SKREVET: 24.01.2013 / KLOKKEN: 07:07


Kjenne dagene tar på. Planleggingen på jobb går som det suse, mange mange ting som må gjøres kver dag. Igår tok vi småvarene til barn, så håper at iløpet av dagen idag at disse er fulle med nye varer. Fitness til jente-gutt kommer også, men ingenting har kommet endaa. Nye strømpebukser, boxere og sokker er ute!
Vi fikk også presset final sale på accessories på dame sånn at hele veggen er blitt ledig til nye smykker og div, så idag tømmer di lageret på alt det nye vi har fått! Gleder meg til på mandag! Har da fri resten av helga. Skal i butikksjefsmøte idag og sangtime imorgen å resten av helga skal nytes og sove lenge. Eg har vært søvnløs i en uke nå. Klare ikje sove og våkner opp heilt utmatta €#%&/() Kan også være at eg har fått så mye mer energi etter treningene, men det e ett wild guess!

Antrekket under. Mitt kan eg kalle det Maskuline antrekket mitt. Patch denim Skjorte Monki, Grå strikke genser med oransje detaljer Herre avdelingen Cubus (!) Slim Jeans Cubus, Oransje lue fra barnevavdelingen på Cubus. Passer det så passer det. Uansett avdeling! Så antrekket her kommer fra alle avdelingene.
Toppa det heile med di blå metalliske docsa! #SåKlart.


HA EIN DIGG TORSDAG!!
Anna.

Kategori: INSPIRATION
Skrevet: 24.01.2013, 07:07Kommentarer

24.01.2013, kl.09:54


kjempe fint og kult antrekk! :):):)

24.01.2013, kl.22:16


Gratulerer! Nummeret var ditt lykke tall, og jeg sender deg goodiebag imorgen om du mailer meg din adresse! Regner med jeg ser goodiebagen på instagram eller blogg hehe:) når den er kommet frem. klem klem og vel fortjent.


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits