SKREVET: 30.01.2013 / KLOKKEN: 10:10


Bokstavelig talt!
Dagen idag kommer til å blir mye-å-gjøre-dag som alle andre dager. Men ta med alt det vi gjør kver dag og dash på varetelling ekstra mye varer som blir pusha ut før og etter selve tellinga. A LOT!
Det som har skjedd i butikken siden sist er at dame salget har nå blitt forflytta ned på gulvet så ein ledig vegg der til nyheita!
Stor jente salget har 'også' blitt forflytta ned på gulv (altså stativer istedenfor vegger) Sånn at mer av hennes kolleksjon kommer ut. Den er RÅ! Har lagt av nogen ting til meg sjøl fra den avdelingen (passer det, så passer det uansett avdeling!)
Stor gutt har fått ut vår jakker i 4 freshe farger og fått nytt college bord med kule farger i hoods og joggebukser.
Baby som eg har nevnt før har litt endringer så den ser smashing ut!
Podiet med dame pysj og college er ferdig. Vi har endelig fått inn morgenkåpe i frottê (har vært etterlengta av kunder!)
Alt av småvarer er ute og reolene som disse henger på i alle avdelinger har ikje sett så bra enn på lenge!
MINNER om 3 for 2 på alle sokker i alle avdelinger!! Forbruksvare siden sokk nr2 alltid forsvinner. Så om dere ikje gjør som meg og driter i hvilken sokk som hører til hva så kom nedom og skaff deg ett sokkepar. Eller 3!

Må si at idag jobbe eg med selve sjefen selv. Hun eg jobbe for mens hun har permisjon. Hun som kommer tilbake til høsten. Ser opp til henne på så mange måter, spesielt hvordan hun er som sjef. Vi driver så klart på mange like måter men og på mange ulike, men glede meg til å suge opp kunnskap og væremåte av Sjefen selv!


Ha ein strålande mandag. Hæh e det onsdag allerede!? Onsdag da......

Anna.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 30.01.2013, 10:10Kommentarer

31.01.2013, kl.21:12


I r l i n: :)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits