SKREVET: 10.03.2013 / KLOKKEN: 22:23


Kjenne eg får litt presentasjons angst siden nettet e nede så når eg først får satt meg ned for å ta igjen det tapte kjenne eg det litt.
Hvis eg ser tilbake på mitt første innlegg i 2013. Fokus. Hvis eg begynne der. Nå e det 2 1/2 måned siden. 69 dager siden eg bestemte meg for å ha rett fokus inn i det nye året. Bruke di nye hvite sidene kver dag. Bestemme kem som e verdt å ha i livet, kem som ikje. Bestemme hvordan man vil ha det. Hvordan man føler seg. Tenke på det store bildet- at man e her. Å kver dag e ein dag man ikje får tilbake, så¨eg har bestemt meg, som eg gjorde 31/12-12 at eg skal gjøre mitt beste for at dagen idag blir utnytta. Både fysisk og psykisk.

Eg har ikje klart å holde meg unna giften. Det føles godt å gå ut- danse på stuegulvet med venner etter Justin med latterlige knæsje luer,
berusa på vin,musikk og drømmer. Nå som det begynne å lysne ute, får mennesker over hele landet vår følelsen. Farger og mønster kommer frem etter ett halvt år med mørke, parkas og varme sko. Dr.martens. Og det skjer mer i utelivet. Kanskje ikje så mye her som i hovedstaden men det blir mye bursdagsfeiringer fremover og andre eventer. Neste helg e det 80s og forrige helg var det 90s. Når man først får ein dj på ein av di få uteplassene her bør man ta til vett å gjøre det beste utav det og dra på seg selvironien å bli med.
Som eg har nevnt litt smått tidligere, priotere eg meg sjøl og opplevelser sterkere nå enn det eg har gjort før. Mye pga eg har ett fantastisk team på Cubus nå at eg føle meg sikker nok til at di får drive butikken uten meg ett par uker i sommer. (6måneder inn når eg begynte kunne eg ikje være borte di 4dager!) Nå i April reiser eg sammen med 3 andre venninner til Oslo for å se verdens beste popidol! Justin to tha B! Me har sitteplasser og eg sga sitte ved siden av ei jenta eg aldri kunne tenkt meg å vært foruten, verken på konserten eller i kverdagen! Eg vett allerede nå at me komme til å bli emosjonelle under konserten, holde hender og ta bilder med øynene sånn at me har minnene for alltid Smile og riste på hodet her eg sitte.

*Det blir California i Juni med 2 av mine nærmeste venninner som eg heller ikje ville vært foruten, om alt går etter planen då det bøøør det!! Planen innebære Sol, San Diego, L.A (Las Vegas?) minner, dr.martens og denim shortser!
*Hove festivalen står for tur med bandet Kings of Leon som trekke meg! Første gang di er på norsk jord på10år og det e ett band eg har virkelig lengta etter å se. Virkelig kjent på kroppen at eg MÅ se di. Front vokalisten sin stemme...........
Eg glede meg til å oppleve ein av Norges beste festivaler med ei eg tilbringe kverdagene mine med på jobb og fritid. Ei hot mor med undervurderte stil kunnskaper og familie som verdi. Glede meg rått til å ha ei uke med hun på Tromøya sammen med biker jakka og platform wedges!

*Next ut i sommer blir Fjellparkfestivalensom ligger i verdens navle- Flekkefjord. E så heldig at Norges lengstlevende rockefestival* (*etter at Glopperock i Sandane ikke klarte å arrangere festival i 2000.) e i byen eg bor i! Det som e kongemed festivaler uten det sosiale og minnene er at man opplever andre band man kanskje ikje har hørt før. Så mange forskjellige musikk opplevelser! Glede meg som ein kid! Selv om det ikje har gått opp for meg enda! Då nærme det seg felles ferienpå kalenderen min så her skal eg være hjemme å jobbe. Like å jobbe når det trykke mest!
August komme med stormskritt og her skal eg ut på ein 17dagers lang tur med 3 "retards" eg e stolt øve å kjenna! 3 venner som eg har hatt i livet mitt siden eg va 17år. Og det e lenge nok for meg som har flytta litt. Vi skal reise med den transsibirske jernbane.
Ca så blir det 1 1/2 dag i Moskva..4 dager på tog..Stopp 1 dag i Irkutsk..tog i 1 1/2 dag ..stopp 2 dager i Mongolia..tog i 1 dag t..3 dager i Beijing i Kina. Tror det blir ein uforglemmelig reise både opp og ned!

Deretter har eg ikje planlagt for det e her det skurre litt på ka eg sga gjør og om eg skal flytte. Men igjen. først lappen som eg holde intensivt på med nå, så tar eg det tema for meg.

Eg hadde ein uønska situasjon når eg begynte detta året som fikk meg til å åpne øyene på mange ting. 69dager inn i året e eg 100% sikker på at det va ett rett valg, uansett kem som tok det. Det va verken ikje rett tidspunkt eller riktige prioteringer.Selv om det slår meg i trynet nogen dager e eg glad for at han finns i livet mitt. Ville aldri vært foruten ein som har vært ein så stor del av livet mitt og vært bestevennen min i 3år. Eg håpe og glede meg te den dagen vi blir det 100% igjen.Eg merke det nå som eg har fått satt ord på tankene mine, fått satt meg ned i min egen verden med Stay av Rihanna på øret og på repeat, at eg blir rolig, at det nesten blir litt "terapi" og bare sitte med sine egneord og mål. Tanker. Eg sette meg egentlig ikje ned å verdsette kverdagene, venner, familie øyeblikk før eg nesten blir tvinga til det. Kjenne det nå at det e faktisk viktig å få satt seg ned og gått litt igjennom sitt eget liv og mine valg eg tar og komme til å ta. Men Eg verdsette dere som e meg nærme utrolig mye! Kver latter, kver stund me har sammen. Eg ville ikje vært foruten nogen av dere. Dere vett kem  dåkk e. Og takk til dere som er innom denna lille ka-kan-man-kalle-det bloggen kver dag. Gir meg mer lyst til å skrive og poste! Må bare få opp det nettet"#¤%&/(
Men instagram ANNARUSDAL blir flittig brukt til o-fit postene som ikje får kommet seg inn her pga nettet. Håbe eg ser deg der. (detaljer fra antrekket ligger der ute og mer kommer på bloggen imårå)

God gift fri søndag.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 10.03.2013, 22:23Kommentarer

Tinejohanne

13.03.2013, kl.22:40


Jeg var i Kina i beijing for 4 år siden ca, så den tog turen kan du se frem til! Så gøy!:)) Tatto, hva skal du ta? Liker fokus innleggene dine, inspirerende som alle de andre innleggene ! :D

20.03.2013, kl.20:32


Tinejohanne: Ja, det blir spennende!! :)
Enda usikker på den tattoveringen. Ihvertfall en diamant på midi leddet på mitre fing eller pekefinger!:)
Tusen takk for motiverande kommentar! :)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits