SKREVET: 08.04.2013 / KLOKKEN: 18:49


Åhhh!! Så sabla digg(!!!!) å være tilbake på jobb igjen etter helga! Den var så rolig at eg klarte ikje slappe av 100%! Eg måtte spare cash til eg sga ha ferie neste uke, så eg måtte være flink pike å holde meg inne. Men tilbake til ferien! Neste Tirsdag går turen til Hovedstaden. Blir borte i 6dager. Har familie som eg har nevnt før som bor midt i bogstadveien som er utrolig deilig!! Hovedgrunnen til at eg sga bort e at eg e så galen og kul at eg sga på Justin Bieber konserten sammen med 3 venninner. Eg vett faktisk ikje ka eg sga tenke og har heller ingen tanker om hvordan det komme til å bli. Det har kanskje ikje gått opp for meg. Tenke det går opp for meg dagen eg reise. Eller når eg ser psyko beliber fans i Oslo gatene haha! Men konserten er bare en dag, så resten av uka blir det vintage shopping, sushi, familie, (innflyttning) fest og hook-ups med gamle kjente. Håper på bra vær så eg kan nyte ein kald klisje pils ved ein av di mange utestedene. Reiser hjem mandagen i uke 17. Både tirsdagen den uka og fredagen skjer det STORE ting hos Cubus Flekkefjord!! Meen det kan eg ikje nevna nå! Når det nærme seg!:) Det går så fort fremover nå. Når eg komme hjem så er det ca 1 uke til me faen meg er i MAI.................. Shit! Ett år siden den beste ordna til årets suprise B-Day for meg. Kor fader blir tiden av?!

Denne uka har eg WEARHOUSE uke på lageret. Skal scanne di 4500artiklene vi fikk lov å sende bort. Men det var det å begynne da. Det tror eg e det vanskligste. Begynner imårå tidlig og håpe eg klare hoppe lett idet. Mens eg skal 'kose' meg på det innestengte deilige lageret vårt skal Dekoratør gjøre dame avdelingen SMASHING. Vi har allerede gjort del 1, som var å gjøre om podiet med dukkene og sona rundt. Black og white tema der nå med nøkkelplagg fra denne sesongen! Rå fint!! Del 2 var at vi rev HELE ACCESSORIES veggen for å få en til vegg på dame siden me har så mye dame varer. Denne fikk Dekoratøren opp idag, og den blei SYKT RÅ! Eg føle meg så heldige som jobbe med ei så flink dekoratør som hu! Kunne ikje hatt nogen andre der! Smykke/veske/ veggen er nå blitt flytta ned foran kassa. På denne måten vil det alltid være fullt der for vi har mulighet å påfylle oftere med tanke på avstanden fra kassaområde. Woho! Påfylte forresten ENDA mer kule solbriller til dame idag! Di har virkelig satsa på alle områder på dame!
Del 3, 4, 5 blir nye vegger på dame avdelingen, å fy, det blir så bra!
Bor du i nærheten, så stikk innom å se! Ellers postes det mye på instagram både Cubus og ego. ANNARUSDAL. Lett å finne. Sees der!


Hope, Peace og alt det der.
Anna.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 08.04.2013, 18:49Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits