SKREVET: 18.02.2013 / KLOKKEN: 22:48
Sånn gikk det. Varetellinga kicka meg ut av heile dag rytmene. Pluss nytt nett som dataen min ikje har klart å fange opp så da satt eg her. Men super digg å ikje være tilgjengelig all the time.

Varetellinga gikk knall bra! Ifjor telte vi 79.000artikler,iår ble det ca73.000 og vi ble ferdige 3dager før tiden!! SÅ utrolig stolt av gjengen eg jobbe med som sto på! Fikk kake av jentene dagen vi va ferdige, veldig kry.

Det som har skjedd i uka etter varetellinga, vi måtte snu oss fortere enn fy for å rigge en av årets kampanje i alle avdelinger nemmelig BUKSE KAMPANJEN 'Hver 5 bukse gratis' i alle avdelinger.Utrolig mange kule modeller som er kommet inn i freshe farger! Butikken har aldri sett så bra ut mener eg. Vi mangle litt på dame veggene som kommer ut imorgen og litt på herre avdelingen som vil bli tatt om litt.Dame har fått ett basic område ved jeans veggen så håbe det funke fett!
 Vi e så heldige å ha besøk av dekoratøren fra Cubus Markens i kr.sand. Og ikje bare idag,men imårå og!! Men kom innom og vi hjelpe deg gladelig med bukse kjøpet!

Lønn imorgen, California planleggings på Onsdag, Stvg på Torsdag og fri helg. Tror det blir ein knall fine uke! Har masse bilder av kverdagsøyeblikk og outfits eg poste til uka som eg ikje har fått ut pga nettet-glede meg til å få det ut.

Ha ein super Mandag videre.

Anna.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 18.02.2013, 22:48Kommentarer

Tine

19.02.2013, kl.00:00


Godt å ha deg tilbake:) ha en fin uke! Jeg gleder meg til outfit post (Y)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits