SKREVET: 23.02.2013 / KLOKKEN: 21:37


Di siste ukene har nettet vært heilt nede. Eg bruke instagram for alt det er verdt for å samle kverdags galskapen. Eg har vært flinkere å bruke accessories og litt mer fresh sminke når eg kave meg opp på morningen. Elske selv å være naturlig, men av og til e det greit med litt ekstra magi med sminke kostnene.Har fått flere luer i tilbehørs skuffa. Lys blå og army grønn som joine neon, oransje og svart! 
 Været har vært nydelig og når eg går på jobb før 08.00 har det allerede begynt å bli lysere! Fantastisk å vite at våren komme snart. 

Justin Bieber lanseringen hos oss gikk som det gikk:) Va litt kø da eg klipte båndet som var rundt selve området og litt kaos. Har masse kule varer igjen og mer komme. 
Cubus Flekkefjord ser så rå bra ut nå! Heile barneavdelingen er gjort om. Masse kult og masse bukser i friske farger til alle aldre.
 Dame har fått basic område foran jeansveggen og vi har fått påfyll av både Milla og Abbey modellen. Rå kul hullete hvit jeans Kaylee er og kommet inn! Undertøy har nogen forsinkelser på diverse varer som går/gikk på reklamen, men alle amazing BH'er (jenter-dåkk vett hvilke det er) AMAZING PUSH UP til kun 99,- (ordinær 179,-)
Vi har fått inn lekre smykker og ørepynt som har fått plass på podiet og ved accessories veggen.
Herre er og ferdig. Masse tøffe jeans med kule detaljer og farge jeans/chinos. T-skjorte vegg pryder den nest siste veggen foran basic stativene så det skal ikje stå på varene for di har vi! Kom deg nedom å sjekk ut varene! 


God laurdag.
Anna.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 23.02.2013, 21:37Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits