SKREVET: 27.01.2013 / KLOKKEN: 14:32(Strømpebuksa kom på senere) men ser for meg dette antrekket i sommer, når eg faktisk 'kan' gå uten.  Selv om eg hadde fri igår fant eg ikje ut ka eg skulle gå med rett før. Og det va noe av det første eg fant. Litt tilfeldig kanskje?
Eg som nesten aldri bruke sminke, kosta på meg sotete øyne igår og min nye leppestift i gammerosa/beige fra Max Factor- super fornøyd!

Og i det siste har krøllene holdt seg unormalt nede uten at di blir for porøst og "poffy" som eg seie, så eg har begynt å gå mer med håret i hestehale. 'Veldig' uvant men lige effekten av etterveksten min og det blonde som komme ekstra godt frem sånn.

Selve antrekket er favoritt ull frakken min fra Never Denim, tee fra som det står Washington D.C, som eg kjøpte i ein kiosk ved THE WHITE HOUSE, når me va der med klassen i New York.
Det massive elskverdige beltet er fra Bikbok og skinnskjørtet var ein kjole som eg har delt i to. Lige at det egentlig e for stort i livet sånn at med ett belte får det ein kule effekt. Smykke er fra Cubus og skoene huske eg ikje. Fra Kr.sand for lenge siden. Beste å gå på, men ikje opp 70graders bakker eller 'ned' .............. #FikkPrøvdDetIgår.......
Knall og fall!


Fortsatt fine søndag! Gleder meg til Goodibagen fra selveste CELINE AAGAARD kommer!!! Fortsatt i extase!
Anna.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 27.01.2013, 14:32Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits