SKREVET: 28.01.2013 / KLOKKEN: 23:40


Hva som skjer på Cubus akkurat nu.
Barneavdelingen- college og velour 149,- Og jeans 99,-
Herre- College 149,- (199,-) Boxere 25%
Dame- Pysj er nå på podiet. Masse herlige tøfler, bukser, tee's og sett! Håper og få opp en helt ny vegg denne uka.
Undertøy 25% alle avdelinger
Alle sokker og strømpebukser 3 for 2 alle avdelinger.
Kosmetikk- Alt fra Nivea, Alt fra Max factor, Alt fra Schwarzkopt og alt fra depend  25%!!! Som har produkter som løs negler, løsvipper, hårbørste, vippe og bryn farge, neglefiler og gel-lacken- masse masse!
Cubus sammarbeider med selveste Justin Bieber og om 16 dager slippes kolleksjonen. Alt fra topper topper, deilige lange hettegensere, baseball jakke, matboks, drikkeflaske, tannbørste, armbånd halskjede. Sjekk ut hjemmesiden her!

Vi begynner å telle allerede på lørdag. Fy nå går det fort.
Har fri imorgen, onsdag jobber jeg med selveste sjefen sjøl, for dag vaktene skal til kr.sand på møte for å få innføring i det eg fikk når eg var i Bergen. Så det blir deilig og gøy at nesten alle blir like exited som meg etter møte;) Torsdag skal 'eg' til kr.sand igjen på møte. Fredag blir det 'MYE' å gjør på jobb og forberedelse til varetellinga som starter på lørdag.. Puuh... SÅ. begynne.... "helvettes" uka... Glede meg til å få rulert alt som eg har sagt før og til vi e ferdige. Detta kan ver den siste varetellinga eg er med. Det har eg ikje tenkt på. Trist.

Kom nesten nettopp hjem etter litt papirarbeid på jobb. Fikk trent skrotten i 2timer samt tatt sol så nå e eg klar for å sove lenge og gjøre det eg må imorgen før halvannen uke med nonstop jobbing begynner..
Kanskje eg får gjort litt sying og. Buksa under e og ett prosjekt. Nærmere nr4. Har 2 shorts prosjekt og prosjekt 3 som var skoene.
Gøy å ikje shoppe. Men dar komme så mye fint... fudge..........


Håer dere har hatt ein fine mandag? Fått skrevet ein god side på den 28-ende dagen?
Eg har gjort mitt!

God Mandag!

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 28.01.2013, 23:40Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits