SKREVET: 03.02.2013 / KLOKKEN: 15:28


Søndag. Snøen er tilbake. Søndags følelsene er tilbake, som di er kver søndag. Varetellinga er offisielt i gang. Skal tilbake på jobb nå. Eg va ikje hjemme før 03.30 inatt så eg va borte fra hjemmet mitt i nesten 24timer. Først jobb-varetelling deretter tok eg ett par pils ute som resulterte videre til Long Island icetea Gøy og steming men ein ting eg visste fra før men fikk i trynet igår. Går ikje ann å snakke fornuft til fulle folk (!) Og personer man syns er bra som edru folk blir til overlegne douchbags som får selvtilliten sin fra gud vett kor. Men det vett me jo alle det kan skjer når alkoholen siger inn. NOK OM DET!

Glede meg til å komme meg på jobb, sette på jævlig kommersiell musikk som det acoustiske albumet til JB. Eg trenge musikk som gir meg håp og som får meg bort fra den drømmen eller marerittet eg hadde i natt. Skulle vel kanskje ha spilt Pantera då.... Har hørt det gjør susen!.....

HA EIN SNØFYLT SØNDAG!
Elske at sola komme opp bak som tilføre bildet ekstra lys i håret. Så det ikje før eg hadde lagt inn bildene. Men ellers. Ett stk trøtt menneske.
Trøya kjøpte eg i Kr.sand. Det skyldige kjøpet sammen med den quilted genseren. Fornøyd så langt. Og sammensettningen ble bedre en forventa mtp at eg ikje planla det før eg gikk på jobb.

Søndagstanker.

Anna.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 03.02.2013, 15:28Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits