen meg bare va tirsdag å at eg va aleine frem til tolv idag og at matvare butikkene 'hadde' åpent imårå. Haha, huske så vidt turen bort på jobb idag.
Skulle egentlig legge meg sånn.. NÅ.... Men det e jo Greys anatomi idag....... Og Privat praksis...... Fudge.......... Etter Greys då! Tolvtimers imårå og(!) Og ein laaaaaaang torsdag med tog inn til stvg, fly til bergen-møte hele dagen, så fly til stvg og bussen hjem til fjorden....... baaah! Fri fra jobb som eg sa i helga heldigvis, men har mye på agendaen fordet!

Ein ting er WANT MY CLOTHES prosjektet mitt. Legger di ut klokka 12.00 på LØRDAG! HVOR komme eg tilbake til! Har lagt ut 2 ting på finn.no som var for dyre til å spare til lørdag.
Men dere kan sjekke ut FINN KODENE. Kanskje dere er interessert eller vet om noen? Syns det er så synd å sitte på sånne fine ting når eg ikje bruke det selv.

FINN-kode: 39152604 Støvletter fra den svenske merket HOPE

FINN-kode: 39152914 Dolce unisex klokke (

 

Utfordringen min idag på jobb klokka 08.00 (se forrige innlegg) Var piece of cake! Men deodoranten min fikk virkelig bevist ka den va god for idag for eg lukte enda digg Versace. Vi fikk treningstøy til herre idag og! Nå mangler vi bare store barn på trenings-siden som sikkert kommer snart!
2timer inn i arbeidsdagen starta kassatimen min med- "fytti for ein service! Knall god kundeservice!! Det må jeg si!! Tusen takk!"
suuuper digg å begynne dagen med den kunden!- Kunden ville ha ett parfyme-sett vi va utsolgt for så eg ringte rundt til andre butikker til ingen nytte- men hu va strålande fornøyd uansett:)
Imorgen kommer listene til  FINAL SALE som begynner på MANDAG!! Kanskje det komme mer kanskje ikje. Dåkk må komme innom å se då!

Ha ein suuuper lørdag tirsdag videre!
Holder på med ett New York prosjekt i leiligheten min- skeptisk........... Blir det bra skal eg dele det med dere!Anna.LOVES.her.stripe.pants.

peace.
SKREVET: 07.01.2013 / KLOKKEN: 21:18


Det er *så' stille på jobb disse dager! Cubus Sånn e det i Januar! Vi pleier å være 3 stk på dag og 2stk på kveld, men nå er vi bare 2 og vi får dager som imårå der eg jobbe aleine halve dagen så komme person 2 klokka tolv. Det er første gang i min tid her at vi kjøre så lite folk, så blir knall spennende å se imårå kossen det går! Som mange av dere vet eller ikje vet, begynne vi på jobb 08.00. Selv om butikken åpner 10.00. Når det går ut over 500-1000 artikler 'kver' dag fra butikken,som sier hvor mye vi egentlig må påfyller kver dag(!) når det stadig skal rigges opp nye kampanjer som skal gå på tv, når det skal pakkes opp 'en til to paller med varer kver dag en nesten 08.00 for sent. Di to timene før åpning e di raskeste timene som finns!

Så imårå når eg er aleine 'må' eg pakke opp-
ta søpla
vareplassere varene på lageret og
evt påfylle varer som kan rett ut.
Eg må hente påfyll til basicen våres i alle avdelinger og legge ved kassa sånn at eg kan påfylle det der etter åpningstid.
Og eg må ta oppgjør- Alt dette før 10................... Veldig positiv her! SKAL KLARE DET! Nevnte eg at vi fikk 90 esker idag som eg skal pakke opp?!  Eg e klar for utfordringen!!

Eg må nevne at idag hadde eg ein kunde med den kuleste stilen eg har sett her.  Ein mann ca 28-30 kanskje og kom fra Østlandet. Han skulle ha ett skjerf for han mista sitt på nyttår.
MEN PICTURE THIS. Kule smale enkle boots, slim jeans, lue og skjerf tilogmed det e bare ein forbedring til mannfolka her brun beige mobil veske rundt halsen og den 'feteste og kuleste militær jakka!!
Eg følte meg nesten æret av at ein så kul person var inni i butikken "min" ! Og skam koselig va ann og!

Men nå! Ette min tolvtimers dag skal eg tidlig i seng- kanskje begynne å lese bok nr 2 av fifty shades ja eg vett ALLE lese den. Men gud for ein skjult verden! Eg tar lett ein dominant!
Nogen andre som lese den?


Anna.
SKREVET: 07.01.2013 / KLOKKEN: 09:44


HA EIN GOD MANDAG!
Ny uke og nye mål! Woho - exited!!
O-fit komme eget innlegg later-gator!


Anna.
SKREVET: 06.01.2013 / KLOKKEN: 20:33


Å våkne opp av seg sjøl. Å vite at ingen 'må' ha tak i meg. Og gå rundt i joggebukse og uten bh ein heile dag. Og se på true blood i flere timer. Og gå tur ute mens byen nesten e tom for mennesker og itillegg skinner sola. Dette e punkter som eg blir glad over! Søndag har blitt min nye favoritt dag nå som eg holde meg unna giften alkoholen når det ikje skjer noge!

Mine nyttårs fortsett er fortsatt sterke. 6dager inn i det nye året har eg brukt minimalt med penger, ikje gått ut og holdt ukes målet mitt. Ny uke begynne imårå, med nye ukes fortsett. Har ein veldig travel uke. jobbe tolvtimers imårå og på onsdag, torsdag reise eg inn til Bergen for å møte resten av landets butikksjefer for Cubus. Blir spennende!  Husker ikje mitt forrige besøk i Bergen så sier hvor lenge siden det er siden eg va der. Det som er litt stressssss med å reise e at klokkeslettet er før  fuglane fise(!) for så å reise hjem igjen på etter middagen. Men det deilige e at eg har fri fredag og lørdag, så det passa bra med ein travel uke og ein rolig helg.

Det som skjer på Cubus Flekkefjorden denne uka er at FIT kolleksjonen for dame fortsette ut uke 2. Det går ein knall bra kosmetikk kampanje nå med alle mascara og foundations fra Loreal og Maybelline bare 99kr! OG alle kremer og hårfarger fra Loreal 99,- !! Knall bra!!

Denne uka begynner nye kampanjer for barneavdelingen og Herre så det blir litt prosjekter der. Salget i alle avdelinger fikser vi på hver dag. Snart blir det prisgrupper der vi samler alt som koster det samme på samme stativer/vegg istedenfor bare 50% over ett stativ. Alt gjør me for at du skal finne frem bedre.


Håbe du ar hatt ein fine solfylte dag!
HA EIN FINE SØNDAG VIDERE!

Anna.
SKREVET: 06.01.2013 / KLOKKEN: 19:58


Som eg har snakket om siden nyttår i mitt fokus innlegg (kan leses her) så e eg nå ferdig med mitt ukes mål. Det var og vende leiligheten opp ned for å finne alle plagg, sko, og andre div ting som eg ikje trenger eller som eg ikje har brukt. Har fått innspill fra dere og fra venner at eg burde legge plaggene ut for salg før eg gir di videre til fretex. Eg vil gjerne at di plaggene eg har sagt hadet til får ett nytt hjem, ett hjem der nogen vil elske og bruke di mer enn meg. Dette er bare første omgang, har mer klær i huset til pappa- så det ble ikje ekstremt mye, men 2 poser som eg skreiv.

Plagg som vil bli lagt ut for salg er skjorter, strikk, sko, kjoler og ett knippe med vintage plagg.
Eg vil legge di ut for salg neste helg, fredag/lørdag/søndag, klokkeslett og hvor komme eg tilbake til.
Alt som blir lagt ut er plagg som passe meg. 36/38 S/M str. Så om ett plagg er i Large har eg fortsatt brukt det i den str fordi den var kulere i Large, selv om eg e mindre.

Håper på positiv tilbakemld på dette- har aldri gjort noge sånt før! Så spre det til venninner og kjente!! Mer info kommer.Anna.
SKREVET: 04.01.2013 / KLOKKEN: 08:01


Først- wohoo- 400 unike følgere på INSTAGRAM! #kult
Om du og vil følge meg og mine kverdags øyeblikk så finne du meg under ANNARUSDAL .

3 dager inn i uka e eg fortsatt motivert og fokusert! Etter nyttår kjenne eg at eg har fått ein sterk vilje om at nå er det nytt år. Nye sider å fylle. Ny sjangse til å vise seg og bli bedre. Eg har holdt målene mine hjemme som var denne uka å rydde i kvert ett skap, både ting og klær- sortere ut hva som er sesong, hva kan til fretex og hva er DIY prosjekter. Fikk 3 bøker om tekstil og gjør-det-selv metoder til jul så noe må di brukes til, Foreløpig har eg kun gått igjennom soverommet og dens hyller og alle klærne i kles rommet Yes eg har ett kles rom, vil ikje kalle det walking closet for SÅ fint e det ikje enda!
Har funnet 2 poser til DIY prosjektene og ca 2poser som skal til fretex. Mål denne uka er å gå igjennom hele leiligheten å få bort ting eg absolut ikje trenge. Ligge godt ann. Har brukt 15kr på frokost denne uka og 40kr på middag så det er bra fokus på å ikje bruke penger!
Neste uke begynne andre målsetninger og det å holde fokuset er kverdagsmål hele uka, hele måneden!

Har funnet tilbake til 'Futuresex Lovesound' albumet Med tanke på dømming av artisten velge eg å ikje skrive navnet-finn det ut selv!
Men eg hørte på han non stop når eg va 19-20år og jobba på WOW i stavanger. Flash back av gode tider og gode følelser! Sang nr 4, 5 og 6 er good feelingssss! Allerede lagt inn i treningslista! Sjek di ut om du tør! selv når du finner ut kem som synge!


Det e fredag- smil for faen.

Anna.
SKREVET: 03.01.2013 / KLOKKEN: 22:18


Når eg får spm om New York blir eg litt slått i bakken. Må tenke etter at det faktisk er 'meg' som har vært der. selv om det bare var i 4 måneder så e eg så kry at eg har klart å få det til. Spare og i det hele tatt, ta steget. Savner byen veldig, men glede meg 'veldig' til eg sga reise dit med venninner ein gang. Fantasere i 10 min.
Eg savne å bli inspirert kver dag, gå hjem fra skolen i forskjellige gater nesten hver gang. Det føles likt ut, men noe nytt i hver avenue. Savne mulighetene og følelsen av å 'være' der!
Bildet under er ett av mine mange antrekk eg fekk fotografert der, men ett av mine favoritter. Det e comfy med levi's shortsen og den løse lin t-skjorta men samtidig kult!
Jeffrey Campbell hadde så vidt kommet til Norge, og kun ett par av jentene her hadde di så det ekstra stas å balansere på disse når vi skulle ut! Ihvertfall stas når eg anskaffet meg di eg har i paljetter!
Hjerte lomme boka fikk eg av den kuleste jenta på skolen!
Den svarte Faux fur jakka har eg nå hatt i.. tenker........ 3-4år, den er fra Bikbok, og den e så tidløs man kan få en sånn jakke! Gikk med den senest idag!
Her hadde eg min accessories periode. Lassa på meg ringer, armbånd og smykker.
Hode båndet som eg har på meg lagde eg der borte, huske eg ikje hvordan eg fikk inspirasjon til det, men fikk uansett mye blikk og positiv tilbake mlder på Fashion week då eg gikk med det, inkl Joe Zee som er den kreative direktøren i Elle! KRY! Har det skjedd???

Alt i alt her- ett antrekk som ose Anna fra topp til tå. Fra ring til hode-bånd!

Ka syns du?
Sikkert ett utrolig dumt spm siden halve Norge inkl halve flekkefjord allerede har mange av plaggene, men har du noen av plaggene i garderoben din?

 Anna.hits