SKREVET: 09.04.2013 / KLOKKEN: 23:03


Ukas dag nr to unnagjort! Har vært effektiv både på jobb og privat. utnytta neesten kver time her hjemme. Men på jobb har me virkelig stått på!
2 hele vegger på dame ble ferdige idag fordi eg har så flink dekoratør og kollegaer som jobbe så bra!
Måtte ha ett par pauser med Wearhouse scanninga idag. Det tar søren meg på ryggen å sitte nede i scanne ett. og ett..... plagg....... Men med litt hjelp av en effektiv kollega fikk vi scanna 1700 varer idag. Utgjør 34esker... Med kun dame salg! Har biitte litt igjen på dame ellers begynne eg å scanne gamle basic farger imorgen. Men fadar... Det va di eskene da til å pakke alt ned i... Me får jo varer kver dag, men eskene som kom idag har eg allerede tatt.... #DagensProblem.
Privat har eg vært flink å ta igjen treninga mi. Eg prøve ikje å snakke så mye om det for eg e redd eg skal jinxe meg sjøl, det at eg blir lei, så slutte eg å trene. Men nevne det ein gang nå- kun fordi eg har vært så flink! Ble en times joggetur etter jobb igår, fikk med meg solnedgangen på høgåsen, en liten topp her i flekkis for di som ikje ane ka eg snakke om. Etter det trente eg på Trimeriet halvannen time.
Opp idag og jobba tolvtimers, så halvannen time på Trimeriet med kondisjonstrening, styrke og 100 v e l d i g harde sit-ups.... Sånn ferdig! Faen eg lige ikje å skrive om sånt, så det va siste gang!

Imårå blir dame ferdigstilt. Åå dåkk som bor her må komme innom å se, for så mye fint og så fine vegger har eg ikje sett her før!!
Onsdag imårå.. Nå måtte eg tenke om eg hadde sangtime imårå... Nei.. det va Torsdag. Gå legg deg Caroline!
Suuper Tirsdag ihvertfall!!!


Husk å sett av 2 dager i uke 17 til Cubus Flekkefjord!
Anna.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 09.04.2013, 23:03Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits