SKREVET: 13.03.2012 / KLOKKEN: 22:50


Så masse som har skjedd og som komme t å skje denne uka.

Mandagen skulle JEANS kampanjen og den nye kosmetikk kampanjen være ferdig rigget- masse varer i alle fronter og kosmetikken skulle være velfylt og ryddig. Alle plakater oppe. CHECK.
Idag har vi gjort masse på kosmetikken både den som e på kampanje og resten sånn at det e ihvertfall loaded til lørdag når den STORE eventen skjer:)
Vi har og gjort om litt på undertøy idag resten skjer imårå og torsdag. Me får som sagt varer kver dag alt fra 1 palle til 3(!) Det verste var når varetellingen var over så fekk vi 6 den ene dagen så 2 dagen etterpå (!) Det e heldigvis over, men det e ikje noenting me ikkje kan klare- super teamet! anywho..

Imårå bære det asted til Kr.sand på møte. Då får eg treffe alle mine andre butikksjef solskinns-stråler fra sørlandet:)

Torsdag- suuper motivert etter onsdagens møte- I CAN FEEL IT! Og allerede fredag begynne vi å forberede salget som skal ut fra lageret og ned i første etasje
- shit eg får sommerfugleri magen når eg tenke på det. Eg kan faktisk ikkje gi meg sjøl lov å tenke på det før fredag for eg får ikje sove!! Æææ- det blir så gøy- takket være mange av dere og facebook sprer det seg fort! Bare fortsett å nevn det og spre. Nevn det på jobben- skolen- hjemme- trening- sette veldig stor pris på det.Gruppen på FACEBOOK ER HER.

Så på lørdag skjer det...... Kaboom... SALE SALE SALE!


Nå må eg planlegge dagens agenda på møtet OG eg har akkurat sett GLEE sin versjon av WE FOUND LOVE, å eg e ennå rusa! Marvelous!

love.it.

Kategori: Blogg
Skrevet: 13.03.2012, 22:50Kommentarer

13.03.2012, kl.23:04


Likte håret ditt skikkelig godt :)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits